E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τζόνι Ντεπ: Ντοκουμέντα από το νοσοκομείο όταν του έκοψε το δάχτυλο η Αμπερ Χερντ

Προσοχή, σκληρές εικόνες

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/4/2022 | 18:22

Τζόνι Ντεπ: Ντοκουμέντα από το νοσοκομείο όταν του έκοψε το δάχτυλο η Αμπερ Χερντ

Σοκάρει η περιγραφή του Τζόνι Ντεπ, στο δικαστήριο, για τον άγριο τσακωμό του με την Άμπερ Χερντ το 2015, όταν κατέληξε να είναι με κομμένο δάχτυλο!

Εδώ και μία εβδομάδα περίπου έχει ξεκινήσει η δίκη μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι για άλλη μία φορά.

Η ομάδα του ηθοποιού λέει, από την πρώτη ημέρα, ότι η πρώην του προετοιμάζεται για την «παράσταση της ζωής της» ενώ οι δικηγόροι της προειδοποιούν πως η υπόθεση θα αποκαλύψει το «πραγματικό» πρόσωπο του Τζόνι Ντεπ πίσω από τη «φήμη» και τις «πειρατικές στολές».

Και για μία ακόμα μέρα, χθες, ο Τζόνι Ντεπ κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου, περιγράφοντας πόσο βίαιη ήταν η Άμπερ Χερντ μαζί του, με αποτέλεσμα εκείνος να χρειάζεται να κλειδωθεί στο μπάνιο μέχρι εκείνη να ηρεμήσει και να εκτονωθεί η ένταση.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο Τζόνι Ντεπ εξήγησε πώς έκοψε το δάχτυλό του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του με την Άμπερ Χερντ στην Αυστραλία το 2015, αν και είναι κάτι που έχει ήδη αναφερθεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της δίκης. Σημειώνεται πως το έγινε λίγο μετά τον γάμο του με την Άμπερ Χερντ.

Όπως είπε, η Άμπερ Χερντ του εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι και μετά πέταξε ένα άλλο προς το μέρος του, τραυματίζοντάς τον.

Στο μεταξύ, τις τελευταίες ώρες έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας φωτογραφίες που δείχνουν τον Τζόνι Ντεπ να είναι ξαπλωμένος στο φορείο με κομμένο το δάχτυλό του.

Σε άλλες φωτογραφίες, φαίνεται ο ίδιος να δείχνει το τραυματισμένο, κομμένο δάχτυλό του μετά τον άγιο τσακωμό του με την Άμπερ Χερντ.

Ο Ντεπ υποστήριξε στο δικαστήριο, για τη Χερντ ότι, λόγω αυτού που συνέβη, ήταν πιθανότατα όσο πιο κοντά έχει πάει ποτέ σε νευρικό κλονισμό, εξιστορώντας με λεπτομέρειες πώς το χέρι του έμεινε «σαν τον Βεζούβιο με το αίμα να αναβλύζει».

Ο Τζόνι Ντεπ αρνήθηκε, για άλλη μια φορά, ότι άσκησε σωματική ή σeξουαλική κακοποίηση κατά της πρώην συζύγου του κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, λέγοντας ότι η ηθοποιός ήταν αυτή που έγινε βίαιη και υποκινούσε τους καβγάδες μεταξύ τους.

Η Άμπερ Χερντ, από τη μεριά της, έχει ισχυριστεί ότι ο Ντεπ ήταν κακοποιητικός κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, περιγράφοντάς το ως «κατάσταση ομηρίας τριών ημερών».

Ο Ντεπ ωστόσο, την κατηγόρησε ότι του πέταξε ένα μπουκάλι το οποίο έσπασε. Είπε ότι «δεν ένιωθε καθόλου πόνο» στην αρχή, αλλά κοίταξε κάτω και συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί.

