ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Χωρίς εμένα παρουσιάστρια ίσως να μην πήγαινε καλά η εκπομπή»...

«Μετά τα 40 ξέρεις τα καλύτερα σημεία για να κάνεις σεξ»!

 
Δημοσίευση 7/11/2013 | 00:00
«Χωρίς εμένα παρουσιάστρια ίσως να μην πήγαινε καλά η εκπομπή»...

Καλεσμένη στο Νικ Ο' Κλοκ ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Ο Νίκος Μουτσινάς έθεσε το ερώτημα αν το «Πάμε Πακέτο» θα πήγαινε καλά με οποιαδήποτε παρουσιάστρια και η δημοσιογράφος απάντησε: «Αν είχε ξεκινήσει με άλλη παρουσιάστρια και πήγαινε καλά, θα εξακολουθούσε να πηγαίνει. Έτυχε να είμαι εγώ η πρώτη. Αν αλλάξει τώρα η παρουσιάστρια, ίσως να μην πάει πολύ καλά, γιατί ο κόσμος θέλει να έχει αυτό που έχει συνηθίσει, αυτά που έχει αγαπήσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου τόνισε πως δεν επιθυμεί να αναλάβει πρωινή εκπομπή, ωστόσο συμπλήρωσε: «Αν χρειαστεί να βγάλω το ψωμί μου και από αυτό, θα το κάνω».

Γιατί το σεξ είναι καλύτερο μετά τα σαράντα;

«Το σεξ γίνεται καλύτερο όσο καλύτερα μαθαίνεις τον εαυτό σου. Ξέρεις τα καλύτερα σημεία για να κάνεις σεξ!», είπε χαριτολογώντας.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