E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Τη βρήκαμε μελανιασμένη», λέει ο πατέρας της 12χρονης που πέθανε στον ύπνο της

Μυστήριο με τον θάνατο της

Δημοσίευση 1/6/2022 | 17:41

«Τη βρήκαμε μελανιασμένη», λέει ο πατέρας της 12χρονης που πέθανε στον ύπνο της

Σοκ και θλίψη στη Θεσσαλονίκη, στην οικογένεια και στο φιλικό περιβάλλον της 12χρονης, που, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, πέθανε ξαφνικά, στον ύπνο της.

Η 12χρονη πέθανε στον ύπνο της, στη διάρκεια της νύχτας. Νεκρή, «μελανιασμένη» όπως χαρακτηριστικά περιγράφει ο πατέρας, τη βρήκε το πρωί η μητέρα της. Οι γονείς της ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε και μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά.

Στο σπίτι όπου η 12χρονη άφησε την τελευταία της πνοή μετέβη ιατροδικαστής, ενώ, όπως αναφέρει το voria.gr, έγινε ήδη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της, χωρίς να βρεθεί ωστόσο αιτία θανάτου. Αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Ο πατέρας της 12χρονης περιέγραψε πώς βρήκε την κόρη του νεκρή

Tραγική φιγούρα είναι ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού, ο οποίος με τρεμάμενη φωνή περιέγραψε πώς βρήκε την κόρη του νεκρή.

«Η γυναίκα μου πήγε το πρωί να την ξυπνήσει και τη βρήκε μελανιασμένη», είπε στις κάμερες ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού.

«Είχαμε πάει με το σχολείο εκδρομή όλοι μαζί, διασκεδάσαμε, περάσαμε ωραία. Ήταν και οι δύο μου οι κόρες μαζί, γυρίσαμε, φάγαμε, παίξαμε και το βράδυ κοιμηθήκαμε. Το πρωί ξύπνησε η γυναίκα μου, γύρω στις 7:30 περίπου, για να τις σηκώσει για το σχολείο» λέει ο πατέρας του κοριτσιού, και περιγράφει τις προσπάθειες που έκανε για να επαναφέρει την κόρη του στη ζωή.« Η μεγάλη δεν ανταποκρινόταν στο ξύπνημα και έτσι όπως τη γύρισε την είδε μελανιασμένη, άρχισε να φωνάζει, πετάχτηκα εγώ, προσπάθησα να της κάνω τεχνητή αναπνοή και κάρπα για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ».

«Δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας»

Όπως αναφέρει ο πατέρας του κοριτσιού, το παιδί του δεν αντιμετώπιζε κανένα σοβαρό πρόβλημα και κάθε χρόνο έκανε εξετάσεις.

«Μετά ήρθε το ΕΚΑΒ, ήρθαν οι γιατροί, ήρθε η ιατροδικαστής και η επίσημη ανακοίνωση που είχαμε ήταν ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς. Κάθε χρόνο και οι δύο μου οι κόρες κάνουν εξετάσεις σε όλους τους γιατρούς, την είχε δει πριν τρεις μήνες καρδιολόγος και δεν είχε βρει τίποτα» λέει ο άτυχος γονιός, και συμπληρώνει:

«Δεν είχε ιστορικό, έπαιρνε μόνο φάρμακα για σίδηρο γιατί είχε χαμηλό αιματοκρίτη, τίποτα άλλο. Χθες δεν είχε καμία ενόχληση, ούτε είχε παραπονεθεί ποτέ για κάτι. Περιμένουμε ιστολογικές εξετάσεις, από τις οποίες θα έχουμε αποτελέσματα σε έξι με επτά μήνες. Το θέμα είναι ότι πέθανε από ανακοπή καρδιάς και να βρούνε κάτι δεν αλλάζει τίποτα, το θέμα ήταν να μη γίνει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σημαντική ανακάλυψη: Εντοπίστηκαν ίχνη φωτιάς που χρονολογούνται 1,8 εκατομμύρια χρόνια πριν

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Νέα αρχαιολογικά ευρήματα από σπήλαιο της Νότιας Αφρικής μεταθέτουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια την παλαιότερη γνωστή χρήση φωτιάς από ανθρωπίδες.

