E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μανώλης Παπαμακάριος: Παραδέχεται για πρώτη φορά ότι ξυλοκόπησε την πρώην σύντροφό του Μαντώ Τζαβάρα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/4/2022 | 18:34

Μανώλης Παπαμακάριος: Παραδέχεται για πρώτη φορά ότι ξυλοκόπησε την πρώην σύντροφό του Μαντώ Τζαβάρα

Στα δικαστήρια οδηγείται σύμφωνα με την εφημερίδα Εspresso και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας Μανώλης Παπαμακάριος ύστερα από μήνυση που του είχε κάνει η πρώην σύντροφός του, Μαντώ Τζαβάρα.

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αντιμετωπίζει πέντε αδικήματα: για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή κατά εξακολούθηση, εξύβριση κατά εξακολούθηση, κλοπή, οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Η δίκη έχει οριστεί για τις 31 Μαΐου του 2022 στο Τριμελές Πρωτοδικείο Αθηνών και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον λόγω της δημοσιότητας που είχε πάρει η υπόθεση.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της espresso ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας στην απολογία του παραδέχεται τις πράξεις του ζητώντας συγνώμη από την πρώην σύντροφό του.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων παραδέχεται ότι την 1η Ιουνίου τέλεσε εις βάρος της μηνύτριας «άδικες , ποινικά κολάσιμες πράξεις και ηθικά αποδοκιμαστέες» και εξηγεί ότι κατά την διάρκεια του διαπληκτισμού τους, που ξεκίνησε ως έντονη λεκτική διαμάχη, έχασε την ψυχραιμία του και προέβει σε πράξεις που δεν αισθάνεται περήφανος , ζητώντας συγνώμη από την πρώην σύντροφό του και από την οικογένεια του και την δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με το λεγόμενα του Μανώλη Παπαμακάριου είναι η πρώτη φορά που παραδέχεται τις πράξεις του ζητώντας μια μεγάλη συγνώμη από την Μαντώ Τζαβάρα.

Όλα άρχισαν τον Ιούνιο του 2019, όταν η γοητευτική επιχειρηματίας είχε προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, καταγγέλλοντας ότι ο πρώην σύντροφός της και πρώην άσος των παρκέ, Μανώλης Παπαμακάριος τη γρονθοκόπησε, τη μαχαίρωσε και της έκλεψε 20.000 ευρώ. Όπως υποστήριζε τότε, η Μαντώ Τζαβάρα είχε υπάρξει και άλλες φορές θύμα ξυλοδαρμού από τον ίδιο. Το πιο σοκαριστικό από όλα ήταν πως είχε μείνει δύο φορές έγκυος και είχε αποβάλει ύστερα από τους ξυλοδαρμούς.

Σύμφωνα πληροφορίες της espresso, η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι η επιχειρηματίας είχε τραυματιστεί από αιχμηρό αντικείμενο, κάνοντας λόγο για απόπειρα στραγγαλισμού.

H όμορφη επιχειρηματίας σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον Ιούνιο του 2019 στον Βαγγέλη Καράλη μεταξύ άλλων ανέφερε για τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε: «Με τον Μανώλη συζούσαμε, έμενε στο σπίτι μου. Τελείωσε την δουλειά του στην Λήμνο και ήρθε στο σπίτι μου. Θέλησα να κάνω μια συζήτηση για την σχέση μας. Τον είχα στηρίξει πολύ του είχα δώσει 40.000 ευρώ για να τακτοποιήσει τα χρέη του. Ήταν τζογαδόρος. Του έδωσα αυτό το ποσό για να μπορέσει να ξεχρεώσει, ώστε να ζήσουμε πλέον μαζί σαν ζευγάρι χωρίς οικονομικά προβλήματα. Τις οικονομικές του υποχρεώσεις ποτέ δεν της ξεπλήρωσε. Ο λόγος που μου επιτέθηκε ήταν η αναφορά μου σε όλα αυτά που περνούσα μαζί του αυτά τα δύο χρόνια.

