E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Με λεωφορείο και ταξίδι 10 ωρών η Τσέλσι λόγω… Ρωσίας

Τα προβλήματα στην Τσέλσι συνεχίζονται μετά το πάγωμα όλων των λογαριασμών της ομάδας και του Ρομάν Αμπράμοβιτς

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/3/2022 | 19:37

Με λεωφορείο και ταξίδι 10 ωρών η Τσέλσι λόγω… Ρωσίας

Σε πολύ δύσκολη θέση έχει βρεθεί η ομάδα της Τσέλσι μετά τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στον Ρομάν Αμπράμοβιτς ελέω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. Ο Ρώσος μεγιστάνας ψάχνει αγοραστή για να απεμπλακεί από την ομάδα, η καθημερινότητα της οποίας έχει αλλάξει δραματικά όμως λόγω των τελευταίων γεγονότων.

Μπορεί για τη ρεβάνς με τη Λιλ στο Champions League να μην αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα οι «μπλε» αφού τα πάντα γύρω από το ταξίδι είχαν κανονιστεί πριν τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν στον Αμπράμοβιτς, ωστόσο όλα τα υπόλοιπα ταξίδια τους θα είναι μία τεράστια ταλαιπωρία.

Η αρχή θα γίνει από το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μίντλεσπρο για τον προημιτελικό του FA Cup το ερχόμενο Σάββατο (19/3), όπου όπως επιβεβαίωσε ο Τόμας Τούχελ, η ομάδα του θα μεταβεί στο Ρίβερσαϊντ με πούλμαν.

Όσο είναι σε ισχύ οι κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς η Τσέλσι θα έχει τη δυνατότητα να ξοδέψει μόνο 20 χιλιάδες λίρες για τα ταξίδια της, χρήματα που όπως καταλαβαίνει κανείς δεν είναι αρκετά για ταξίδι με αεροπλάνο και διαμονή σε ξενοδοχείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ασημένιος ο Εμμανουήλ Καραλής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου με άλμα στα 6,05μ.

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Ντουπλάντις κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο

Τουρκία: Αιματηρός καυγάς δύο οικογενειών στη Χατάι – 3 νεκροί και 25 τραυματίες

Κόσμος Χτες
Η σύρραξη ξέσπασε κατά τη διάρκεια της γιορτής Eid al-Fitr και κλιμακώθηκε γρήγορα σε μάχη με πέτρες, μαχαίρια και πυροβόλα όπλα.

Ναύαρχος Παυλόπουλος: «Η αποβατική επιχείρηση των ΗΠΑ στο Ιράν είναι ήδη σε εξέλιξη»

Κόσμος Χτες
Ο επίτιμος αρχηγός Στόλου εκτιμά ότι οι Αμερικανοί διατηρούν το στοιχείο του αιφνιδιασμού μέσω στρατηγικής παραπλάνησης, ενώ αποκλείει πρακτικά κάθε κίνδυνο για την Ελλάδα.

Για πρώτη φορά: Ακριβότερο το πετρέλαιο κίνησης από την αμόλυβδη

Οικονομία Χτες
Η χονδρική τιμή του πετρελαίου κίνησης ξεπέρασε την αντίστοιχη της αμόλυβδης

Ισραήλ για Νατάνζ: «Δεν βομβαρδίσαμε εμείς» – Πληροφορίες για αμερικανικές βόμβες bunker buster

Κόσμος Χτες
Αξιωματούχοι του IDF αρνήθηκαν οποιαδήποτε ισραηλινή εμπλοκή στην επίθεση κατά της πυρηνικής εγκατάστασης, ενώ ισραηλινό δίκτυο επικαλείται πηγές που «δείχνουν» τις ΗΠΑ.

Καταγγελία από Λόλα Νταϊφά: «Ο Τσαγκαράκης πουλούσε τα κλεμμένα μου κοσμήματα στην εκπομπή του»

Ελλάδα Χτες
Η έφοδος του ελληνικού FBI στην αποθήκη του στο Ελληνικό αποκάλυψε εκτεταμένο κύκλωμα πλαστογράφησης έργων τέχνης, ενώ παράλληλα συνελήφθη και υπάλληλος της γκαλερί του.

Χαλκιδική: Εξελίξεις με το διαμελισμένο πτώμα σε βαλίτσα ‑ «Μάλλον είναι η κόρη μου η Φωτεινή»

Ελλάδα Χτες
Πατέρας αγνοούμενης ισχυρίζεται πως η περιγραφή ταιριάζει απόλυτα με την κόρη του

Τρεις εβδομάδες πολέμου με αντιφατικά μηνύματα από Τραμπ: «Δεν θέλω εκεχειρία» αλλά… μείωση επιχειρήσεων

Κόσμος Χτες
Μόνο το 7% των Αμερικανών υποστηρίζουν την πραγματοποίηση χερσαίων επιχειρήσεων στο Ιράν

Μερομήνια 2026: Τι προβλέπουν για το Πάσχα ‑ Πώς θα σουβλίσουμε φέτος

Καιρός Χτες
Η ψυχρή και ασταθής εκκίνηση της άνοιξης δημιουργεί ερωτήματα

7χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ μετά από σοβαρό ατύχημα σε πάρκο στη Βέροια

Ελλάδα Χτες
Το παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι ενώ υπέστη και ρήξη σπλήνας - Στήθηκε «γέφυρα σωτηρίας» για τη μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη