E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θωμαή Απέργη: Πάθαινα 4 επιληπτικές κρίσεις τη μέρα, δάγκωνα τη γλώσσα μου

«Eίχα απώλεια μνήμης»

Δημοσίευση 22/6/2022 | 11:20

Θωμαή Απέργη: Πάθαινα 4 επιληπτικές κρίσεις τη μέρα, δάγκωνα τη γλώσσα μου

«Έχοντας υιοθετήσει σήμερα έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής έχω να πάθω κρίση εδώ και δυο χρόνια», είπε η τραγουδίστρια

Η Θωμαή Απέργη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show». Η τραγουδίστρια μίλησε γαι τη ζωή της, για το σοβαρό πρόβλημα μου αντιμετώπισε με την υγεία της αλλά και την απόφασή της να περάσει την περίοδο της καραντίνας στην Τήνο.

Η εξομολόγηση για το πρόβλημα της υγείας της

Η τραγουδίστρια μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της: «Θα ήθελα να μοιραστώ πως αντιμετωπίζω πρόβλημα επιληψίας από τα 18 μου χρόνια. Με το που πήγα δηλαδή να σπουδάσω, προέκυψε αυτό. Όλη αυτή την περίοδο των χρόνων που με έμαθε το κοινό και κάνω αυτή τη δουλειά το είχα αυτό το πρόβλημα. Κανείς δεν το ήξερε και μάλιστα σε κάποιες περιόδους, λόγω του άγχους, είχα περισσότερες εξάρσεις. Όταν έκανα το off στη διαδρομή μου, λοιπόν, ήταν μια απόφαση που πάρθηκε μετά από ένα σημείο που έφτασα να έχω συνεχείς κρίσεις. Δηλαδή τέσσερις την ημέρα, τις πιο σοβαρού τύπου που έχουν και κάποιες ακόλουθες συνέπειες. Συνήθως το πάθαινα το πρωί με λιποθυμία και πάντα σε μένα προσωπικά συνοδευόταν με το να δαγκώνω τη γλώσσα μου, σε πολύ άσχημο βαθμό και πολλές φορές έχω πάει στο γναθοχειρουργικό και μετά με απώλεια μνήμης για αρκετό διάστημα. Σκέψου πως πάθαινα τέσσερις συνεχόμενες κρίσεις από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα. Ήμουν μόνη μου και όταν ξυπνούσα, συνήθως έπαιρνα τηλέφωνο, οι γονείς μου αμέσως καταλάβαιναν τι είχε συμβεί και έρχονταν. Ήταν πολύ δύσκολο. Είναι σοβαρό αλλά υπάρχουν αγωγές που μπορούν να βοηθήσουν και το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι ότι μπορείς να ζήσεις μια φυσιολογική ζωή. Το ανακάλυψα μόλις πήγα να σπουδάσω μαζί με τον θυροειδή που βγήκε τότε, μάλλον ήταν ψυχοσωματικό που έφυγα από το σπίτι σαν μοναχοπαίδι. Έκτοτε συνέβαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ήξερα πάντα ότι οφείλεται στην αϋπνία μου, την κούραση μου και το άγχος μου. Οι γιατροί δεν μου είπαν ποτέ ότι ήταν γενετικό πρόβλημα αλλά ήταν μάλλον ο τρόπος ζωής μου. Ξέρω δηλαδή ότι αυτοί οι τρεις παράγοντες είναι για μένα κόκκινη σημαία. Έχοντας υιοθετήσει σήμερα έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής έχω να πάθω κρίση εδώ και δυο χρόνια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Gio Kay: «Φέρνω κασέρι στην πατρίδα μου! Ο τελικός στόχος μου είναι να γίνω πρωθυπουργός»

Tabloid 22.02.2026
Ένταση προκλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του J2us ανάμεσα στον Gio Kay και κριτική επιτροπή εξαιτίας του τραγουδιού που ερμήνευσε

Το πιθηκάκι έγινε... sold out: Ξεπούλησε το λούτρινο μετά τα viral βίντεο του μικρού Punch

Social 22.02.2026
Η ιστορία του μικρού μακάκου κάνει ανάρπαστο το λούτρινο της IKEA

Μπραντ Πιτ: Γυρίζει ταινιά στην Ύδρα και στα διαλείμματα τρώει τα φημισμένα αμυγδαλωτά του νησιού

Tabloid 22.02.2026
Η παραγωγή έχει εντάξει την τοπική γαστρονομία και την ιστορία του νησιού στην καρδιά της ταινίας

Χαρά Τσιώλη για Ιωάννη Τούνη: «Ήταν πάρα πολύ προσβλητική, προσέβαλε τους φτωχούς ανθρώπους»

Tabloid 22.02.2026
Τη Χαρά Τσιώλη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στα παρασκήνια του J2US

Χρηστίδου για Λιάγκα – Μπάρκα: «Αν αναρωτιόμαστε τι είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη, αυτό είναι»

Tabloid 22.02.2026
Η παρουσιάστρια του MEGA έκανε λόγο για «χτύπημα κάτω από τη μέση»

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον 82χρονο πατέρα του στο Μπέβερλι Χιλς

Tabloid 22.02.2026
Η ιστορία της οικογένειάς του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

J2US – «Τα πήραν» Ελένη Δήμου και Καίτη Γαρμπή με τον Gio Kay: «Κάνουμε δουλειά εδώ, αντιδράτε ειρωνικά»

Media 22.02.2026
«Δεν φτάνει να κάνετε μια γυροβολιά αλλά να μπείτε πιο βαθιά μέσα στο τραγούδι»

Το πιο γνωστό ζευγάρι των 90s που έκανε παιδιά νωρίς, χώρισε και ακόμα μιλάνε ο ένας για τον άλλον με τα καλύτερα λόγια

Celebrity Stories 22.02.2026
Μπορεί να χώρισαν, αλλά απέδειξαν ότι μπορούν να συνεργαστούν

Η Χίλαρι Νταφ δήλωσε ότι επιτέλους κατανοεί το σeξ και «δεν είναι έτοιμη να τη βγάλουν στο περιθώριο»

Tabloid Χτες
Στη δεκαετία των 20 το σeξ δεν ήταν πάντα απολαυστικό, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Γιώργος Αλκαίος: Πήρα χάπια για δύο εβδομάδες, με τρέλαναν, τα σταμάτησα και έκανα φίλη μου την κατάθλιψη

Tabloid Χτες
Ο άνθρωπος γεννιέται µε κατάθλιψη, συμπλήρωσε ο τραγουδιστής

Οι φωτογραφίες της Ρίας Ελληνίδου με μαγιό από την Ταϊλάνδη

Tabloid Χτες
Το καλοκαίρι ήρθε λίγο νωρίτερα φέτος, έγραψε η τραγουδίστρια