E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φαίη Σκορδά: Έξω φρενών με τις δηλώσεις του Δημητρακόπουλου για τη Γεωργία Μπίκα

«Ανεπίτρεπτη η σύγκριση»

Δημοσίευση 18/5/2022 | 13:32

Φαίη Σκορδά: Έξω φρενών με τις δηλώσεις του Δημητρακόπουλου για τη Γεωργία Μπίκα

Αντέδρασε έντονα η Φαίη Σκορδά στις δηλώσεις που έκανε ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο Πρωινό.

Συγκεκριμένα, μετά το πέρας της κατάθεσης της δεύτερης καταγγέλλουσας στη δίκη, ο κ. Δημητρακόπουλος έκανε λόγο για στοιχεία θεατρικότητας. «Περιέγραψε γενετήσιες πράξεις που παρά τη θέλησή της έκανε σε βάρος της ο Πέτρος Φιλιππίδης. Κι όταν της είπαμε ποια είναι τα στοιχεία, πάνω στα οποία μπορούσε να σταθεί ώστε να τεκμηριώσει το αφήγημά της, είπε ότι δεν έχει κανένα μα κανένα στοιχείο. Το βίωμα του βιασμού είναι τόσο ισχυρό που δε μπορεί να μην το μοιραστείς με τους ανθρώπους που αποτελούν την οικογένειά σου».

«Αντιλαμβάνεστε ότι εδώ έχουμε μία υπόθεση με χρονοκαθυστέρηση πάνω από 12 χρόνια, χωρίς κανένα στοιχείο και ο άλλος κρατείται προσωρινά. Και σε αντίστοιχη περίπτωση, η κοπελίτσα στη Θεσσαλονίκη σε 2 ημέρες τον κατήγγειλε, έγιναν έρευνες από όλες τις υπηρεσίες και η εισαγγελική λειτουργός λέει ότι η καταγγελία της είναι ψευδής. Δύο μέτρα και δύο σταθμά» πρόσθεσε λίγο αργότερα, ενώ αναφέρθηκε και στον πλειστηριασμό του σπιτιού της οικογένειας Φιλιππίδη.

Η Φαίη Σκορδά έγινε «έξω φρενών» με τις δηλώσεις του γνωστού δικηγόρου και το εξέφρασε στον «αέρα» της εκπομπής.

«Είναι ανεπίτρεπτη η σύγκριση που έκανε ο κ. Δημητρακόπουλος. Συγκρίνουμε δηλαδή τι; Μία υπόθεση της Μπίκα στη Θεσσαλονίκη με όλο αυτό που έγινε, που κρατάμε σαφώς αυτό που αποφάνθηκε το δικαστήριο, το συγκρίνεις με τι; Παίρνεις αυτό γιατί θα μας βοηθήσει υποσυνείδητα σε άλλες υποθέσεις; Δεν είναι όλα μέσα στο ίδιο τσουβάλι.

Επειδή έγινε εκείνο ότι όσοι καταγγέλλονται για βιασμό, θα πρέπει να το βλέπουμε και διαφορετικά; Επειδή εκείνη η υπόθεση μπήκε στο αρχείο; Τι θες να περάσεις κάνοντας τη σύγκριση δημόσια;» αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος η Φαίη Σκορδά και πρόσθεσε: «Τότε για ποιον λόγο παγκοσμίως να υπάρχει το #metoo και να λέμε δεν λένε ό,τι τους συνέβη γιατί φοβούνται και ντρέπονται; Αν κάποιος σε βιάσει, νιώθεις ενοχές να βγεις να το πεις, δεν το καταλαβαίνουν. Το ότι δεν υπάρχουν στοιχεία, το ακούω. Δηλαδή, αν η προηγούμενη υπόθεση είχε το αντίθετο αποτέλεσμα, θα έμπαινε στην ίδια πρόταση;».

Ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε πως ο κάθε δικηγόρος κάνει τη δουλειά του και να μην το παίρνει εκείνη προσωπικά. «Δεν είναι η θέση τους, αλλά η δουλειά τους» υπογράμμισε από πλευράς του ο παρουσιαστής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

H Lizzo γιόρτασε την αλλαγή στη σιλουέτα της μετά το Ozempic με μαγιό α λα Πάμελα Αντερσον

Tabloid 07.07.2025
Αφού φόρεσε το μαγιό η Lizzo πόζαρε δίπλα σε μια πισίνα δείχνοντας με τα χέρια της το κορμί της

Η Καίτη Γαρμπή με μαύρο μπικίνι χαλαρώνει στην πισίνα

Tabloid 07.07.2025
Η Καίτη Γαρμπή απολαμβάνει το καλοκαίρι, ενώ ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη

Η celebrity σχέση που ξεκίνησε με ένα δείπνο στο Λονδίνο και κατέληξε viral στο Glastonbury

Celebrity Stories 07.07.2025
Αυτή είναι η σχέση που όλοι ψιθύριζαν – και τώρα έγινε viral!

Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία πίσω από την παιδική ηλικία της Uma Thurman

Tabloid 07.07.2025
Μεγάλωσε ανάμεσα σε βουδιστές και αριστοκράτες

Γέννησε η Έφη Αχτσιόγλου

Tabloid Χτες
Απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι

Η Ντούα Λίπα κάνει το Instagram να… πάρει φωτιά με το λεοπάρ μπικίνι της!

Tabloid Χτες
Στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή της, η Ντούα Λίπα έγραψε: «Κάτι είναι στο νερό»

Μαρία Αντωνά: «Στον Γιώργο θαυμάζω την καλή ψυχή του, είναι κόντρα με την τηλεοπτική του εικόνα»

Tabloid Χτες
Η Μαρία Αντωνά απάντησε και σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με μαγιό και τις «σβήνει» όλες

Tabloid Χτες
Οι νέες φωτογραφίες στο Instagram

Μαρία Δήμητρα Κολυμπάρη: Μου έλεγαν «είσαι π…να», «θα σου ξυρίσω τα μαλλιά» – Σοκάρει η χορεύτριας

Tabloid Χτες
«Είχαν φτάσει σε σημείο να ξέρουν ανά πάσα στιγμή πού είμαι»

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ποζάρει τόπλες στην παραλία και μοιράζει ... εγκεφαλικά

Tabloid Χτες
Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram η ηθοποιός