E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέμη Ζούνη: «Ξεκίνησα σαν μαμά του και καταλήξαμε ερωτικό ζευγάρι»

Απολαυστική Πέμη Ζούνη

Δημοσίευση 28/6/2022 | 10:28

Πέμη Ζούνη: «Ξεκίνησα σαν μαμά του και καταλήξαμε ερωτικό ζευγάρι»

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Δευτέρας (27/6) η Πέμη Ζούνη.

Η ηθοποιός, που φέτος κλείνει 40 χρόνια παρουσίας στο θέατρο και την τηλεόραση, μίλησε για την καριέρα της και τη ζωή της.

Αρχικά αποκάλυψε γιατί δεν την έχουμε δει σε κάποια σειρά τα τελευταία χρόνια αλλά και τι στερήθηκε για χάρη της υποκριτικής.

Επίσης, αναφέρθηκε στη θέση που έχει πλέον ο έρωτας στη ζωή της και εξήγησε γιατί προτιμάει το δράμα από την κωμωδία.

«Θαύμαζα την Κάθριν Χέμπορν που μεγάλωνε και ήταν κούκλα και έλεγα ας με αξιώσει ο Θεός να μεγαλώσω ωραία, γιατί ήμουν σίγουρη ότι δεν θα πειράξω κάτι. Παλιότερα είχα μια κακοήθη αυτοπεποίηθηση, αλλά κατά βάθος ήμουν αγριοκάτσικο σε δεύτερο επίπεδο. Πλέον είμαι πιο υποψιασμένη. Τα είδα όλα ανάποδα. Ήθελα από καρδιάς να σε ευχαριστήσω, γιατί είχαμε κάνει συνέντευξη το 2016 και κράτησες μια στάση τόσο σαν να με ήξερες βαθιά και να με πίστευες», σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Μου έδινε πολύ κουράγιο αυτό. Δεν ήθελα να αυτοκτονήσω καλλιτεχνικά. Το επώδυνο είναι όταν οι κοντινοί σου άνθρωποι, αυτοί που είναι σχεδόν “αίμα” σου, δεν ρωτάνε καν και αποφασίζουν. Έβγαλαν συμπεράσματα χωρίς να ρωτήσουν. Δεν ξέρω γιατί, παλεύω έξι χρόνια να το αναλύσω».

Ακόμη, η Πέμη Ζούνη ρωτήθηκε και για το νέο σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο οποίο δεν θα συμμετέχει.

«Δεν με πήρε ο Χριστόφορος για το νέο του σίριαλ. Τι άλλο να παίξουμε. Ξεκίνησα σαν μαμά του και καταλήξαμε ερωτικό ζευγάρι. Περάσαμε απίστευτες ώρες γυρισμάτων και φυσικά περάσαμε φανταστικά. Η συνεργασία μας έχει φτάσει στο peak, έχουμε παίξει τα πάντα μαζί. Μου λείπουν πάρα πολύ αυτές οι συνθήκες εργασίας. Δεν μπορούν όλες οι παραγωγές να γίνουν έτσι στην Ελλάδα, γι’ αυτό και είναι τυχερός όποιος περάσει από αυτές», τόνισε.

Και συμπλήρωσε: «Έχω παίξει συνολικά σε λιγότερα από 20 σίριαλ. Έχω περάσει από πολύ καλές στιγμές της τηλεόρασης και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό» δήλωσε και μίλησε για τις στιγμές που έχει χάσει: «Κάθε βήμα ήταν συνειδητό, πάντα είχα κριτική σκέψη, αλλά και το στομάχι γι’ αυτή την δουλειά, δεν έκανα παραχώρηση που να μετανιώνω. Μόνο ότι έχασα ώρες από την παιδική ηλικία της κόρης μου. Τώρα λέω “γιατί;”, αυτό μόνο. Δεν άφησα ποτέ έναν έρωτα για μια δουλειά».

