E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σίσσυ Χρηστίδου: «Καταπέλτης» για την Λατινοπούλου

«Το πως αισθάνεται η Δανάη με το σώμα της αφορά μόνο την ίδια»

Δημοσίευση 18/6/2022 | 11:37

Σίσσυ Χρηστίδου: «Καταπέλτης» για την Λατινοπούλου

Χαμός έχει ξεσπάσει από την Τετάρτη (15/6) με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, που έβαλε στο στόχαστρο την Δανάη Μπάρκα, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι σωστό πρότυπο για να προβάλλεται.

Τα ρατσιστικά σχόλια έγιναν μετά τη δημοσίευση μίας φωτογραφίας από την παρουσιάστρια, όπου η ίδια φορούσε μαγιό.

Το παραλήρημα της γνωστής πολιτεύτριας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και έλαβε τεράστιες διαστάσεις, με τους περισσότερους να υποστηρίζουν δημόσια τη Δανάη Μπάρκα.

Το θέμα σχολιάστηκε και στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» το πρωί του Σαββάτου, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους που στοχοποιήθηκε με αυτόν τον τρόπο η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!».

Είπε συγκεκριμένα: «Να στείλουμε ένα μεγάλο μπράβο στη μαμά της, που έχει κάνει τόσο φοβερή δουλειά με αυτό το πλάσμα και δεν περνάει μέσα της τίποτα. Αυτά δεν είναι τυχαία, δεν γίνονται μια μέρα. Δεν ξυπνάει μια μέρα ένας άνθρωπος και μπορεί να το αντιμετωπίσει με αυτόν τον τρόπο. Σαν πρότυπο περνάει σε όλους εμάς που δεν είμαστε εξίσου δυνατοί. Ο μέσος όρος δεν έχει αυτή τη δύναμη».

Και πρόσθεσε: «Εγώ το σκέφτηκα πάρα πολύ. Όταν είδα αυτή την ανάρτηση προσπαθούσα να καταλάβω αν η στοχοποίηση είναι η Δανάη, το περιοδικό γιατί υπήρχε η αναφορά τι ωραία που είναι η Δανάη. Αν ήταν το θέμα της ότι τόλμησε να πάει με μαγιό στην παραλία. Δεν μπόρεσα να καταλάβω. Προσπάθησε να βάλει ένα θέμα μέσα που αφορά την παχυσαρκία, όμως έφερε όλο αυτό το συμβάν σαν παράδειγμα ότι αυτό αφορά πρότυπο».

«Το πως αισθάνεται η Δανάη με το σώμα της αφορά μόνο την Δανάη, δεν αφορά κανέναν άλλον! Θα έπρεπε να είναι όπως είναι τα μαλλιά, δεν θα κάτσει κανείς να εστιάσει σε αυτό. Ποιον ενόχλησε; Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει μετανιώσει. Δεν πέφτει λόγος σε κανέναν μας», τόνισε η ίδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ναταλία Γερμανού σε Θάνο Καλλίρη: Θέλω να παντρευτώ ξανά για να έρθεις να τραγουδήσεις στον γάμο μου

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής ήταν περίπου πέντε χρόνια σε σχέση και χώρισαν το 1995

Ευρυδίκη: «Δεν ήξερα αν θα μπορέσω να επανέλθω» ‑ Η αποκάλυψη για το σοβαρό πρόβλημα ακοής

E-Daily 3.Left Χτες
Το ατύχημα που παραλίγο να βάλει τέλος στην καριέρα της

Η Μπιάνκα Σενσόρι δεν άφησε τίποτα στη φαντασία

E-Daily 3.Left Χτες
Η αρχιτέκτονας απαθανατίστηκε σε βραδινή έξοδο στο πλευρό του Κάνιε Γουέστ

Μουντιάλ 2026: Η «πιο σέξι παρουσιάστρια καιρού» γιόρτασε με τα εσώρουχα τη νίκη του Μεξικού

Tabloid Χτες
Η Μεξικανή παρουσιάστρια δημοσίευσε βίντεο στο Instagram εκφράζοντας τη στήριξή της στην εθνική ομάδα

Η Κλέλια Ανδριολάτου άλλαξε χρώμα μαλλιών ‑ αντίο στο ξανθό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός του «Maestro» του Netflix έγινε μελαχρινή λίγο πριν το καλοκαίρι

Η Ζιζέλ ποζάρει τόπλες στα 45 της και εξηγεί γιατί έγινε το πρόσωπο μιας «υγιούς γενιάς» top models

E-Daily 3.Left Προχτές
Το διάσημο μοντέλο εξηγεί ότι η επιτυχία της δεν οφειλόταν μόνο στην εμφάνισή της, αλλά και στον χαρακτήρα και την ενέργεια που εξέπεμπε

Λιάγκας κατά Κατσαρίδη: «Κάθε αρνητική κριτική βαφτίζεται ομοφοβία, μην ανοίξω το στόμα μου και τους πάρει…»

E-Daily 3.Left Προχτές
«Μου έμειναν 3 εβδομάδες και θα τα πω όλα, μην με προκαλείς»

Το Moonrise στη Μύκονο: Το yacht των 325 εκατ. ευρώ του ιδρυτή του WhatsApp

E-Daily 3.Left Προχτές
Η «πλωτή ιδιωτική κατοικία» του συνιδρυτή του WhatsApp, Jan Koum

Μουντιάλ 2026: Η τηλεθέαση που σημείωσε η πρεμιέρα στην ΕΡΤ1

E-Daily 3.Left Προχτές
Το μέσο μερίδιο τηλεθέασης στους άνδρες (18-34) έφτασε το 40,8%

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι... πήρε μια κούκλα‑μωρό στην αγκαλιά και φωτογραφήθηκε ως μητέρα που θηλάζει, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Προχτές
Το 35χρονο μοντέλο πόζαρε με ένα μαύρο δερμάτινο σύνολο και ένα «μωρό» στην αγκαλιά για εξώφυλλο περιοδικού, αναδεικνύοντας το πλούσιο ντεκολτέ της