E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

ERGON Beach House, ένα νέο, παραθαλάσσιο concept στη Χαλκιδική

Με την υπογραφή της ERGON Foods

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ Δημοσίευση 14/6/2022 | 17:28

ERGON Beach House, ένα νέο, παραθαλάσσιο concept στη Χαλκιδική

Το ERGON Beach House ένα ολοκαίνουργιο, φρέσκο project της ERGON Foods, της εταιρείας που πρωτοπορεί εδώ και χρόνια στον τομέα των τροφίμων, της εστίασης και της φιλοξενίας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ανοίγοντας το δρόμο για ένα slow, mediterranean living.

Το νέο παραλιακό project βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη Θεσσαλονίκη, στην παραλία της Νικήτης στη Χαλκιδική, αποτελώντας ένα ιδανικό καλοκαιρινό σημείο συνάντησης για όλες τις ηλικίες. Πρόκειται για ένα υβριδικό concept, σε ένα απόλυτα εναρμονισμένο με τη φύση περιβάλλον, που συνδυάζει all-day υπηρεσίες για κάθε στιλ.

Ο χώρος διαθέτει ένα υπέροχο beach bar με άνετες ξαπλώστρες, day beds και lounge chairs, στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν specialty καφέ, δροσερά, handcrafted cocktails από την ομάδα του Vogatsikou 3 bar και bites με 90’s αέρα από το νέο project της ERGON, Balboa food canteen.. Φυσικά εκτός από το beach bar, λειτουργεί ένα μεγάλο, εστιατόριο με λιτές διακοσμητικές γραμμές, κάτω από τον ίσκιο των δέντρων, στο οποίο δίνεται έμφαση στο ψάρι και τα φρέσκα θαλασσινά.

Το εστιατόριο είναι ανοιχτό από το πρωί ως το βράδυ, σερβίροντας brunch και ERGON signature πιάτα που ξεχωρίζουν και έχουν αγαπηθεί από τους Θεσσαλονικείς. Πηγαίνοντας προς τα μέσα, στο εσωτερικό του ERGON Beach House, οι επισκέπτες θα βρουν ένα deli που συγκεντρώνει επιλεγμένα ERGON τρόφιμα, homeware είδη και προϊόντα ατομικής περιποίησης.

Πολύ σύντομα, στους υπόλοιπους χώρους, αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία ένα υπαίθριο σινεμά και υπηρεσίες ευεξίας και χαλάρωσης, ενώ του χρόνου το project θα συμπληρώσει ένα πρωτότυπο concept πολυτελούς διαμονής στη φύση, που συνδυάζει υψηλή αισθητική και απλότητα.

Αν αναζητάτε μερικές στιγμές ηρεμίας, μακριά από την ένταση της πόλης και λατρεύετε το φαγητό και την κομψότητα, το ERGON Beach House θα γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός.

Ώρες λειτουργίας: 09:00 - 01:00 (εστιατόριο - deli - beach bar). Κρατήσεις: +30 2375022300, +30 6975222300

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εξάμηνο AI course για marketers λανσάρει η Sherpa Society

Εκπαίδευση 26.04.2024
Με εισηγητή τον Vincent Sider, AI Lead Course Director στο Chartered Institute of Marketing

Προωθητική Ενέργεια για τα VIP Μέλη των Pet City

Better life 24.04.2024
Η ποιοτική διατροφή για κάθε κατοικίδιο πιο προσιτή από ποτέ!

H Athens Fashion Trade Show φέρνει τις πιο hot τάσεις της μόδας στο Metropolitan Expo

Ομορφιά - Στυλ 24.04.2024
Το επόμενο ραντεβού για τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας έχει οριστεί από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024

Η Rakuten Viber Αποκτά Πιστοποίηση SOC 2 Τύπου 2

Tech 24.04.2024
Η απόκτηση της πιστοποίησης SOC 2 Τύπου 2 είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την Rakuten Viber

Μεγάλος Διαγωνισμός από το ΑΝΤ1+ και το Red Bull

Better life 22.04.2024
Ζήσε από κοντά την εμπειρία της Formula 1! Δύο τυχεροί θα κερδίσουν ένα μοναδικό ταξίδι στο Grand Prix της Αυστρίας!