E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

H νέα γεύση Derby Caramel έρχεται να κάνει το αγαπημένο Derby, ακόμη πιο συναρπαστικό!

Για να κάνει τη ζωή σας... πιο γλυκιά

Δημοσίευση 11/10/2013 | 11:02

H νέα γεύση Derby Caramel έρχεται να κάνει το αγαπημένο Derby, ακόμη πιο συναρπαστικό!

H νέα γεύση Derby Caramel έρχεται να κάνει το αγαπημένο Derby ακόμη πιο συναρπαστικό!

Τι είναι αυτό που κάνει τo Derby Caramel μοναδικό; Η διπλή, λαχταριστή γέμιση από καραμέλα γάλακτος και νουγκά καρύδας. Η απόλαυση ολοκληρώνεται με την επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος ΙΟΝ και crisp rice.

Το νέο Derby Caramel, βάρους 38 γραμμαρίων, θα κυκλοφορήσει σε συσκευασία flow–pack, για να συμπληρώσει γευστικά τη σειρά Derby που περιέχει το κλασικό Derby καρύδα και μίνι Derby, το Derby με μπισκοτίνια και νουγκά κακάο και το Derby Υγείας.  

Όλη η σειρά Derby διατίθεται σε καταστήματα τροφίμων και σούπερ μάρκετ και φυσικά σε όλα τα περίπτερα και καταστήματα ψιλικών, για να κάνει τη ζωή σας... πιο γλυκιά!

Η ΙΟΝ είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής σοκολάτας και κακάο, από τον καρπό του κακάο έως το τελικό προϊόν. Το σύνολο των εισαγωγών καρπών κακάο στην Ελλάδα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η V4L κυκλοφορεί το “FLEGETAI” για το απόλυτο hot baddie summer!

Better life 27.10.2025
Το FLEGETAI, γεννήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι, μέσα στη ζέστη της Αθήνας και την αίσθηση ότι κάθε βλέμμα στον δρόμο μπορεί να σε `αφοπλίσει`!

6 απλοί τρόποι να θωρακίσετε την ψηφιακή σας ζωή με ασφάλεια

Tech 20.10.2025
Η ασφάλεια των χρηστών στο διαδίκτυο είναι προτεραιότητα εδώ και χρόνια

To αυθεντικό non‑alcoholic aperitivo Crodino γιορτάζει 60 χρόνια

Better life 20.10.2025
O Όμιλος Campari, είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των αλκοολούχων ποτών

Ουγγρο‑Ελληνική εκδήλωση Γαστρονομίας & Επιχειρηματικότητας στην Αθήνα

Better life 17.10.2025
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2025, στις 13:45, στο Athens Marriott Hotel (Aegean Sea Ballroom, Λ. Συγγρού 385, 17564 Αθήνα)

Η KAFEA TERRA με το brand Dimello γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ

Δράσεις 10.10.2025
Με μια βιωματική δράση στον Πειραιά, σε συνεργασία με την incommon