E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τι ζήτησε η Ρούλα για το Πάσχα και τα «καρφιά» στον Μάνο Δασκαλάκη

Όλη η συνέντευξή της μέσα από την φυλακή

Δημοσίευση 14/4/2022 | 16:39

Τι ζήτησε η Ρούλα για το Πάσχα και τα «καρφιά» στον Μάνο Δασκαλάκη

«Έχω σταματήσει να κάνω σχέδια. Εύχομαι και ελπίζω να το αποδείξω σύντομα και από εκεί και πέρα έχει ο Θεός. Αυτό όμως που ζητάω είναι να πάω το Πάσχα στα μνήματα των παιδιών μου. Δεν το αντέχω να είμαι μακριά τους. Εκεί που είναι ποτέ δεν τις έχω αφήσει, ποτέ δεν τις αφήσαμε… Δεν έχω κάνει τίποτα στα παιδιά μου, ό,τι λένε είναι άδικο και η αλήθεια θα φανεί. Εύχομαι να φανεί γρήγορα για αυτό και παραλαλάω όποιος γνωρίζει κάτι να το καταθέσει για τα παιδιά αυτά…».

Αυτά δηλώνει μεταξύ πολλών άλλων η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές σε μία συνέντευξη που έδωσε για την εκπομπή του STAR «Αλήθειες με την Ζήνα» μέρος του οποίου προβλήθηκε χθες Τετάρτη. Σήμερα Πέμπτη η εκπομπή παρουσίασε ολόκληρη την συνέντευξη.

Δηλώνει αθώα, ζητά από όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να το καταθέσει και λέει με λυγμό ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να πάει το Πάσχα στα μνήματα των παιδιών της.

«Δεν έχω βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά μου. Μιλάνε και με παρουσιάζουν σαν τέρας, δεν είμαι αυτή… Έχει γίνει σίριαλ η ζωή μου με το Μάνο. Δεν έχουν γίνει ποτέ αυτά τα πράγματα. Έχω απογοητευτεί από πολύ κόσμο. Από συγγενείς, φίλους και κόσμο από τη μεριά του Μάνου. Περιμένω μια συγγνώμη έστω κι αργά. Όχι για μας, για τα παιδιά μας»

Για την κατηγορία ότι σκότωσε την Τζωρτζίνα

Για την κατηγορία ανθρωποκτονίας και για το πώς μπορεί και κοιμάται τα βράδια στη φυλακή, η 33χρονη είπε: «Κανείς δεν γνωρίζει την ψυχολογία μου. Δεν κοιμάμαι καθόλου καλά. Ψάχνω κάθε βράδυ να βρω κάτι. Το Πάσχα που έρχεται παρακαλώ κάθε βράδυ ειλικρινά, να φωτίσει αυτόν έστω που γνωρίζει το οτιδήποτε να πάει να το πει. Γιατί κατηγορούμαι άδικα».

Για το πού πάει το μυαλό της για την Τζωρτζίνα τόνισε: «Οι άνθρωποι που ήμασταν εκεί (σ.σ.: θα μπορούσαν να είχαν διαπράξει το έγκλημα με την κεταμίνη). Νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό. Είναι κοινή λογική, χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κανέναν. Απλά όποιος μπορεί να βοηθήσει να το πει. Είμαι μια μάνα που έχει χάσει τρία παιδιά».

Για το σπίτι της σπιτονοικοκυράς

«Έχουν πει για τη σχέση μου με τον Μάνο ό,τι μπορείς να φανταστείς. Ήμασταν μια οικογένεια, όπως όλες οι οικογένειες της Ελλάδας. Δώσαμε τα πάντα μέρα νύχτα για να το κάνουμε καλά αυτό το παιδί (σ.σ.: την Τζωρτζίνα). Ας το πει όποιος έχει κάνει το οτιδήποτε. Είναι άδικο», είπε με κλάματα.

Για τον θάνατο της Ίριδας που αν χαρακτηριστεί ανθρωποκτονία θα κατηγορηθεί και η αδελφή της Δήμητρα, είπε: «Θεωρώ και πιστεύω μέσα μου ότι δεν ισχύει αυτό το πράγμα».

Για τον Μάνο και τις πρόβες στο σπίτι της νοικοκυράς και το στούντιο είπε: «Στο σπίτι πήγαινε στις αρχές για πρόβες, γιατί ήταν μωρό και η Τζωρτζίνα διάβαζε. Έπαιρνε μπαλαντέζα από το σπίτι μας, ούτε καν ρεύμα δεν έκαιγε, ποιο στούντιο;»

Για το πώς βλέπει τη ζωή της στο εξής: «Έχω σταματήσει να κάνω σχέδια για τη ζωή μου. Εύχομαι κι ελπίζω να το αποδείξω σύντομα. Εύχομαι να πάω το Πάσχα στα μνήματα των παιδιών μου. Εκεί που είναι ποτέ δεν τις έχω αφήσει, ποτέ δεν τις αφήσαμε. Δεν έχω κάνει τίποτα στα παιδιά μου και είναι άδικο όλο αυτό και σύντομα θα φανεί. Όποιος ξέρει να τα καταθέσει».