Περιορίστηκε η φωτιά στο παλιό κτίριο του Μπάντμιντον στο Πάρκο Γουδή, 112 για τους καπνούς

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, οι φλόγες καίνε πλέον μέσα στο κτίριο, χωρίς κίνδυνο επέκτασης

Πάφος: Τρίχρονο παιδί Βρετανών τουριστών έχασε τη ζωή του από πτώση σε ξενοδοχείο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το αγοράκι βρισκόταν στην αγκαλιά του πατέρα του τη στιγμή που έπεσε από τον τέταρτο όροφο – Αναμένεται ένταλμα σύλληψης

Στραγγαλισμός η αιτία θανάτου της 43χρονης Αμερικανίδας στην Ιρλανδία – Διεθνές ανθρωποκυνηγητό για τον 28χρονο σύντροφό της

E-Daily 3.Left Χτες
Η 13χρονη κόρη της βρήκε τη σορό της μητέρας της το πρωί της Τρίτης 7 Ιουλίου, μέσα στο υπνοδωμάτιο του κοινού τους σπιτιού

ΑΑΔΕ: Κατασχέθηκαν πάνω από δύο τόνοι ακατάλληλων γαλακτοκομικών προϊόντων

E-Daily 2.TopNews Χτες
Όλα τα προϊόντα κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν, ενώ επιβλήθηκαν αυστηρές κυρώσεις τόσο για το υπέρβαρο φορτίο όσο και για την επικινδυνότητα των τροφίμων σύμφωνα με τις προβλέψεις του ΕΦΕΤ

Αργος: Βίντεο‑ντοκουμέντο με 21 πυροβολισμούς – Αναβαθμίζεται σε ανθρωποκτονία η κατηγορία

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Οι πυροβολισμοί δεν ήταν εκφοβιστικοί» δηλώνει ο Γιώργος Καλλιακμάνης

Αυτοκίνητο «πετάει» στον αέρα και καταλήγει σε δέντρο και σταθμευμένα οχήματα στην Κρήτη – Δείτε το βίντεο

Πολιτική Χτες
Βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας αποτύπωσε την ανεξέλεγκτη πορεία του οχήματος πριν την ανατροπή – Πανικός στο σημείο

Crypto και φόρος: Τι αλλάζει για τους επενδυτές με το νέο νομοσχέδιο που ετοιμάζεται

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το Υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει ολοκληρωμένο φορολογικό πλαίσιο για κρυπτονομίσματα με αφορολόγητο όριο, συμψηφισμό ζημιών και αναδρομική ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2025.

Kάμερα ασφαλείας στη Χερσόνησο: Δείτε τι έγινε με το αυτοκίνητο που «πέταξε» στον αέρα

Ελλάδα Χτες
Βίντεο-ντοκουμέντο αποτυπώνει καρέ-καρέ την ανεξέλεγκτη πορεία οχήματος που έπεσε πάνω σε δέντρο και σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Θρήνος στον ΠΑΟΚ: Πέθανε ο 25χρονος πολίστας Στάθης Λαλιάς – Έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο

Αθλητικά Νέα Χτες
Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 14 Ιουλίου

15χρονη μαθήτρια κατάφερε να εκπλήξει τους επιστήμονες με εφεύρεση κόστους 10 euro

E-Daily 3.Left Χτες
Η Χάνα Χερμπστ από τη Φλόριντα σχεδίασε σε ηλικία 15 ετών μια συσκευή παραγωγής ενέργειας από θαλάσσια ρεύματα με κόστος μόλις 12 δολαρίων και κέρδισε διεθνή επιστημονικό διαγωνισμό.