E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

6 Αθηναϊκά rooftop Bars ξενοδοχείων σε καλούν για ποτό με θέα

Αυτή η εποχή είναι ιδανική για μια τέτοια έξοδο με θέα την πόλη!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ Δημοσίευση 5/4/2022 | 14:50

6 Αθηναϊκά rooftop Bars ξενοδοχείων σε καλούν για ποτό με θέα
@brownacropol / instagram

Η μέρα μεγάλωσε, η θερμοκρασία τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας είναι πάνω από 20 βαθμούς Κελσίου και η άνοιξη μας έχει χτυπήσει την πόρτα για τα καλά! Αυλές και μπαλκόνια γεμάτα με φυτά και ανθισμένα λουλούδια, μυρωδιές από τα πρώτα φρουτένια κοκτέιλ και διάθεση για να φεύγεις από το σπίτι για πολλές ώρες. Με μια ζακέτα και κλειστά παπούτσια θα είσαι τέλεια σε ένα από τα παρακάτω rooftop bars σε ξενοδοχεία της Αθήνας! 

Τον τελευταίο χρόνο έχουν μπει δυναμικά στη ζωή μας και είναι κάτι που μας αρέσει πολύ. Ξενοδοχεία πιο νεανικά, που σε φωνάζουν συνεχώς για brunch, Lunch ή για ποτό χωρίς να πρέπει να κλείσεις κάποιο δωμάτιο. Ένας τρόπος διασκέδασης που δεν έχουμε συνηθίσει όμως αυτό μοιάζει να αλλάζει.

Οι επιλογές πάρα πολλές και χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις ακριβά για αυτή την έξοδο. Ναι, ξέρουμε για πολλά χρόνια όλοι πίστευαν ότι το να "βγεις" σε ένα ξενοδοχείο ισοδυναμεί με τα ημερομίσθια μιας εβδομάδας. Ε λοιπόν, πάμε να ξεκαθαρίσουμε λίγο το τοπίο και να σου προτείνουμε 6 Αθηναϊκά rooftop Bars ξενοδοχείων σε καλούν για ποτό με θέα! 

Brown Acropol 

Στην -επιτέλους- διαφορετική και εκσυγχρονισμένη πλατεία της Ομόνοιας το Acropol της Brown Hotels είναι το rooftop bar που θα σε κάνει να ερωτευτείς! Γεμάτο με νοσταλγικές νότες καταφέρνει να παντρέψει το παλιό με το σήμερα και έχει στον κατάλογο του όλα αυτά που θα χρειαστείς για μια νυχτερινή έξοδο. Ποιοτικό finger food, ωραία κρασιά και δροσερά cocktails!

Εδώ μάλιστα έχει και μερικά τζακούζι που ειναι free για όλους και ίσως να είναι ο άσσος στο μανίκι σου, τις πολύ ζεστές μέρες του καλοκαιριού! Το ασπροκίτρινο πάτερν που είναι ντυμένο το μέρος γύρω γύρω σε συνδυασμό με τη θέα στον Λυκαβηττό είναι μια εικόνα που θα αγαπήσεις αμέσως! 

Cheers! 

Παναγή Τσαλδάρη 1, Ομόνοια

360 Degrees 

Πολλοί λένε ότι έχει την καλύτερη θέα στην Ακρόπολη και ίσως να έχουν δίκιο. Το στρατηγικό σημείο που είναι αυτό το roodftop bar και η μεγάλη έκταση που καταλαμβάνει σε κάνει να το πιστεύεις. Εδώ, ο κόσμος που έρχεται κάθε μέρα είναι αρκετός -μιας και δεν είναι μυστικό- οπότε για να προλάβεις τραπέζι με θέα έλα από νωρίς ή πάρε τηλέφωνο για κράτηση. 

Μυσταγωγική ατμοσφαίρα κάτω από τον ιερό βράχο, με συνοδευτικά που είναι αρκετά για να σε κάνουν να περάσεις καλά. 

Πλ. Μοναστηρακίου, Αθήνα

The Zillers Athens 

Τα λιγοστά και περιζήτητα τραπέζια αυτού του μαγαζιού έχουν μια επίσης υπέροχη θεά όλες τις ώρες! Το μαγαζί είναι ανοιχτό από το πρωί με brunch και άλλες γεύσεις μέχρι το βράδυ με προσεγμένα cocktails και επιλεγμένα πιάτα. 

Σίγουρα θα χρειαστεί και εδώ να κάνετε μια κράτηση και ίσως μια μέρα νωρίτερα. Αξίζει σίγουρα η προετοιμασία μιας και θα μπείτε σε ένα υπέροχο κτίριο, θα περάσετε χρόνο σε ένα επίσης υπέροχο μαγαζί και φυσικά θα έχετε θέα τις ομορφιές της Αθήνας από μια ξεχωριστή γωνιά! 

