E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ψωνίζει ρούχα για το γάμο του μεγάλου γιου του και γίνεται viral

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι πανέτοιμος για τον γάμο του μεγαλύτερου γιου του

Δημοσίευση 17/3/2022 | 17:51

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ψωνίζει ρούχα για το γάμο του μεγάλου γιου του και γίνεται viral

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι πανέτοιμος για τον γάμο του μεγαλύτερου γιου του Μπρούκλιν Μπέκαμ με την μνηστή του Νίκολα Πελτζ. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Μαϊάμι και πρόσφατα πήγε για ψώνια μαζί με τον πατέρα του Nτέιβιντ και τον πεθερό του, Άντονι Άνταμς.

Στην συνέχεια ανέβηκε μία ευτυχισμένη φωτογραφία του Ντέιβιντ Μπέκαμ μαζί με τους δύο κομψούς παππούδες του Μπρούκλιν, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δημιουργώντας ιδιαίτερες αναμνήσεις. Σχέδια γάμου σε εξέλιξη & οι μπαμπάδες είναι όλοι στολισμένοι», γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας.

Η ακριβής ημερομηνία για τον γάμο δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα γίνει στις 9 Απριλίου στην έπαυλη των 27 υπνοδωματίων, με θέα τον ωκεανό, που σύμφωνα με πληροφορίες του Hello αξίζει 76 εκατομμύρια λίρες της οικογένειας της Νίκολα στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Το ζευγάρι αποκάλυψε στη Vogue ότι θα είναι εβραϊκός γάμος.

«Είμαστε στην τελική ευθεία για το γάμο και είναι πολύ διασκεδαστικό. Είναι περίεργο, γιατί όσο περισσότερες συναντήσεις για το γάμο έχουμε, τόσο πιο αληθινό το νιώθουμε. Φαίνεται ακόμα ψεύτικο, κατά κάποιο τρόπο. Είμαι ενθουσιασμένος», δήλωσε ο Μπρούκλιν.

«Ναι, θα είναι ένας εβραϊκός γάμος» πρόσθεσε η Νίκολα και συνέχισε: «Λοιπόν, το βράδυ της Παρασκευής, ο Μπρούκλιν θα μείνει με τον μπαμπά μου, τα αδέρφια μου και μετά ο μπαμπάς του και τα αδέρφια του θα κάνουν ένα πάρτι. Κι εγώ θα μείνω με τα κορίτσια. Επομένως, από το δείπνο το βράδυ της Παρασκευής, δε θα δούμε ο ένας τον άλλον μέχρι να παντρευτούμε το επόμενο απόγευμα».

Aποκάλυψε επίσης ότι η αγαπημένη της γιαγιά θα έχει το ρόλο της κουμπάρας.

Ο γάμος θα σηματοδοτήσει την ένωση μιας από τις πιο διάσημες οικογένειες του Ηνωμένου Βασιλείου με μια ισχυρή –και εξαιρετικά πλούσια– δυναστεία των ΗΠΑ (ο Νέλσον Πελτς έχει εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων). Η Sun ανέφερε ότι έχουν προσληφθεί δύο ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας (μία για κάθε οικογένεια) και σύμφωνα με πληροφορίες θα απαγορεύεται στους καλεσμένους να βγάζουν φωτογραφίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Joan Baez με χειροπέδες: Η συλλήψη‑σύμβολο που συγκλόνισε την Αμερική

Celebrity Stories 26.08.2025
Από το Βιετνάμ μέχρι το Occupy Wall Street, η Joan Baez απέδειξε πως η μουσική και ο ακτιβισμός μπορούν να βαδίσουν μαζί

Κεταμίνη, swinging, εφηβικές εγκυμοσύνες και απιστίες: To reality show των σύγχρονων Μορμόνων TikTokers

Celebrity Stories 26.08.2025
«Αμαρτωλοί χωρίς αμφιβολία»: τα πιο καυτά μυστικά της Μορμονικής κοινότητας

Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Tabloid Χτες
Kατήγγειλαν ότι ενώ έτρωγαν σε γνωστό εστιατόριο στο λιμάνι της Χίου, ο ιδιοκτήτης τις υποχρέωσε να σηκωθούν από το τραπέζι τους για να εξυπηρετήσει τον διάσημο Τούρκο - Τι απαντά ο Ατζούν.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η οικογένειά του παίρνει θέση με νέα επιστολή – «Δεν εμπλέκεται η Βάσω στον εγκλεισμό του»

Tabloid Χτες
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης εισήχθη «εν αγνοία του» στο Δρομοκαΐτειο στις 14 Αυγούστου.

Λαμίν Γιαμάλ και Νίκι Νικόλ: Η φωτογραφία που φούντωσε τα σενάρια για σχέση

Tabloid Χτες
Ο νεαρός αστέρας της Μπαρτσελόνα ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία δίπλα στη γνωστή Αργεντίνα τραγουδίστρια, με αφορμή τα 25α γενέθλιά της, ενισχύοντας έτσι τις φήμες περί σχέσης

Δείτε πώς είναι σήμερα η Μπάρμπαρα Έντεν από το «Η Τζίνι και το τζίνι»

Social Χτες
Οι ευχές που δέχτηκε η Χολιγουντιανή ηθοποιός στα social media

Το σχόλιο του Καραμουρατίδη μετά την ανάρτηση του Βουλαρίνου για τη Μποφίλιου

Tabloid Χτες
Η ανάρτησή του μετά τα σχόλια του Μάνου Βουλαρίνου για τη Νατάσα Μποφίλιου και τη φωτογραφία από τη Φολέγανδρο.

Διονυσία Κουκίου για τις πλαστικές επεμβάσεις: Θα κάνω ό,τι υπάρχει για να μην δείχνω μεγάλη

Tabloid Χτες
Το «My Style Rocks» ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου, σχολίασε η πρώην παίκτρια

Σε σοκ η Μελίνα Νικολαΐδη λέει αντίο στην Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: «Το αγγελάκι μου»

Tabloid Χτες
Η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη αποχαιρετά συγκλονισμένη τη σύντροφο του πατέρα της.

Όλγα Μιχαλοπούλου: «Με το τελευταίο δημοσίευμα για την προσωπική μου ζωή στην αρχή ξεκαρδίστηκα»

Tabloid Χτες
«Δεν είναι ωραίο πατώντας το όνομα ενός ανθρώπου να συνδέεται με τέτοια δημοσιεύματα», δήλωσε η Όλγα Μιχαλοπούλου