E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Super League: Απαγόρευση εισόδου για έναν μήνα στον Δ. Μελισσανίδη

Για φραστική επίθεση σε διαιτητές

Δημοσίευση 12/5/2022 | 19:34

Super League: Απαγόρευση εισόδου για έναν μήνα στον Δ. Μελισσανίδη

Με ποινή απαγόρευσης εισόδου διάρκειας ενός μήνα τιμώρησε η Super League τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

O διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ τιμωρήθηκε για φραστική επίθεση στους διαιτητές στον εντός έδρας αγώνα της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό, στις 8 Μαΐου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Παρ' όλα αυτά, ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ απαλλάχτηκε όσον αφορά στην αποδιδόμενη σε αυτόν πράξης της εισόδου στα αποδυτήρια των διαιτητών. Στον «δικέφαλο» επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 31.500 ευρώ.

Super League: Οι αποφάσεις από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Βάσει των αναφερομένων στο από 4/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 4/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 3592/22/953436 από 6/5/2022 Έκθεση της Αστυνομίας": συνολική χρηματική ποινή ποσού δέκα χιλιάδων πεντακοσίων (10.500,00) ευρώ.

ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: "Βάσει των αναφερομένων στο από 7/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 7/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1000/3/65/6-πβ’ από 9/5/2022 Έκθεση της Αστυνομίας": συνολική χρηματική ποινή, ποσού οκτώ χιλιάδων (8.000,00) ευρώ.

ΠΑΕ ΑΕΚ, Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ (Μεγαλομετόχου ΠΑΕ ΑΕΚ), Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (Μη διαπιστευμένου): "Βάσει των αναφερομένων στο από 8/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 8/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα,": Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ συνολική χρηματική ποινή ποσού τριάντα ενός χιλιάδων πεντακοσίων (31.500) ευρώ. Επίσης, ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ τον δεύτερο εγκαλούμενο Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ της αποδιδόμενης σε αυτόν πράξης της εισόδου στα αποδυτήρια των διαιτητών (αρθ. 12 παρ. 5 ΚΑΠ της ΕΠΟ). Τέλος, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον δεύτερο εγκαλούμενο Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, την πειθαρχική ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για ένα (1) μήνα [παράβαση άρθρων 1, 5επ., 10 παρ.1 περ. δ Ι, 11, 12 παρ. 1 περ. β ΠΚ της Ε.Π.Ο.].

Η εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΕ Άρης αναβλήθηκε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σημαντική ανακάλυψη: Εντοπίστηκαν ίχνη φωτιάς που χρονολογούνται 1,8 εκατομμύρια χρόνια πριν

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Νέα αρχαιολογικά ευρήματα από σπήλαιο της Νότιας Αφρικής μεταθέτουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια την παλαιότερη γνωστή χρήση φωτιάς από ανθρωπίδες.

Περιορίστηκε η φωτιά στο παλιό κτίριο του Μπάντμιντον στο Πάρκο Γουδή, 112 για τους καπνούς

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, οι φλόγες καίνε πλέον μέσα στο κτίριο, χωρίς κίνδυνο επέκτασης

Πάφος: Τρίχρονο παιδί Βρετανών τουριστών έχασε τη ζωή του από πτώση σε ξενοδοχείο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το αγοράκι βρισκόταν στην αγκαλιά του πατέρα του τη στιγμή που έπεσε από τον τέταρτο όροφο – Αναμένεται ένταλμα σύλληψης

Στραγγαλισμός η αιτία θανάτου της 43χρονης Αμερικανίδας στην Ιρλανδία – Διεθνές ανθρωποκυνηγητό για τον 28χρονο σύντροφό της

E-Daily 3.Left Χτες
Η 13χρονη κόρη της βρήκε τη σορό της μητέρας της το πρωί της Τρίτης 7 Ιουλίου, μέσα στο υπνοδωμάτιο του κοινού τους σπιτιού

ΑΑΔΕ: Κατασχέθηκαν πάνω από δύο τόνοι ακατάλληλων γαλακτοκομικών προϊόντων

E-Daily 2.TopNews Χτες
Όλα τα προϊόντα κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν, ενώ επιβλήθηκαν αυστηρές κυρώσεις τόσο για το υπέρβαρο φορτίο όσο και για την επικινδυνότητα των τροφίμων σύμφωνα με τις προβλέψεις του ΕΦΕΤ

Αργος: Βίντεο‑ντοκουμέντο με 21 πυροβολισμούς – Αναβαθμίζεται σε ανθρωποκτονία η κατηγορία

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Οι πυροβολισμοί δεν ήταν εκφοβιστικοί» δηλώνει ο Γιώργος Καλλιακμάνης

Αυτοκίνητο «πετάει» στον αέρα και καταλήγει σε δέντρο και σταθμευμένα οχήματα στην Κρήτη – Δείτε το βίντεο

Πολιτική Χτες
Βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας αποτύπωσε την ανεξέλεγκτη πορεία του οχήματος πριν την ανατροπή – Πανικός στο σημείο

Crypto και φόρος: Τι αλλάζει για τους επενδυτές με το νέο νομοσχέδιο που ετοιμάζεται

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το Υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει ολοκληρωμένο φορολογικό πλαίσιο για κρυπτονομίσματα με αφορολόγητο όριο, συμψηφισμό ζημιών και αναδρομική ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2025.

Kάμερα ασφαλείας στη Χερσόνησο: Δείτε τι έγινε με το αυτοκίνητο που «πέταξε» στον αέρα

Ελλάδα Χτες
Βίντεο-ντοκουμέντο αποτυπώνει καρέ-καρέ την ανεξέλεγκτη πορεία οχήματος που έπεσε πάνω σε δέντρο και σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Θρήνος στον ΠΑΟΚ: Πέθανε ο 25χρονος πολίστας Στάθης Λαλιάς – Έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο

Αθλητικά Νέα Χτες
Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 14 Ιουλίου

15χρονη μαθήτρια κατάφερε να εκπλήξει τους επιστήμονες με εφεύρεση κόστους 10 euro

E-Daily 3.Left Χτες
Η Χάνα Χερμπστ από τη Φλόριντα σχεδίασε σε ηλικία 15 ετών μια συσκευή παραγωγής ενέργειας από θαλάσσια ρεύματα με κόστος μόλις 12 δολαρίων και κέρδισε διεθνή επιστημονικό διαγωνισμό.