E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Έλον Μάσκ δεν άκουσε ποτέ τη συμβουλή της μητέρας του και έγινε δισεκατομμυριούχος

Ποια ήταν αυτή;

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 2/6/2022 | 00:30

Ο Έλον Μάσκ δεν άκουσε ποτέ τη συμβουλή της μητέρας του και έγινε δισεκατομμυριούχος
@pennlive.com

Οι συμβουλές που μας δίνουν οι μητέρες μας, είναι πολλές φορές σωστές. Αλλά μάλλον δεν θα σε κάνουν δισεκατομμυριούχο. Αυτό συνέβη και την περίπτωση του πιο πλούσιου ανθρώπου στον κόσμο. Αγνόησε τη συμβουλή της μητέρας του και έγινε πάμπλουτος.

Η περιουσία του σήμερα φτάνει τα 229 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι ιδιοκτήτης της SpaceX και της Tesla, ενώ τελευταία θέλει να προσθέσει και στο περιουσιολόγιο του το Twitter.

Πρόσφατα κάποιος ρώτησε τη γνώμη της μητέρας του, Maye Musk, για τα επιχειρηματικά του σχέδια. Εκείνη απάντησε πως η επίδρασή της στις αποφάσεις του γιου της δεν είναι και πολύ μεγάλη.

Η 73χρονη μίλησε στο «Today With Hoda & Jenna» και ρωτήθηκε για την επιθυμία του να αγοράσει το Twitter. Η μητέρα του πα΄ντησε «να κάνει ό, τι θέλει. Εγώ του είχα πει να μην κάνει ηλεκτρικό αυτοκίνητο και πυραύλους και ούτε που με άκουσε».

Οι παρουσιαστές την ρώτησαν αν η διαφωνία της για τη δημιουργία της Tesla ήταν ριζική, κι εκείνη απάντησε ότι δεν είχε αντίρρηση τόσο με το αντικείμενο, όσο με τις εργασιακές του συνήθειες.

«Δούλευε πολύ σκληρά. Έπρεπε να κάνει Λένα διάλειμμα. Ξαφνικά όμως, ήθελε να ασχοληθεί με την ηλιακή ενέργεια, με ηλεκτρικά αυτοκίνητα και διαστημικούς πυραύλους. του είπα απλά να επιλέξει μόνο ένα από αυτά, για να μη δουλεύει τόσο πολύ» δήλωσε η μητέρα του.

Ο Έλον Μάσκ είναι το μεγαλύτερο παιδί της Maye, η οποία έχει ακόμα τον 49χρονο Kimbal και την 47χρονη Tosca, παιδιά τα οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Errol. πάντως ο Έλον Μάσκ δήλωσε πρόσφατα, ότι δεν θα προχωρήσει στην εξαγορά του Twitter, εκτός αν η πλατφόρμα τον διαβεβαιώσει ότι οι καθημερινοί χρήστες που είναι spam και bot δεν ξεπερνούν το 5%.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Drones, σκύλοι και επιστήμονες σε πόλεμο με ένα έντομο‑φονιά

Stories 14.09.2025
Πώς ένα σκαθάρι απειλεί να αλλάξει για πάντα τα δάση

Μεξικό: Η «πόλη» που χάθηκε για πάντα – 130.000 ζωές εξαφανισμένες στον πόλεμο των ναρκωτικών

Stories 14.09.2025
Χιλιάδες οικογένειες ψάχνουν τους αγνοουμένους τους στο Μεξικό

Η χώρα με τα πιο ευτυχισμένα παιδιά στον κόσμο

Stories 14.09.2025
Πού αποδίδονται τα υψηλά επίπεδα ευτυχίας και... πού θα βρούμε την Ελλάδα στη λίστα

Μαμά, τι έχει το lunchboxάκι μου σήμερα; Η νέα εποχή του κολατσιού διχάζει, αλλά γιατί;

Απόψεις 14.09.2025
Το σχολικό ταπεράκι, δεν είναι πεδίο μάχης

Γιατί η πινακίδα του STOP έχει οκτώ γωνίες;

Ιστορικά 14.09.2025
Ο λόγος είναι πολύ σημαντικός

Ο «κανόνας του 80%» που ακολουθεί ο Μαρκ Ζουκερμπεργκ

Stories Χτες
Τον ακολουθούσαν και οι Albert Einstein και Steve Jobs