E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαίρη Χρονοπούλου: Συνέντευξη ποταμός ‑ «Κατάφερα να σηκωθώ με πολύ αγώνα»

«Πολλοί μου είπαν ότι έκανα άσχημα που ανέβασα εκείνη την απαίσια φωτογραφία μου, χοντρή και παράλυτη»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/3/2022 | 12:53

Μαίρη Χρονοπούλου: Συνέντευξη ποταμός ‑ «Κατάφερα να σηκωθώ με πολύ αγώνα»

Στη λαμπερή ζωή της, στο σοβαρό τροχαίο που την ανάγκασε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και στην προσωπική της ζωή αναφέρθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε (24/3) στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

«Κατάφερα να σηκωθώ ξανά με πολύ αγώνα»

«Η ζωή μου ήταν ένα θρίλερ κανονικό, δε θα πεις τίποτα» είπε η Μαίρη Χρονοπούλου, μιλώντας από καρδιάς για τους λόγους που την απομάκρυναν από τα φώτα της δημοσιότητας. «Μετά την πολύ δύσκολη περιπέτεια με το τροχαίο ατύχημα, πήρα φωτιά και μετά ήρθε το πρόβλημα στα μάτια μου. Όλα μαζί. Πέρασα πολλά. Ίσως, έπρεπε να πληρώσω το τίμημα. Ο Θεός μου έδωσε πολλά και μου τα έπαιρνε λίγα λίγα πίσω» πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

«Κατάφερα να σηκωθώ ξανά με πολύ αγώνα και έναν καλό φυσικοθεραπευτή, έναν άνθρωπο που με βοήθησε πάρα πολύ πλησιάζοντας με πολύ ανθρώπινα και πολύ ζεστά. Με έμαθε ξανά να γελάω, να στέκομαι όρθια και να περπατάω. Του τα χρωστάω όλα. Δεν το πίστευα καν ότι θα συμβεί αυτό, αλλά έγινε χάρη σε αυτόν. Να είσαι καλά, Κώστα, σε ευχαριστώ».

«Πολλοί μου είπαν ότι έκανα άσχημα που ανέβασα εκείνη την απαίσια φωτογραφία μου, χοντρή και παράλυτη. Δε νομίζω όμως ότι έκανα άσχημα. Ήταν ένα καλό μήνυμα» συμπλήρωσε η δημοφιλής πρωταγωνίστρια.

Ο Νίκος Κούρκουλος ήταν ο αδερφός που δεν είχα

Η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία είναι νονά του Άλκη Κούρκουλου δήλωσε επίσης αναφερόμενη στην χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου ότι είχε μια μοναδική σχέση με τον πατέρα του, τον αξέχαστο Νίκο Κούρκουλο. «Ήταν ο αδελφός που δεν είχα. Η οικογένεια που δεν είχα. Πάντα μαζί. Με φρόντιζε. Είναι η πιο ισχυρή παρουσία που είχα στη ζωή μου. Είμαι ορφανή ακόμα. Ήταν το παν για μένα», είπε χαρακτηριστικά η δημοφιλής ηθοποιός.

Αναφερόμενη σε άλλους συναδέλφους της που είχαν ξεχωριστή θέση στη ζωή της λέει: «Τρυφερός φίλος ήταν ο Γιάννης Βόγλης, ο Φαίδων Γεωργίτσης ήταν καλός γείτονας. Θα ήθελα να έχω παίξει με τον Θανάση Βέγγο». Μάλιστα αναφέρθηκε στον αξέχαστο κωμικό ηθοποιό όταν στον γάμο της, της φώναξε: «Μαίρη με πρόδωσες, αυτός που παντρεύτηκες δεν μου μοιάζει».
Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Για το «Έτερος εγώ»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας παρεμβαίνοντας στην εκπομπή αποκάλυψε ποιος θα είναι ο ρόλος της Μαίρης Χρονοπούλου στον τρίτο κύκλο «Έτερος εγώ» που γυρίζεται αυτό το διάστημα. Όπως είπε ο γνωστός σκηνοθέτης, θα είναι μια γυναίκα δυναμική που ηγείτο μιας εγκληματικής οργάνωσης και ήρθε η ώρα να λογοδοτήσει.