Για την κακοποίηση προς την Τζωρτζίνα και τα μάγια

Για τις καταγγελίες ότι την κακοποιούσε ο Μάνος: «Είναι ψέματα. Έγινε ένας έντονος τσακωμός στα νεύρα μας δεν καταλάβαμε ότι η Τζωρτζίνα έκανε τηλεδιάσκεψη και μας άκουσαν. Όσο για το το ’14 που λένε για κακοποίηση από συγγενικό πρόσωπο η Τζωρτζίνα είχε κάποιες δαχτυλιές γιατί αυτό το άτομο ήταν… άγαρμπο. Πήγαμε στο Καραμανδάνειο, την είδαν, τελείωσε αυτή η ιστορία. Όσο για το «Χαμόγελο του Παιδιού», δύο μέρες πριν το γάμο ήρθε το Χαμόγελο με καταγγελία για κακοποίηση Τζωρτζίνας. Έκαναν αυτοψία, στο σπίτι, στο παιδί κτλ, δεν βρήκαν όπως καταλαβαίνετε τίποτα, ήταν όλα καλά. Μάθαμε εκ των υστέρων ότι την καταγγελία την είχε κάνει μια πρώην του Μάνου επειδή παντρευόταν». Στη φυλακή βγαίνω κάποιες ώρες, αυτό είναι όλο. Προσπαθώ να βρω ανθρώπους να με βοηθήσουν και η σκέψη μου είναι στα παιδιά μου, πουθενά αλλού…», τονίζει μεταξύ άλλων η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Για την οικογένεια του Μάνου διέψευσε ότι υπήρχαν προβλήματα. «Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα. Όλα ψέματα. Έχω άριστες σχέσεις με την οικογένεια Μάνου. Και με τα πεθερικά και με συγγενείς και με τη μάνα του. Μιλούσα κάθε μέρα και με τους συγγενείς του. Ποτέ δεν είπα για μάγια που λέγανε. Μας βοήθησαν πάρα πολύ, όπως και οι γονείς μου».

Για τη σχέση του Μάνου στην Αθήνα

«Εγώ ήμουν ένα με τον Μάνο. Τώρα το τι έκανε τώρα, δεν θα το κρίνω εγώ. Ο Μάνος είναι στην Αθήνα, το έμαθα πριν 3-4 μέρες. Η κοπέλα που συγκατοικούσε πριν είναι και τώρα στη ζωή του. Μένει εκεί. Μου είπε πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα ότι σκεφτόταν να πάει Αθήνα είχε πρόταση για δουλειά. Θα χωρίζαμε, αλλά είχαμε πει ότι θα γίνονταν όλα όπως πρέπει για το παιδί. Έμαθα πριν 3 μέρες ότι έχουν κανονική σχέση με την κοπέλα. Κάνουν βόλτες μαζί, ανεβάζουν φωτογραφίες, την πηγαινοφέρνει στη δουλειά της με τη μηχανή και μάλιστα έμαθα ότι έγινε και ντόρος εκεί», είπε.

Καταλήγοντας τόνισε: «Εμένα τα πάντα ήταν τα παιδιά μου. Ήταν τα πάντα, δεν με ενδιαφέρει κανένας Μάνος»

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέξας: Σύλληψη μοντέλου OnlyFans, μητέρας τριών παιδιών για υπόθεση μαστροπείας

Κόσμος 18.04.2026
Eκδιδόταν κι η ίδια από τον σύζυγό της

Αθώα για τους βiασμούς των παιδιών η πρώην σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής

Ελλάδα 18.04.2026
Λόγω «αδυναμίας αντίληψης του αδίκου»

Κολωνός: Δύο νεκροί από φωτιά σε διαμέρισμα

Ελλάδα 18.04.2026
Μια γυναίκα στο νοσοκομείο

OpenAI: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το νέο μοντέλο GPT‑Rosalind

Tech + Science Χτες
Το νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης πήρε το όνομά του από τη Rosalind Franklin, τη Βρετανίδα επιστήμονα που έγινε γνωστή για τον ρόλο της στην ανακάλυψη της δομής του DNA

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ ντελαπάρισε στην Κρήτη από τους θυελλώδεις ανέμους

Ελλάδα Χτες
Οι άνεμοι έχουν προκαλέσει σημαντικά προβλήματα

Τέμπη: Βρέθηκε νεκρός ελεγκτής που κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος

Ελλάδα Χτες
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕ ΕΜΔΥΔΑΣ

Brexit: Πάνω από τους μισούς Βρετανούς υποστηρίζουν την επανένταξη στην ΕΕ, δέκα χρόνια μετά το δημοψήφισμα

Κόσμος Χτες
Η αυξανόμενη στήριξη των Βρετανών για επανένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φέρνει το Εργατικό Κόμμα αντιμέτωπο με πολιτικά διλήμματα, καθώς η «προσεκτική στάση» του κινδυνεύει να του κοστίσει σε ψηφοφόρους

Το Ιράν δεσμεύτηκε να μην κλείσει ποτέ ξανά τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Τραμπ: «Είναι μία υπέροχη μέρα για τον κόσμο»

Κόσμος Χτες
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε ότι το στρατηγικής σημασίας πέρασμα δεν θα χρησιμοποιείται πλέον ως εργαλείο πίεσης σε βάρος της διεθνούς κοινότητας

Κεφαλονιά: Βίντεο ντοκουμέντο ‑ Η στιγμή που ο 26χρονος αρσιβαρίστας σηκώνει περιπολικό

Ελλάδα Χτες
Και όμως ο πρώην αρσιβαρίστας κυκλοφορούσε ελεύθερος