E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

34χρονη καθηγήτρια είχε δεσμό και έκανε παιδί με 14χρονο

Ποινή φυλάκισης για την καθηγητρία

Δημοσίευση 18/5/2022 | 08:24

34χρονη καθηγήτρια είχε δεσμό και έκανε παιδί με 14χρονο

Το εφετείο της Φλωρεντίας καταδίκασε σήμερα μια 34χρονη σε φυλάκιση 6 ετών και 5 μηνών. Η γυναίκα είχε συνάψει ερωtική σχέση με έναν ανήλικο — τότε 13 ετών — στον οποίο παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών. Όταν το αγόρι έγινε 14 ετών, η καθηγήτρια έμεινε έγκυος και γεννήθηκε ένα αγοράκι, την πατρότητα του οποίου προσφέρθηκε να αναγνωρίσει ο σύζυγός της.

Η 34χρονη καταδικάσθηκε για άσκηση σεξουαλικής βίας σε ανήλικο. Σε αντίθεση με την πρωτοβάθμια δικαστική απόφαση, το εφετείο της Φλωρεντίας αποφάνθηκε ότι ο σύζυγός της – ο οποίος σε πρώτη φάση είχε δώσει το επώνυμό του στο παιδί – δεν φέρει καμία ποινική ευθύνη.

Για να καθοριστεί με βεβαιότητα η πατρότητα του παιδιού, οι δικαστικές αρχές είχαν διατάξει τη διενέργεια τεστ DNA. H ιστορία αποκαλύφθηκε όταν ο 14χρονος μίλησε για τον συγκεκριμένο δεσμό με τον προπονητή του σε ομάδα ποδοσφαίρου.

Oι δικαστές της Φλωρεντίας αποφάσισαν επίσης ότι η καθηγήτρια θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ στον 17χρονο, πλέον, νέο και 20.000 ευρώ στους γονείς του.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, εκτός από τη σωματική βία, η καταδικασθείσα άσκησε και σημαντική ψυχολογική βία, από τη στιγμή που απείλησε επανειλημμένα τον έφηβο ότι, αν χωρίζανε, θα αυτοκτονούσε, ενώ παρακολουθούσε συνεχώς και τη σελίδα του στο Facebook για να βεβαιωθεί ότι δεν είχε δεσμό και δεν έβγαινε με κάποια συμμαθήτριά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Προϋπολογισμός 2026: Εγκρίθηκε με 159 «ναι» από τη Βουλή μετά από θυελλώδη συζήτηση

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με την κοινοβουλευτική παράδοση, η ψήφιση του προϋπολογισμού εκλαμβάνεται και ως ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Koυπόνι 200 ευρώ για Gigabit Voucher – Όλα τα βήματα για να προλάβετε την επιδότηση

Tech + Science Χτες
Λίγες ημέρες έμειναν για την αίτηση για τις οπτικές ίνες – Πότε εκπνέει η προθεσμία

ΟΠΕΚΕΠΕ: Η «παγίδα» με τα παρατσούκλια και ο μύθος του άλλου «Φραπέ»

Ελλάδα Χτες
Πρόκειται για μια αφήγηση που παρουσιάστηκε ως «αποκάλυψη», αλλά στην πραγματικότητα συνιστά μια βολική κατασκευή, η οποία -παρά το αρχικό της θόρυβο- καταρρέει πλήρως.

Θεσσαλονίκη: Αγρότες από το μπλόκο Μαλγάρων μοίρασαν ρύζι σε διερχόμενους οδηγούς

Ελλάδα Χτες
Αγρότες στα Μάλγαρα μοίρασαν αδιάθετο ρύζι σε οδηγούς - Πρόκειται για μια δράση που έχει ως στόχο την ενημέρωση του κόσμου αλλά και την ευαισθητοποίησή του

Στεγαστική κρίση: Αυτό είναι το πρώτο σχέδιο της Κομισιόν για την αντιμετώπισή της

Κόσμος Χτες
Αυξήσεις 60% στις τιμές κατοικιών, 30% στα ενοίκια και 1,3 εκατ. άστεγοι - Το ευρωπαϊκό σχέδιο για 650.000 νέες κατοικίες ετησίως και μέτρα για τον περιορισμό των βραχυχρόνιων μισθώσεων

Μυστήριο με τον θάνατο αντιπροσώπου σερβικής εταιρείας όπλων στη Μόσχα

Κόσμος Χτες
Τον Ιούνιο η συγκεκριμένη εταιρεία συμπεριλήφθηκε στη λίστα που δημοσίευσε η υπηρεσία εξωτερικών πληροφοριών της Ρωσίας με τις σερβικές εταιρείες που προμηθεύουν το Κίεβο με πυρομαχικά

Ανατροπή στη δολοφονία της 22χρονης τραγουδίστριας Delarosa στο Λος Αντζελες

Κόσμος Χτες
Παιδικοί φίλοι πίσω από την παγίδα θανάτου

Αργίες 2026: Όλα τα τριήμερα της νέας χρονιάς

Ελλάδα Χτες
Δεν έχει πολλές ημέρες ξεκούρασης η νέα χρονιά

Κουτσούμπας σε Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: Αυτή είστε!

Ελλάδα Χτες
Η αντιπαράθεση έγινε κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού, όταν ο κ. Κουτσούμπας επέκρινε όλα τα κόμματα για φιλονατοϊκή στάση – Αντίδραση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου