E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Έχασα 92.000 δολάρια από έναν άντρα που γνώρισα online»

Μια συντετριμμένη γυναίκα μοιράστηκε την ιστορία της

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 20/4/2022 | 00:12

«Έχασα 92.000 δολάρια από έναν άντρα που γνώρισα online»
Φωτογραφία από Jessica Lewis 🦋 thepaintedsquare

Μια συντετριμμένη γυναίκα μοιράστηκε την ιστορία της και την απελπισία της όταν συνειδητοποίησε ότι έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης γνωριμιών μέχρι που παρακολούθησε το The Tinder Swindler του Netflix.

Είπε ότι ξόδεψε 92.000 δολάρια σε έναν άντρα που νόμιζε ότι την αγαπούσε και τώρα καθυστερεί τη συνταξιοδότησή της για να ξεχρεώσει.

«Νόμιζα ότι ήμουν ερωτευμένη γιατί κάθε φορά που τον άκουγα γέμιζε η καρδιά μου. Και ήταν ενδιαφέρον, συναρπαστικό», είπε στο ABC7 σε συνέντευξή της η Kathy, που ζήτησε να παραμείνει κρυφό το επώνυμό της. Είπε στο ABC7 ότι γνώρισε τον άντρα αφού εγγράφηκε στο SilverSingles, μια πλατφόρμα γνωριμιών για άτομα άνω των 50 ετών.

Σημείωσε ότι ήταν μόνη κατά τη διάρκεια της πανδημίας και αποφάσισε να το δοκιμάσει. Στη συνέχεια ταίριαξε με τον μυστηριώδη άντρα και η σχέση προχώρησε άψογα.

Ισχυρίστηκε ότι ο άντρας της μιλούσε υπέροχα, κάνοντας της συνεχώς κομπλιμέντα.

Και όταν ήρθε η ώρα να αρχίσει ο απατεώνας τη δουλειά του... η Kathy δεν αμφισβήτησε τις προθέσεις του – παρόλο που δεν τον συνάντησε ποτέ. «Ζήτησα να τον συναντήσω. Και είπε: «Φεύγω για δουλειά στο Τορόντο και πρέπει να πάω γρήγορα», θυμάται. «Μερικές εβδομάδες αφότου ήταν εκεί στο Τορόντο, υποτίθεται, είπε: «Χρειάζομαι αυτές τις άδειες για να δουλέψω εδώ και χρειάζομαι 5.000 $ για αυτήν την άδεια. Και δεν δέχονται ούτε επιταγή ούτε τίποτα».

«Οπότε τότε εγώ είπα, θέλω να βοηθήσω αυτόν τον άνθρωπο» εξήγησε.

Είπε όμως ότι ο άνδρας στη συνέχεια πάθαινε διαρκώς κάτι - μια αναποδιά και κάποιο δαπανηρό ατύχημα - και έπρεπε να χρησιμοποιήσει χρήματα που ισχυριζόταν ότι δεν είχε - κι όταν εκείνη του είπε πως δεν εχει άλλα χρήματα, εκείνος την ενθάρρυνε να σκεφτεί άλλους τρόπους για να τα πάρει.

Η Kathy πήρε τελικά δάνειο στο σπίτι της για να βοηθήσει τον... άπορο διαδικτυακό της εραστή. Υποστήριξε ότι ήταν πεπεισμένη ότι θα επιστραφεί το ποσό επειδή ο άντρας της έστειλε ένα στιγμιότυπο οθόνης του υποτιθέμενου τραπεζικού του λογαριασμού, ο οποίος είχε πολλά χρήματα... 

Ωστόσο, κατάλαβε πως ήταν απλώς ένα θύμα όταν μια φίλη την έπεισε να παρακολουθήσει το The Tinder Swindler του Netflix, το οποίο παρουσίασε τις περιπτώσεις αρκετών γυναικών που έχασαν χρήματα λόγω ενός άντρα που γνώρισαν online.

Σύνολο, η Kathy είπε ότι έδωσε σε αυτόν τον άγνωστο 92.000 δολάρια κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Τώρα πρέπει να καθυστερήσει τη συνταξιοδότησή της για να ξεπληρώσει αυτό το χρέος.

«Μου ράγισε την καρδιά. Μου διέλυσε τη ζωή», είπε.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Kim Kardashian: Στο δικαστήριο για μια από τις πιο πολυσυζητημένες υποθέσεις των τελευταίων χρόνων

Celebrity Stories 15.05.2025
Σε μια αίθουσα κατάμεστη από δημοσιογράφους, δικαστικούς και θεατές, η Κιμ Καρντάσιαν επανέφερε στο προσκήνιο μία από τις πιο πολυσυζητημένες υποθέσεις των τελευταίων χρόνων

Παντρεύεται ο Τζώνυ Καλημέρης ‑ «Δεν μου έκανε την παραδοσιακή πρόταση γάμου» είπε η Ελπίδα Ιακωβίδου

Celebrity Stories Χτες
Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί το καλοκαίρι στο Νυμφαίο

Βουλευτής στην Ιταλία ντύθηκε... φάντασμα και αποβλήθηκε από τη Βουλή ‑ Δείτε βίντεο

Χιούμορ Χτες
Η Τζόρτζια Μελόνι παρακολούθησε το περιστατικό χαμογελώντας

Eurovision 2025 – Ξέσπασε ο Τάσος Ξιαρχό: «Δεν υπάρχουν άντρες πια; Που είναι οι άντρες;»

Tabloid Χτες
«Είμαι και γκέι, πού να ήμουν και στρέιτ, τι θα είχα πάθει», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

O Απόστολος Λύτρας παντρεύεται στις 4 Ιουλίου

Tabloid Χτες
Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου του με την Ντόρα Παπαδοπούλου

Eurovision 2025: Τα προγνωστικά για την Ελλάδα – Θα προκριθεί στον τελικό;

Eurovision Χτες
Στον δεύτερο ημιτελικό θα συμμετάσχουν 16 χώρες

Γιάννης Ζουγανέλης για Light: Έχει καταγραφεί τελείωσε, άσε τα συγγνώμη

Tabloid Χτες
Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Buongiorno»

Eurovision: «Εμείς εφηύραμε τη Δημοκρατία» ισχυρίστηκαν οι Ελβετοί και το ελληνικό Twitter πήρε «φωτιά»

Eurovision Χτες
Και τώρα περάσαμε στη σφαίρα της φαντασίας», σχολιάζουν οι Έλληνες χρήστες