E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Οι γονείς μου έκλαιγαν, έμειναν άφωνοι, δεν ξέρετε τι περάσαμε», είπε ο μαθητής από το Ιράν

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ήταν ο 19χρονος Κούρο Ντουρμοχαμαντί Μπαγκί, που αρίστευσε στις πανελλήνιες εξετάσεις

Δημοσίευση 29/6/2022 | 20:34

«Οι γονείς μου έκλαιγαν, έμειναν άφωνοι, δεν ξέρετε τι περάσαμε», είπε ο μαθητής από το Ιράν

Πρόκειται για τον Ιρανό πρόσφυγα, που έφτασε στη Μυτιλήνη με βάρκα, έμεινε στον καταυλισμό της Μόριας και κατάφερε τρία χρόνια αργότερα να σαρώσει στις Πανελλήνιες, συγκεντρώνοντας μέσο όρο 18,25.

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε με την εισαγωγή της για τον 19χρονο λέγοντας ότι όταν τον πήρε τηλέφωνο η αρχισυντάκτρια να βγει στην εκπομπή απάντησε ότι δεν γνωρίζει την Ελένη Μενεγάκη. «Τον βρήκαμε. Τον πήρε η αρχισυντάκτρια, η Ελένη Γελαλή τηλέφωνο και του είπε: “θα θέλαμε να μας μιλήσεις στην εκπομπή της κυρίας Μενεγάκη” και λέει, “δεν την ξέρω, ποια είναι;”. Λογικό να μη με ξέρει εκείνος αλλά αν ρωτήσει στη γειτονιά του όλο και κάποιος άλλος θα με ξέρει, δε μπορεί» ανέφερε χιουμοριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Ετσι καλωσόρισε τον 19χρονο Κούρο, ο οποίος εξήγησε πώς κατάφερε μέσα σε μόλις τρία χρόνια στη χώρα μας να αριστεύσει στις Πανελλήνιες.

Κούρο Μπαγκί: Οι γονείς μου έκλαιγαν από συγκίνηση
«Χθες ήταν μία πολύ ωραία ημέρα για εμένα και την οικογένειά μου. Οι γονείς μου έκλαιγαν και ήταν άφωνοι, δεν μπορούσαν να μου πουν κάτι. Ήταν μία πολύ ωραία μέρα. Είχα θέμα με τη γλώσσα. Στην Έκθεση, ακόμα και με τόσο διάβασμα που είχα κάνει, υπήρξαν λέξεις και φράσεις που δεν τις ήξερα. Οπότε πως θα απαντούσα στα ερωτήματα χωρίς να ξέρω τι σημαίνουν οι λέξεις; Αυτή τη χρονιά δεν ήμουν σίγουρος ότι θα μπορούσα να δώσω Πανελλήνιες.

Δεν είχα χαρτιά, δεν είχα ταυτότητα, δεν υπήρξα κάπου, κάπως… Πολλοί άνθρωποι από το υπουργείο Παιδείας και υπουργείο Μετανάστευσης με βοήθησαν και μπόρεσα να πάρω επίσημα έγγραφα και να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις. Χωρίς τους καθηγητές μου, τους συμμαθητές μου και του ανθρώπους του υπουργείου δεν θα ήμουν εδώ» δήλωσε ο Κούρο, που αποκάλυψε επίσης ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ερωτευμένοι 26 χρονιά μετά, Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ ‑ Τρυφερές εικόνες από την Ιταλία

Tabloid 24.08.2025
Το ζευγάρι εθεάθη να ανταλλάσσει φιλιά σε οικογενειακό γεύμα

Αρης Μουγκοπέτρος: «Μέσα στο ασθενοφόρο έταξα στην Παναγία πως, αν ζήσω, θα ....»

Tabloid 24.08.2025
«1333. Θέλω να σκεφτείτε τι σηµαίνουν αυτοί οι αριθµοί για µένα. Πριν από αυτούς τους αριθµούς ήµουν ένας άλλος Αρης»

Παντρεύονται σήμερα FY και Αλεξία Κεφαλά

Tabloid 24.08.2025
Πού και πότε θα γίνει το μυστήριο

Σβήγκος ‑ Καλογεροπούλου: «Ηλιοβασιλέματα και όνειρα» στη Σαντορίνη ‑ Ποζάρουν αγκαλιά

Tabloid 24.08.2025
Στην ανάρτηση της Γιολάντας Καλογεροπούλου φαίνεται και η κόρη της

Ξεσηκώνει τα πλήθη με μαγιό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ‑ «Το να ποζάρω είναι η φυσική μου συνήθεια»

Tabloid 24.08.2025
Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks κοινοποίησε εικόνες της από την παραλία

Στο ψυχιατρείο ο Lil Nas X – Κυκλοφορούσε με το εσώρουχο στους δρόμους του Λος Αντζελες: «Δώσε μου το κινητό σου»

Tabloid 24.08.2025
Ο 26χρονος ράπερ φέρεται να είχε καταναλώσει υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών

Χωρισμός «βόμβα» για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Tabloid 24.08.2025
Ο γνωστός ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με μαγιό και κουλιακούς‑«φέτες» και στέλνει μήνυμα όλο νόημα

Tabloid 24.08.2025
Η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει τις διακοπές της, μετά το τέλος της εκπομπής «Καλοκαιρινό Ραντεβού»

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Η ανάρτησή της για την μάχη με τον καρκίνο ‑ «Είμαστε πιο δυνατοί...»

Tabloid 24.08.2025
Η ηθοποιός πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 41 ετών