E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάτρα: Ασφυκτικός ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας

Η ώρα των απαντήσεων

Δημοσίευση 8/6/2022 | 19:31

Πάτρα: Ασφυκτικός ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας

Καθώς οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις ολοκληρώνονται και θα παραδοθούν στους ιατροδικαστές, το πόρισμά τους αναμένεται να δοθεί την επόμενη εβδομάδα στο Ανθρωποκτονιών και την Εισαγγελία.

Η επόμενη εβδομάδα θεωρείται εβδομάδα ραγδαίων εξελίξεων στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, αναφορικά με την προανάκριση που διεξάγεται για τα αίτια θανάτου των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας, της Μαλένας και της Ίριδας.

Τόσο οι τοξικολογικές εξετάσεις στο εργαστήριο του ΑΠΘ ολοκληρώνονται όσο και οι ιστολογικές εξετάσεις στο παθολογοανατομικό εργαστήριο της Ιατρικής Αθηνών.

Θα παραδοθούν τα αποτελέσματά τους στους δύο αρμόδιους ιατροδικαστές Νίκο Καλογριά και Νίκο Καρακούκη, οι οποίοι με την σειρά τους θα παραδώσουν το τελικό τους πόρισμα στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, πιθανόν την ερχόμενη εβδομάδα, αξιολογώντας όλα τα ευρήματα σε συνάρτηση με όσα είχαν ήδη από τις νεκροψίες και αναμένονται περαιτέρω κινήσεις της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τοξικολογικά δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι ύποπτο, ωστόσο στις ιστολογικές εξετάσεις έχουν προκύψει πολύ σοβαρές ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Πιο συγκεκριμένα, στις ιστολογικές εξετάσεις από την εικόνα που έως τώρα υπάρχει, δεν είναι αιτία θανάτου ο φλεβόκομβος στην Ίριδα, αλλά η υποξία όπως και στην Μαλένα.

Στην Ίριδα εκτός των ηπατικών αλλοιώσεων και του πνευμονικού οιδήματος, όπως βρέθηκε και στην Μαλένα, εντοπίστηκαν επιπλέον στον εγκέφαλό της αιμορραγικές διηθήσεις, συμβατές με υποξία.

Πάντως σίγουρα δεν μπορεί να δικαιολογηθεί αυτή η υποξία από τυχόν παθολογικά αίτια, άρα θεωρείται ως μάλλον πιθανόν να κλείσει η υπόθεση με ασφυκτικό θάνατο και στις δύο περιπτώσεις δι’ αποκλεισμού άλλων τυχόν περιπτώσεων και βέβαια σε συνδυασμό με τα νεκροτομικά ευρήματα που ήδη είχαν οι ιατροδικαστές.

Αναφορικά με την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας, αυτή θεωρείται εντελώς «δεμένη» και η κύρια ανάκριση οδηγείται και για αυτή την υπόθεση σε πορεία ολοκλήρωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Περιορίστηκε η φωτιά στο παλιό κτίριο του Μπάντμιντον στο Πάρκο Γουδή, 112 για τους καπνούς

E-Daily 2.TopNews 12.07.2026
Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, οι φλόγες καίνε πλέον μέσα στο κτίριο, χωρίς κίνδυνο επέκτασης

Πάφος: Τρίχρονο παιδί Βρετανών τουριστών έχασε τη ζωή του από πτώση σε ξενοδοχείο

E-Daily 2.TopNews 12.07.2026
Το αγοράκι βρισκόταν στην αγκαλιά του πατέρα του τη στιγμή που έπεσε από τον τέταρτο όροφο – Αναμένεται ένταλμα σύλληψης

Στραγγαλισμός η αιτία θανάτου της 43χρονης Αμερικανίδας στην Ιρλανδία – Διεθνές ανθρωποκυνηγητό για τον 28χρονο σύντροφό της

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Η 13χρονη κόρη της βρήκε τη σορό της μητέρας της το πρωί της Τρίτης 7 Ιουλίου, μέσα στο υπνοδωμάτιο του κοινού τους σπιτιού

ΑΑΔΕ: Κατασχέθηκαν πάνω από δύο τόνοι ακατάλληλων γαλακτοκομικών προϊόντων

E-Daily 2.TopNews 12.07.2026
Όλα τα προϊόντα κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν, ενώ επιβλήθηκαν αυστηρές κυρώσεις τόσο για το υπέρβαρο φορτίο όσο και για την επικινδυνότητα των τροφίμων σύμφωνα με τις προβλέψεις του ΕΦΕΤ

Αργος: Βίντεο‑ντοκουμέντο με 21 πυροβολισμούς – Αναβαθμίζεται σε ανθρωποκτονία η κατηγορία

E-Daily 2.TopNews 12.07.2026
«Οι πυροβολισμοί δεν ήταν εκφοβιστικοί» δηλώνει ο Γιώργος Καλλιακμάνης

Αυτοκίνητο «πετάει» στον αέρα και καταλήγει σε δέντρο και σταθμευμένα οχήματα στην Κρήτη – Δείτε το βίντεο

Πολιτική 12.07.2026
Βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας αποτύπωσε την ανεξέλεγκτη πορεία του οχήματος πριν την ανατροπή – Πανικός στο σημείο

Crypto και φόρος: Τι αλλάζει για τους επενδυτές με το νέο νομοσχέδιο που ετοιμάζεται

E-Daily 2.TopNews 12.07.2026
Το Υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει ολοκληρωμένο φορολογικό πλαίσιο για κρυπτονομίσματα με αφορολόγητο όριο, συμψηφισμό ζημιών και αναδρομική ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2025.

Kάμερα ασφαλείας στη Χερσόνησο: Δείτε τι έγινε με το αυτοκίνητο που «πέταξε» στον αέρα

E-Daily 2.TopNews 12.07.2026
Βίντεο-ντοκουμέντο αποτυπώνει καρέ-καρέ την ανεξέλεγκτη πορεία οχήματος που έπεσε πάνω σε δέντρο και σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

15χρονη μαθήτρια κατάφερε να εκπλήξει τους επιστήμονες με εφεύρεση κόστους 10 euro

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Η Χάνα Χερμπστ από τη Φλόριντα σχεδίασε σε ηλικία 15 ετών μια συσκευή παραγωγής ενέργειας από θαλάσσια ρεύματα με κόστος μόλις 12 δολαρίων και κέρδισε διεθνή επιστημονικό διαγωνισμό.

Τραγωδία στον Ασπρόπυργο: Κατέληξε ένας από τους εργαζόμενους που είχαν τραυματιστεί στη μεγάλη φωτιά

E-Daily 2.TopNews 12.07.2026
Η φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί της Πέμπτης από έκρηξη σε επιχείρηση ανταλλακτικών και συνεργείο βαρέων οχημάτων στη βιομηχανική ζώνη

Γλυκά Νερά: Η δολοφονία της Καρολάιν γίνεται σειρά ‑ Πότε και πού κάνει πρεμιέρα

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Σε διεθνή συνδρομητική πλατφόρμα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο η σειρά για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, μετά από 14 ημέρες γυρισμάτων σε Αλόννησο και Αττική