E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αφωνοι οι επιβάτες πτήσης για Λάρνακα ‑ «Ποιος θέλει να κατέβει;»

Tο ξέσπασμα πιλότου στο μικρόφωνο

Δημοσίευση 26/5/2022 | 20:32

Αφωνοι οι επιβάτες πτήσης για Λάρνακα ‑ «Ποιος θέλει να κατέβει;»

Σας έχει τύχει να μείνετε εγκλωβισμένοι σε ένα αεροδρόμιο εξαιτίας πολύωρης καθυστέρησης της πτήσης σας; Πώς είναι τα νεύρα σας;

Όχι και πολύ καλά, μάλλον. Το ίδιο όμως μπορεί να συμβαίνει και στους πιλότους, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok και δείχνει έναν κυβερνήτη αεροσκάφους της WizzAir να ξεσπαθώνει από το μεγάφωνο, καθώς παραμένουν ακινητοποιημένοι στον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου Gatwick κατά τη διάρκεια 7ωρης καθυστέρησης.

«Δεν το χρειάζομαι αυτό», ακούγεται να λέει στους εξαντλημένους ταξιδιώτες, οι οποίοι παραμένουν στις θέσεις τους περιμένοντας να αναχωρήσει το αεροπλάνο τους για τον προορισμό τους, τη Λάρνακα της Κύπρου.

Ξέσπασε ο πιλότος: «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας βγάλουμε από εδώ. Δεν το χρειάζομαι αυτό»

Η επιβάτης Χάνα Μέις βιντεοσκόπησε τη στιγμή και ανέβασε το βίντεο στο TikTok. Σε αυτό, ο πιλότος της WizzAir ακούγεται να λέει: «Σηκώστε τα χέρια σας παρακαλώ, ποιος θέλει να κατέβει; Δεν θα φύγουμε απόψε εάν κατεβείτε. Ξέρετε κάτι; Δεν το χρειάζομαι αυτό, ούτε το πλήρωμα το χρειάζεται αυτό. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας βγάλουμε από εδώ. Δεν μπορώ να το ελέγξω. Είναι εντελώς εκτός ελέγχου μου. Κάνουμε ό,τι μπορούμε. Αν θέλετε να κατεβείτε, θα σας αφήσω να κατεβείτε, κανένα πρόβλημα».

Πολλοί ήταν οι χρήστες των social media που αντέδρασαν στο βίντεο, εκφράζοντας τη συμπάθειά τους για τον πιλότο που έχασε την ψυχραιμία του. Ένας χρήστης έγραψε: «Ω, ας είναι καλά. Μπορείτε να ακούσετε τον πόνο στη φωνή του. Ήθελε να φύγει όσο και όλοι οι άλλοι, πρέπει να είναι δύσκολο να γκρινιάζουν όλοι σε σένα», με έναν άλλον να προσθέτει: «Για να είμαστε δίκαιοι, είμαι με το μέρος του. Πιθανότατα είναι εξαιρετικά αγχωμένος και το πλήρωμα είναι εξαντλημένο».

Και δεν είναι η μόνη πτήση με πολύωρη καθυστέρηση. Την Τρίτη, πολλοί ταξιδιώτες διαμαρτυρήθηκαν για καθυστερήσεις έως και 4 ώρες, με έναν χρήστη του Twitter να περιγράφει την εμπειρία του ως «φρικτή» και «ζοφερή». Η απάντηση του εκπροσώπου του αεροδρομίου Gatwick; «Γεια σας, λυπούμαστε πραγματικά για οποιαδήποτε καθυστέρηση. Έχουμε θέσει σε εφαρμογή ένα σύστημα κινούμενων ουρών αναμονής και το προσωπικό εργάζεται σκληρά για να διεκπεραιώσει τους επιβάτες όσο το δυνατόν γρηγορότερα μέσω του ελέγχου ασφαλείας».

@hannahmace0 Ryan air would never 😔 #wizzair #karen #travel #airports #fyp #bags #fly #gatwickairport ♬ original sound - Hannah Mace
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μοντέλο σε… αποστολή για να σταματήσει παρθένους άνδρες να συμμετέχουν σε θυμωμένες κοινότητες incel

Tabloid 12.05.2025
Η Στρέλα θεωρεί πως πολλοί νέοι άνδρες αναζητούν απλώς αναγνώριση και επιβεβαίωση, πέρα από το σeξ

Eurovision 2025: Η ανατροπή της τελευταίας στιγμής με την εμφάνιση της Klavdia επάνω στη σκηνή

Eurovision 12.05.2025
Με ένα φόρεμα - έκπληξη στη σκηνή της Eurovision 2025 τη βραδιά του Β` Ημιτελικού

Μικαέλα Φωτιάδη: «Δε σε έχω δει εδώ και πολύ καιρό λόγω της ασθένειας μου, αλλά κάθε μέρα παλεύω για σένα»

Tabloid 12.05.2025
Μια άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε χθες Κυριακή 11 Μαΐου η Μικαέλα Φωτιάδη, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ο Γιώργος Πρίντεζης βάφτισε τη δεύτερη κόρη του στην Αίγινα

Tabloid 12.05.2025
Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Αριάδνη

Eurovision 2025: Τα προγνωστικά για την Ελλάδα με την Klavdia ‑ Ποια είναι τα φαβορί

Tabloid 12.05.2025
Η δική μας Klavdia με την «Αστερομάτα», που εμφανίζεται στον β` ημιτελικό της Eurovision την Πέμπτη, 15 Μαΐου, έχει λάβει θετικές κριτικές με την είσοδο στον τελικό να θεωρείται εύκολη

Ο Αδωνις Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι έκανε μεταμόσχευση μαλλιών: «Οι άντρες πρέπει να βελτιώνονται ...»

Tabloid 12.05.2025
«Με εντυπωσιάζει υπερβολικά η ανάγκη των συμπολιτών μου να ασχολούνται με τις τρίχες μου» σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης

Δημήτρης Φιντιρίκος: «Δεν ήθελα να φανεί το όπλο που είχα»

Tabloid 12.05.2025
Για αστυνομικούς που εξαντλούν τον νόμο στους νόμιμους μίλησε ο Δημήτρης Φιντιρίκος σε ένα πρώτο σχόλιο που έκανε διά στόματος του δικηγόρου του