E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

TAPE FIVE @ Principal Club Theater

Με την υποστήριξη του E-Daily.gr

Δημοσίευση 13/11/2013 | 15:18

TAPE FIVE @ Principal Club Theater
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Principal Club Theater
Ανδρέα Γεωργίου 56, Tηλέφωνο: 2310428088
http://www.principalclub.com
http://www.facebook.com/principalclub
Ημερομηνία: 16/11/2013
ΝΟE 2013
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Ωρα προσέλευσης: 21.00

Προπώληση 12¤, Ταμείο 15¤


Το πολυπολιτισμικό έργο που εμπνεύστηκε ο παραγωγός και τραγουδοποιός Martin Strathausen και του έδωσε πνοή με τη βοήθεια μιας εξαιρετικής ομάδας διεθνώς αναγνωρισμένων μουσικών. Μέσα από δισκογραφικά συμβόλαια που ξεκινούν από την Αμερική και καταλήγουν στην Ασία, οι Tape Five μετρούν πλέον περισσότερες από 120 συμμετοχές σε μουσικά compilations ανά τον κόσμο.

Ξεκινώντας με τις συνομιλίες του κλαρινέτου και της τρομπέτας, δοσμένες με μια Οσκαρική ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από τους Louis Armstrong, Gene Krupa, Josephine Baker, Benny Goodman και καταλήγοντας σε ένα ατελείωτο Electro-swing party υψηλών προδιαγραφών.

Το πρώτο μέρος του τρίτου άλμπουμ των Tape Five με τίτλο "Tonight Josephine ! " είναι ένα ακόμη ρετρό - αφιέρωμα σε διάφορες πτυχές της Χρυσής μουσικής εποχής των 20Άs. Μοιάζει με μια εναλλακτική προσέγγιση μιας παλιάς, ποιοτικής ασπρόμαυρης ταινίας. Τα τραγούδια των Brenda Boykin, Iain Mackenzie, Henrik Wagner και Yuliet Topaz παρουσιάζονται με μία τελείως διαφορετική και σύγχρονη εκδοχή, που μας φέρνει πίσω σε εκείνον τον παλιό και αγαπημένο ήχο. Ένα μουσικό κοκτέιλ εμπλουτισμένο από διασκευές σε τραγούδια ύφους “Far Far Away”, μέχρι τις πιο σύγχρονες προτάσεις του "Charleston House" και του "Bad Boy Good Man".

Στο δεύτερο μέρος του δίσκου, ταξιδεύουμε πίσω στο παρόν με πιο χαλαρούς Jazz ήχους, δοσμένους με ένα μοναδικό τρόπο από τον Iain Mackenzie, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από το BBC του Λονδίνου ως ένας από τους πλέον σημαντικούς Jazz ερμηνευτές. Ακούμε αγαπημένα remixes των 80Άs παιγμένα με τον ιδιαίτερο electro -swing τρόπο που έχει κάνει τους Tape Five μοναδικούς και καταλήγουμε στον ηχητικό υπνωτισμό που προκαλεί ο balkan ήχος του κλαρινέτου στο “Alcazar”.

Την ίδια βραδιά οι Speakeasies Swing Band θα εμφανιστούν πριν τους Tape Five για να ολοκληρώσουν αυτό το ραντεβού, ένα ραντεβού με μια υπόσχεση για ένα εξωτικό Lounge party, γεμάτο με τη ζωντάνια της Swing, την αισθητική της Jazz, και τη δυναμική του Electro για χορό, χορό, χορό...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Δημήτρης Μυστακίδης στο Block 33

Μουσική 19.03.2026
BLOCK 3328/03

Athens Pre Pride Party

LGBTQI+ 18.03.2026
Το Athens Pre Pride Party επιστρέφει για τρίτη χρονιά, το Σάββατο 4 Απριλίου, στην Πειραιώς 260, στον εμβληματικό χώρο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Το πρόγραμμα του 5ου επετειακού Japan Festival 2026

Φεστιβάλ 09.03.2026
4 και 5 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, εκεί που χτυπάει η καρδιά της Ιαπωνίας!

EmpowerED 2026: Μια ημέρα αφιερωμένη στους εκπαιδευτικούς ξένων γλωσσών

Cityλάιφ 04.03.2026
Η συμμετοχή είναι με προεγγραφή και στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλους τους παρευρισκόμενους

Όλη η Ελλάδα τρέχει στα Ιωάννινα ‑ Ιωάννινα Half Marathon ‑ 9 & 10 Μαΐου

Cityλάιφ 02.03.2026
Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αθλητισμό, μία ιστορική πόλη και ένα τοπίο, δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα, που κόβει την ανάσα!

Plastiras Lake Festival 2026

Φεστιβάλ 27.02.2026
9-12 Ιουλίου - Line-up to be announced soon

Career Path Youth στις 4 και 5 Μαρτίου στον Δήμο Μοσχάτου‑Ταύρου

Cityλάιφ 27.02.2026
ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙαπό 04/03 έως 05/03