E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σίσσυ Χρηστίδου: «Καταπέλτης» για την Λατινοπούλου

«Το πως αισθάνεται η Δανάη με το σώμα της αφορά μόνο την ίδια»

Δημοσίευση 18/6/2022 | 11:37

Σίσσυ Χρηστίδου: «Καταπέλτης» για την Λατινοπούλου

Χαμός έχει ξεσπάσει από την Τετάρτη (15/6) με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, που έβαλε στο στόχαστρο την Δανάη Μπάρκα, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι σωστό πρότυπο για να προβάλλεται.

Τα ρατσιστικά σχόλια έγιναν μετά τη δημοσίευση μίας φωτογραφίας από την παρουσιάστρια, όπου η ίδια φορούσε μαγιό.

Το παραλήρημα της γνωστής πολιτεύτριας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και έλαβε τεράστιες διαστάσεις, με τους περισσότερους να υποστηρίζουν δημόσια τη Δανάη Μπάρκα.

Το θέμα σχολιάστηκε και στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» το πρωί του Σαββάτου, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους που στοχοποιήθηκε με αυτόν τον τρόπο η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!».

Είπε συγκεκριμένα: «Να στείλουμε ένα μεγάλο μπράβο στη μαμά της, που έχει κάνει τόσο φοβερή δουλειά με αυτό το πλάσμα και δεν περνάει μέσα της τίποτα. Αυτά δεν είναι τυχαία, δεν γίνονται μια μέρα. Δεν ξυπνάει μια μέρα ένας άνθρωπος και μπορεί να το αντιμετωπίσει με αυτόν τον τρόπο. Σαν πρότυπο περνάει σε όλους εμάς που δεν είμαστε εξίσου δυνατοί. Ο μέσος όρος δεν έχει αυτή τη δύναμη».

Και πρόσθεσε: «Εγώ το σκέφτηκα πάρα πολύ. Όταν είδα αυτή την ανάρτηση προσπαθούσα να καταλάβω αν η στοχοποίηση είναι η Δανάη, το περιοδικό γιατί υπήρχε η αναφορά τι ωραία που είναι η Δανάη. Αν ήταν το θέμα της ότι τόλμησε να πάει με μαγιό στην παραλία. Δεν μπόρεσα να καταλάβω. Προσπάθησε να βάλει ένα θέμα μέσα που αφορά την παχυσαρκία, όμως έφερε όλο αυτό το συμβάν σαν παράδειγμα ότι αυτό αφορά πρότυπο».

«Το πως αισθάνεται η Δανάη με το σώμα της αφορά μόνο την Δανάη, δεν αφορά κανέναν άλλον! Θα έπρεπε να είναι όπως είναι τα μαλλιά, δεν θα κάτσει κανείς να εστιάσει σε αυτό. Ποιον ενόχλησε; Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει μετανιώσει. Δεν πέφτει λόγος σε κανέναν μας», τόνισε η ίδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου για τα κιλά της εγκυμοσύνης: «Ο γιατρός μου είπε να προσέχω»

Tabloid 26.11.2025
«Εγώ που είμαι μανιακή, αυτή την περίοδο δεν με νοιάζει»

Έγκυος στο τρίτο της παιδί πρώην παίκτρια του MasterChef

Tabloid 26.11.2025
«Η διαδρομή μέχρι εδώ δεν ήταν εύκολη»

Γιώτα Τσιμπρικίδου για την εγκυμοσύνη της: Είναι κάτι που το ήθελα χρόνια με τον άντρα μου, το παλέψαμε πολύ

TV Buzz 26.11.2025
Είμαι χαρούμενη γιατί όλα πηγαίνουν προς το παρόν πολύ καλά, ανέφερε η ραδιοφωνική παραγωγός που περιμένει το πρώτο της παιδί

Αγγελική Νικολούλη: Τι ισχύει για την πρόταση του Netflix

Tabloid 26.11.2025
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ

Μελέτης Ηλίας για την εμπειρία του με τα ναρκωτικά: Όποιος κάνει χρήση δεν το ελέγχει, το έχω δει και σε εμένα

Social 26.11.2025
Αυτό που κατάλαβα ότι δεν μπορώ να το ελέγξω, το έκοψα μαχαίρι, δεν γινόταν αλλιώς, δήλωσε ο ηθοποιός

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Τον είδα να μπαίνει με χειροπέδες μέσα στο σπίτι 35 μέρες πριν παντρευτούμε»

Tabloid 26.11.2025
Η Έλενα Πολυχρονοπούλου μιλάει για τον πρώην σύντροφό της και τον χρόνο που πέρασε στη φυλακή

Κίμπερλι Γκιλφόιλ για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Έχει ένα απίστευτο ταλέντο»

Tabloid 26.11.2025
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ βρέθηκε σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» και έκανε δηλώσεις στη ρεπόρτερ Ελένη Παπαδόγια και στην κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1

O Δημήτρης Ουγγαρέζος αντέδρασε έντονα κατά του Αρη Καβατζίκη: «Να μιλάς για τον εαυτό σου»

TV Buzz 26.11.2025
Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην εκπομπή «Στούντιο 4»