Μητροπόλεως 54, Αθήνα

Ολυμπιάς The Rooftop Bar

Μια απόλυτα urban εμπειρία στην Αθήνα που αξίζει να ζήσετε αυτήν την εποχή. Χτίστηκε το 1921 και λειτούργησε ως ξενοδοχείο από το 1927 έως το 1964. Μετά παράκμασε όπως τα περισσότερα ξενοδοχεία της εποχής εκείνης και έπειτα από αρκετές χρήσεις, ήρθε η στιγμή να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό. Αυτή τη στιγμή δε λειτουργεί σαν ξενοδοχείο, έχει κάποια γραφεία και σε κάποιους από τους ορόφους του γίνονται έργα. Στην ταράτσα έχει κάτι που πρέπει να δεις!

Ένα rooftop bar με μια συναρπαστική θέα που μέχρι τις 15 Απριλίου λειτουργεί καθημερινά 10:00 με 18:00 και από εκεί και πέρα θα είναι κάθε βράδυ. Άπλετος χώρος που τους χωράει όλους, ευγενικό και πρόσχαρο σέρβις, προσεγμένοι καφέδες ή cocktails που θα σε δροσίσουν και μια ξεχωριστή Αθηναϊκή εμπειρία! 

Aθηνάς 57, (6ος όροφος)

NEW Hotel

Για τις μέρες που θες κάτι πιο premium και ξεχωριστό όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Art Lounge στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου New Hotel στην καρδιά του Συντάγματος. Το μέρος που αρκετές φορές έχεις δει στο instagram με το στρωμένο ινσταγκραμικό κρεβάτι, την καθηλωτική θέα και τα προσεγμένα πιάτα! Επιλεγμένα κρασιά, signature cocktails, φαγητό που σου μένει και στο μάτι άλλα και στις γεύσεις και υποδειγματική εξυπηρέτηση.

Ξέρουμε δεν μπορείς να κάνεις συνεχώς δώρα στον εαυτό σου, αλλά όταν αποφασίζεις ότι θες να κάνεις κάτι τέτοιο, μια βραδιά εδώ με φιλους ή το ταίρι σου είναι το καλύτερο δώρο για να κανακέψεις τον εαυτό σου!

Φιλελλήνων 16, Αθήνα 

The Artist Athens

Τραβάει τα βλέμματα εύκολα λόγω του τεράστιου mural της Absolut που φτιάχτηκε πέρυσι εκεί, ύστερα από ένα διαγωνισμό καλλιτεχνών. Ένα μέρος που είναι ιδανικό για όλες τις ώρες τις μέρας και σε καλεί να ζήσεις μια υπέροχη αστική εμπειρία. Ποτό ή καφές με θέα στην Ακρόπολη και σε έναν άνετο χώρο που μπορεί να σε κάνει να περάσεις ξεχωριστές χαλαρές στιγμές, ακόμα και έρθεις με το σκισμένο jean παντελόνι σου! 

Εδώ εκτός από τα ωραία κρασιά και τα επιλεγμένα cocktails θα βρεις και ωραίο comfort food. Δοκίμασε και ένα από τα burgers του, που είναι μια ευχάριστη γαστρονομική έκπληξη! 

Καλαμίδα 7, Αθήνα

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

8 παλιά νεοκλασικά της Αθήνας που είναι μπαρ ή καφετέριες

Urban Χτες
Mέρη που πας για καφέ ή ποτό και έχουν την αίγλη της παλιάς Αθήνας!

Τι θα δούμε αυτό το ΣΚ στο Horrorant Film Festival

Exodos Προχτές
Το 9ο Horrorant Film Festival φτάνει σιγά-σιγά προς το τέλος του

Ta vegan εστιατόρια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Eat + Drink 26.04.2024
Όλα είναι πεντανόστιμα!

Ανακοίνωση προβολών Horrorant Film Festival 2024!

Σινεμά 25.04.2024
ΕΛΙΖΕαπό 18/04 έως 28/047

Πού θα φας πεντανόστιμα νηστίσιμα γλυκά στη Θεσσαλονίκη

Eat + Drink 23.04.2024
Υπάρχουν επιλογές για κεράσματα την περίοδο της Σαρακοστής κι όχι μόνο

Τα πιο νόστιμα vegan σουβλάκια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Eat + Drink 19.04.2024
Είτε είσαι vegan, είτε όχι, αυτά τα σουβλάκια πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσεις!

Τα 5+1 πιο ινσταγκραμικά καφέ της Αθήνας

Eat + Drink 17.04.2024
Ό,τι πρέπει για να βγάλεις τέλειες φωτογραφίες για το Instagram στην παραμυθένια τους διακόσμηση!

Μικροσκοπικά ουζερί για θαλασσινά στη Θεσσαλονίκη

Eat + Drink 16.04.2024
Ζέστη, ήλιος και διάθεση για εξόδους!

7 εναλλακτικά εστιατόρια για ένα ρομαντικό ραντεβού

Eat + Drink 12.04.2024
Επειδή δεν είναι εύκολο να βρεις το τέλειο μέρος για ραντεβού, σου βρήκαμε εμείς τα καλύτερα!