E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαμός στο πρωινό με τις αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Ίριδας

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά

Δημοσίευση 8/4/2022 | 13:00

Χαμός στο πρωινό με τις αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Ίριδας

Η Φαίη Σκορδά εξοργίστηκε στον αέρα της εκπομπής, το Πρωινό με τις δύο αναρτήσεις που είχε κάνει στο facebook η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της κόρης της Ίριδας.

Η εκπομπή, Το πρωινό πρόβαλε τις αναρτήσεις της 33χρονης μετά το θάνατο της κόρης της, Ίριδας.

Η πρώτη ανάρτηση ήταν ανήμερα των γενεθλίων του μικρού κοριτσιού που είχε φύγει από τη ζωή : «Σαν σήμερα σου έδωσα ζωή μικρή μου μπισκοτούλα. Όμως, δε προλάβαμε να σου κάνουμε το πρώτο σου πάρτι, να ακούσεις και εσύ χρόνια πολλά. Σε χάρηκα μόνο έξι μήνες και ξαφνικά, ένα ξημέρωμα μου έφυγες και εσύ για το μεγάλο ταξίδι. Σπάνιο παιδί όπως και η αιτία θανάτου σου και έτσι απλά το σπίτι μας άδειασε και έμεινε βουβό από γελάκια και φωνούλες και η μόνη ανάμνηση το γέλιο σου ακούγοντας «πλάθω κουλουράκια» .

Χρόνια αγγελικά και παραδεισένια όμορφή μου Ιριδούλα να γιορτάσεις με τη Μαλένα εκεί ψηλά και να μας προσέχετε και πιο πολύ την αδερφούλα σας εδώ. Η μυρωδιά μπισκότου ακόμα υπάρχει στα ρουχαλάκια σου γιατί μου κάνετε την τιμή να είμαι μαμά δυο πανέμορφων αγγέλων. Μας λείπεις».

Και η Φαίη Σκορδά τότε εξερράγη: «Είναι αυτό που επιμένω και λέω συνέχεια. Ένα ημερολόγιο στα social media. Είναι σαν να γράφει σε σειρά κινηματογραφική. Έχεις χάσει το παιδί σου και λες είμαι καλά γιατί μου κάνατε την τιμή να είμαι μαμά σας και στο τέλος, καρδούλες μαύρες. Είναι δυνατόν;»!

Και πρόσθεσε: «Ένας αγαπημένος ηθοποιός φεύγει από τη ζωή που δεν τον ξέρεις και βάζεις, αν βάλεις…. εδώ φεύγει το παιδί σου και βάζεις μαύρη καρδούλα;».

Στη δεύτερη ανάρτησή της γράφει η 33χρονη: «Μικρή μου Ιριδούλα σαν σήμερα θα γιορτάζαμε τη γιορτή σου. Και προχθές έκλεισες έξι μήνες που πήγες στον Παράδεισο. Σ’ ευχαριστώ και μόνο που μου έκανες την τιμή να σε γεννήσω και να σε γνωρίσω όμορφή μου. Χρόνια πολλά ματάρες μου. Μου λείπεις πάρα πολύ. (Η τελευταία σου φωτογραφία. Εκείνο το ξημέρωμα, «έφυγες»)».

Και αυτή η ανάρτηση έκανε την Φαίη να βγει εκτός εαυτού: «Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία λες στο παιδί σου που έχει φύγει από τη ζωή; Και πρέπει να ξανανεβάσεις κείμενο. Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και το βάζεις στα social, κείμενο με μαύρες καρδούλες».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Το πρωινό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ακύλας: Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ, περίμενα ότι θα με λιθοβολήσουν στο Σύνταγμα

E-Daily 3.Left 21.05.2026
Πραγματικά, φοβήθηκα τι μπορεί να συμβεί γιατί είχαν ανέβει πολύ οι προσδοκίες, εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής

Κατερίνα Ζαρίφη για Eurovision και ΕΡΤ: «Δεν ξέρω αν κάνει να το πω, αλλά θα το πω, έτυχε να είμαι μπροστά»

E-Daily 3.Left 21.05.2026
Το δικό της παρασκήνιο έδωσε σήμερα η Κατερίνα Ζαρίφη στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno», σχετικά με τα υψηλά έσοδα που είχε η ΕΡΤ φέτος από τη Eurovision

Akylas για Eurovision 2026: «Εκείνη την στιγμή ήταν για μένα κάτι πολύ βαρύ»

E-Daily 3.Left 21.05.2026
«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ και δεν ήξερα πραγματικά πώς θα γυρίσω, πώς θα αντικρίσω τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός καλλιτέχνης

Emily in Mykonos: Το ελληνικό φαγητό που έκλεψε την καρδιά των ηθοποιών στα γυρίσματα της σειράς

E-Daily 3.Left 21.05.2026
Η παρέα του Emily in Paris βρίσκεται ήδη στη Μύκονο

Δέσποινα Καμπούρη σε Γιώργο Λιάγκα: «Με στενοχώρησες, με είπες ψηφοφόρο της Καρυστιανού»

E-Daily 3.Left 21.05.2026
Η Δέσποινα Καμπούρη φαίνεται πως… ξάφνιασε τον Γιώργο Λιάγκα κατά τη διάρκεια του Πρωινού του ΑΝΤ1, το πρωί της Πέμπτης 21 Μαΐου

Sheryl Crow : Ο αρραβωνιαστικός της έβγαινε με άλλη ενώ εκείνη έκανε θεραπείες για τον καρκίνο

E-Daily 3.Left 21.05.2026
Η σχέση που τελείωσε μέσα σε μία εβδομάδα κρίσης

Μίλτος Καρατζάς: «Ο γιος μου με βρήκε λιπόθυμο στο πάτωμα – Ήμουν 5 εβδομάδες σε κώμα»

E-Daily 3.Left 21.05.2026
Ο γνωστός μουσικός παραγωγός σπάει τη σιωπή του και περιγράφει τη δραματική διάγνωση των γιατρών!

Η Βανέσα Τραμπ αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού: «Παραμένω αισιόδοξη», το μήνυμά της στο Instagram

E-Daily 3.Left 21.05.2026
Η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ ανέφερε πως βρίσκεται ήδη σε στενή συνεργασία με τους γιατρούς της, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται η οικογένεια και τα πέντε παιδιά της

«Δεν άξιζε τέτοια τύχη στη Γωγώ Μαστροκώστα» – Η Ελένη Μπούση σοκάρει για την υγεία της κουμπάρας της

E-Daily 3.Left 21.05.2026
Βαθιά συγκινημένη, η Ελένη Μπούση θέλησε να στείλει τις πιο θερμές της ευχές