«Φιλοδοξώ να τη δούμε όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Το να φτάσω να της κάνω την πρόταση και να δεχτεί, μπορείτε να φανταστείτε πόσο τιμητικό ήταν. Το εντυπωσιακό είναι ότι συνήθιζα να λέω ότι καλό είναι να μένεις μακριά από έναν μύθο για να γλιτώσεις τις απογοητεύσεις. Όταν γνωρίσει κανείς τη Μαίρη από κοντά όχι μόνο επιβεβαιώνει τις λέξεις του μύθου, αλλά τις ξεπερνά» είπε ο γνωστός σκηνοθέτης με την ηθοποιό να συγκινείται και να ζητά να πιει νερό πριν συνεχίσει τη συνέντευξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Tabloid 25.08.2025
Kατήγγειλαν ότι ενώ έτρωγαν σε γνωστό εστιατόριο στο λιμάνι της Χίου, ο ιδιοκτήτης τις υποχρέωσε να σηκωθούν από το τραπέζι τους για να εξυπηρετήσει τον διάσημο Τούρκο - Τι απαντά ο Ατζούν.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η οικογένειά του παίρνει θέση με νέα επιστολή – «Δεν εμπλέκεται η Βάσω στον εγκλεισμό του»

Tabloid 25.08.2025
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης εισήχθη «εν αγνοία του» στο Δρομοκαΐτειο στις 14 Αυγούστου.

Λαμίν Γιαμάλ και Νίκι Νικόλ: Η φωτογραφία που φούντωσε τα σενάρια για σχέση

Tabloid 25.08.2025
Ο νεαρός αστέρας της Μπαρτσελόνα ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία δίπλα στη γνωστή Αργεντίνα τραγουδίστρια, με αφορμή τα 25α γενέθλιά της, ενισχύοντας έτσι τις φήμες περί σχέσης

Δείτε πώς είναι σήμερα η Μπάρμπαρα Έντεν από το «Η Τζίνι και το τζίνι»

Social 25.08.2025
Οι ευχές που δέχτηκε η Χολιγουντιανή ηθοποιός στα social media

Το σχόλιο του Καραμουρατίδη μετά την ανάρτηση του Βουλαρίνου για τη Μποφίλιου

Tabloid 25.08.2025
Η ανάρτησή του μετά τα σχόλια του Μάνου Βουλαρίνου για τη Νατάσα Μποφίλιου και τη φωτογραφία από τη Φολέγανδρο.

Διονυσία Κουκίου για τις πλαστικές επεμβάσεις: Θα κάνω ό,τι υπάρχει για να μην δείχνω μεγάλη

Tabloid 25.08.2025
Το «My Style Rocks» ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου, σχολίασε η πρώην παίκτρια

Σε σοκ η Μελίνα Νικολαΐδη λέει αντίο στην Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: «Το αγγελάκι μου»

Tabloid 25.08.2025
Η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη αποχαιρετά συγκλονισμένη τη σύντροφο του πατέρα της.

Όλγα Μιχαλοπούλου: «Με το τελευταίο δημοσίευμα για την προσωπική μου ζωή στην αρχή ξεκαρδίστηκα»

Tabloid 25.08.2025
«Δεν είναι ωραίο πατώντας το όνομα ενός ανθρώπου να συνδέεται με τέτοια δημοσιεύματα», δήλωσε η Όλγα Μιχαλοπούλου

Claudia Schiffer: Έγινε 55 ετών και το γιορτάζει στην Ελλάδα

Tabloid 25.08.2025
Η Claudia Schiffer ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα

Ευγενία Σαμαρά: Με μπικίνι στα παγωμένα νερά του βόρειου Ειρηνικού

Tabloid 25.08.2025
«Δεν έχω ξαναμπεί σε πιο κρύο νερό στη ζωή μου», έγραψε η Ευγενία Σαμαρά