Ήθελα να του πω να χωρίσουμε. Τότε πήγα να στείλω μήνυμα στην γυναίκα που κρατάει την κόρη μου για να καθυστερήσει να έρθει σπίτι. Ο Μανώλης θεώρησε ότι έστελνα το μήνυμα κάπου αλλού. Δεν πρόλαβα να το στείλω και μου ορμάει και πέφτω με την καρέκλα ανάσκελα. Ανεβαίνει από επάνω μου και αρχίζει να με γρονθοκοπεί. Μετά από δυο τρία λεπτά ασταμάτητου ξύλου, μου λέει τώρα θα τελειώσω εσένα και τα μπάσταρδά σου και μετά θα φύγω. Πηγαίνει στην κουζίνα, παίρνει το μαχαίρι και εγώ πάω να φύγω από το σπίτι μου.

Με αρπάζει από τα μαλλιά και με σέρνει πάλι στο σαλόνι με βάζει κάτω και αρχίζει πάλι να με γρονθοκοπεί. Έχει το μαχαίρι στο χέρι του και όπως κάνω να γυρίσω το κεφάλι μου με βρίσκει στην γωνία του φρυδιού και με τραυματίζει. Του πέφτει το μαχαίρι κάτω και σηκώνεται να πάει να βρει άλλο μαχαίρι. Μου λέει τώρα θα σε τελειώσω. Τότε είπα αν δεν σηκωθώ να φύγω τώρα θα πεθάνω.

Είχε σκιστεί η μπλούζα μου και ήμουν γυμνόστηθη. Βγαίνω από το σπίτι, γυμνή και ξυπόλητη και πάω στα 20 μέτρα σε μια ταβέρνα για να σωθώ. Ο ιδιοκτήτης και οι πελάτες είχαν μείνει άφωνοι. Τότε ο κύριος το έβαλε στα πόδια.» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαντώ Τζαβάρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δε μου αρέσει πάρα πολύ να παρακολουθούν τη δουλειά μου τα παιδιά μου

Tabloid 23.02.2026
«Ο γιος μου είδε τον Γιάννη Μπέζοόταν κάναμε μια συναυλία και μου λέει ""υπάρχει στα αλήθεια;""»

Η εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια: «Κλείστηκα για καιρό στο σπίτι, άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού»

Tabloid 23.02.2026
«Δεν είναι εύκολος χώρος το θέατρο, ούτε πιστεύω ότι σε όλες τις περιστάσεις που έχω παίξει ήμουν καλή»

Καθαρά Δευτέρα: Ο πωλητής χαρταετών που κλείνει 20 χρόνια στο πόστο του στο Παγκράτι

Tabloid 23.02.2026
O «άνθρωπος των χαρταετών», έχει στήσει το δικό του στρατηγείο προσφέροντας χρώμα στον ουρανό της Αθήνας εδώ και δύο δεκαετίες

Το συγκινητικό βίντεο της Τζένιφερ Λόπεζ για τα 18α γενέθλια των δίδυμων παιδιών της: «Σας αγαπώ»

Celebrity Stories 23.02.2026
«Πόσο τυχερός ήταν ο κόσμος πριν από 18 χρόνια όταν ο Θεός αποφάσισε να σας στείλει εδώ με όλα σας τα ταλέντα, το πνεύμα και την καρδιά σας», έγραψε η τραγουδίστρια

Έστειλε 150.000 ευρώ στα σκουπίδια: Η απίστευτη γκάφα που κατέληξε σε επιχείρηση‑θρίλερ σε χωματερή

Παράξενα 23.02.2026
Ένας 57χρονος πέταξε κατά λάθος 20 ράβδους χρυσού σε δημόσιο κάδο – Αγώνας δρόμου με τις Αρχές για να εντοπιστούν μέσα σε τόνους απορριμμάτων

Θυμάσαι τις Las Ketchup; Δες τες 22 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του Asereje

Tabloid 23.02.2026
Οι αδερφές Lucia, Pilar και Lola έχουν αλλάξει πολύ

Αθηνά Οικονομάκου: Ο Τσερέλα ζωγραφίζει με την κόρη της, Σιέννα ενώ εκείνη τους φωτογραφίζει

Tabloid Χτες
Η εικόνα αποπνέει ζεστασιά και οικογενειακή θαλπωρή, με τη μικρή να φαίνεται ενθουσιασμένη και συγκεντρωμένη στο έργο της

Λευτέρης Πανταζής για Κόνι Μεταξά: «Καλύτερα να μην χώριζα, να ήμασταν και οι δυο κοντά στο παιδί»

Tabloid Χτες
«Νιώθω ότι την αδίκησα», επισήμανε ο τραγουδιστής για την κόρη του