Ο ηθοποιός κατέθεσε ότι η Χερντ ξέσπασε εναντίον του: «Έτρεχε ακατάπαυστα αίμα. Νομίζω ότι έπαθε κάποιου είδους νευρική κρίση, αν και δεν ξέρω πώς ακριβώς είναι, αλλά τότε ίσως έφτασε πιο κοντά από ποτέ. Τίποτα δεν έβγαζε νόημα», σημειώνοντας ότι κρύφτηκε στο μπάνιο και αργότερα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου είπε στους γιατρούς ότι το δάχτυλο πιάστηκε σε συρόμενες πόρτες.

«Είπα ψέματα γιατί δεν ήθελα να αποκαλύψω ότι η Χερντ ήταν εκείνη που μου πέταξε ένα μπουκάλι βότκα και μου έκοψε το δάχτυλο. Δεν ήθελα να τη βάλω σε μπελάδες», υποστήριξε στο δικαστήριο.

Από την πλευρά του, ο γιατρός που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον Τζόνι Ντεπ, Δρ. Ντέιβιντ Κίπερ, κατέθεσε στο δικαστήριο για εκείνη την ημέρα, αποκαλύπτοντας ότι δεν γνώριζε πώς τραυματίστηκε το δάχτυλο του ηθοποιού και επισημαίνοντας ότι τον βρήκε να αιμορραγεί πολύ.

Τι υποστηρίζει η Άμπερ Χερντ για το κομμένο δάχτυλο του Τζόνι Ντεπ

Από την πλευρά της, η ηθοποιός, η οποία δεν έχει πάρει ακόμα θέση, αρνείται ότι προκάλεσε το τραύμα.

Υπενθυμίζεται πως ο Τζόνι Ντεπ μηνύει την Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση έναντι 50 εκατομμυρίων δολαρίων (38,2 εκατομμύρια λίρες), ενώ η Άμπερ Χερντ έχει εκδώσει ανταγωγή για 100 εκατομμύρια δολάρια (76,4 εκατομμύρια λίρες).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έγκυος η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Σάκης Κατσούλης

Celebrity Stories 01.01.2026
«Το πιο ιερό κεφάλαιο της ζωής μας μόλις ξεκινάει»

Η Τζένιφερ Λόπεζ απαντά στους επικριτές της: Αν είχατε αυτό το σώμα, θα ήσασταν και εσείς γυμνοί

Tabloid Χτες
«Γιατί είναι πάντα γυμνή;» ήταν το σχόλιο στο οποίο απάντησε η 56χρονη τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια εμφάνισής της, δείτε βίντεο

Οι θάνατοι που συγκλόνισαν το Χόλιγουντ το 2025

Tabloid Χτες
Οι απώλειες που σκόρπισαν θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο

Δανάη Μπάρκα: «Αδικίες, ψέματα, υπερβολές και τρέλες ...» – Ο απολογισμός της για το 2025

Tabloid Χτες
Το μακροσκελές μήνυμά της και τα στιγμιότυπα από τη χρονιά που μας αποχαιρετά

Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Κάθε μέρα μου κάνει πρόταση γάμου ...»

Tabloid Χτες
Τι είπε για την οικογένεια, τον έρωτα και τα μαθήματα της χρονιάς που φεύγει

Λιάγκας: «28 χρόνια μπάστακας είμαι, θα αποφασίσω εγώ πότε θα φύγω – Βγάλτε τη χολή σας ελεύθερα»

Tabloid Χτες
Η απάντηση του παρουσιαστή στα σενάρια αντικατάστασης

«Τρελή από ζήλια» η Σάτον Φόστερ λόγω της έντονης χημείας του Χιου Τζάκμαν με την Κέιτ Χάντσον στη νέα τους ταινία

Tabloid Χτες
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι υπάρχει ένταση στη σχέση του ζευγαριού μετά το «Song Sung Blue»

Η Jennifer Aniston ποζάρει με μπικίνι δίπλα στην πισίνα

Social Χτες
Kαι ο σύντροφός της δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του

Αχάμπαρος ο Τσελίκας: Είπε τα κάλαντα στον «αέρα» με την τσίμπλα στο μάτι!

Media Χτες
Ο γνωστός ρεπόρτερ ξεκίνησε το πρωινό του ρεπορτάζ λέγοντας στον «αέρα» τα παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.