Από το «Κλείσε τα μάτια» ως τις «8 Λέξεις» έκανε 15 χρόνια αποχή από την τηλεόραση. «Έκλεισα να παίξω σε μια καινούρια σειρά του OPEN που θα λέγεται “Έρωτας Φυγάς”», αποκάλυψε.

Δείτε ένα απόσπασμα από όσα είπε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιος φίλησε τη Σακίρα στις κερκίδες του Μουντιάλ, το βίντεο που έγινε viral

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο στάδιο του Ντάλας για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Αργεντινής ενάντια στην Αυστρία και ένα στιγμιότυπο που προβλήθηκε στις κάμερες σχολιάστηκε έντονα στα social media

Η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ στη Μύκονο – Οι στιγμές της Βανέσα στο Nammos με τις κόρες της

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Το Mykonos Live TV κατέγραψε τη Βανέσα Μπράιαντ στην Ψαρρού με τις τρεις κόρες της, 12 χρόνια μετά τις οικογενειακές διακοπές με τον αείμνηστο σταρ του ΝΒΑ

Νέα κοινή εμφάνιση για το πιο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ

Tabloid 24.06.2026
Το μοντέλο και ο ηθοποιός εθεάθησαν να κάνουν βόλτα με έναν σκύλο

Με ημιδιάφανο φόρεμα με μοτίβο ιστού αράχνης η Ζεντάγια στην πρεμιέρα του Spider‑Man στη Ρώμη

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η ηθοποιός εμφανίστηκε με vintage δημιουργία Giorgio Armani από τη συλλογή του 1990

Η Κατερίνα Στικούδη τραγούδησε Χάρις Αλεξίου – Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Η αγάπη είναι ζάλη»

Κατερίνα Τσάβαλου: «Είμαι διαζευγμένη μητέρα δύο χρόνια – Eίναι δύσκολο ...»

E-Daily 3.Left 24.06.2026
«Δεν έγινε κάτι, απλά τελείωσε», ανέφερε η ηθοποιός για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Στεργίου μετά από επτά χρόνια γάμου

Η Μπιάνκα Σενσόρι μας δείχνει το ... γατάκι της ‑ Ακρως αποκαλυπτική απολαμβάνει το κερασάκι της τούρτας

Tabloid 24.06.2026
Η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ εντυπωσίασε με μικροσκοπικό μπικίνι σε γιορτή φωτογράφου μόδας στην Ελβετία, στο περιθώριο της Art Basel.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης προειδοποιεί: «Θα μιλήσω για όλα» ‑ τι ετοιμάζει να αποκαλύψει;

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι σύντομα θα μιλήσει ανοιχτά για ζητήματα που μέχρι σήμερα είχε κρατήσει για τον εαυτό του.

Δανάη Παππά: Τι έγραψε για το τέλος του «Αγιου Έρωτα» που συγκίνησε τους πάντες

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η ηθοποιός αποχαιρέτησε τη σειρά και τον ρόλο της Χλόης με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, λίγες ώρες πριν από το τελευταίο επεισόδιο.

Αγιος Έρωτας: Τι είπε ο Νικόλαος στον Παύλο στη συγκλονιστική τελευταία σκηνή του φινάλε

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η τελευταία αντιπαράθεση Νικόλαου-Παύλου στο φινάλε της σειράς του Alpha έδωσε μια από τις πιο δυνατές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

Αννα Βίσση: Επένδυση‑μαμούθ για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η Βίσση επενδύει πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ για μια υπερπαραγωγή με περιστροφική σκηνή 360 μοιρών, drones και διεθνείς συνεργασίες.

Μακαλιάς: Ο Τσίπρας μπορεί να τα καταστρέψει όλα σε μια νύχτα, γιατί να πληρώνουμε την εκκλησία που είναι επιχείρηση με αδήλωτο χρήμα

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για πολιτική, κράτος-εκκλησία και μια συγκλονιστική προσωπική εμπειρία επικοινωνίας με αγαπημένους που έφυγαν.