E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Cameron Diaz: Δεν με ενδιαφέρει πώς δείχνω. Δεν πλένω καν το πρόσωπό μου

«Τα τελευταία 8 χρόνια είμαι περισσότερο κάτι σαν… “άγριο ζώο”»

Δημοσίευση 10/3/2022 | 21:45

Cameron Diaz: Δεν με ενδιαφέρει πώς δείχνω. Δεν πλένω καν το πρόσωπό μου

H ηθοποιός φαίνεται πως έχει συμφιλιωθεί με το πέρασμα του χρόνου και την εικόνα της και όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, δεν ασχολείται σχεδόν καθόλου με αυτό.

Η Cameron Diaz είναι μια διάσημη star και εντυπωσιακή γυναίκα. Και ως τέτοια, φανταζόμαστε πως καθημερινά φροντίζει τον εαυτό της και του αφιερώνει αρκετές ώρες στην περιποίηση. Κι όμως η Diaz έρχεται να μας διαψεύσει και να αποδείξει ότι τελικά ακόμα κι εκείνη είναι μια απλή γυναίκα σαν όλες εμάς.

H ηθοποιός φαίνεται πως έχει συμφιλιωθεί με το πέρασμα του χρόνου και την εικόνα της και όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, δεν ασχολείται σχεδόν καθόλου με αυτό.

«Τα τελευταία 8 χρόνια είμαι περισσότερο κάτι σαν… “άγριο ζώο”», αστειεύτηκε στο podcast του BBC, Rule Breakers, και εξήγησε πως τα περασμένα χρόνια ήταν «θύμα» της αντικειμενοποίησης και της εκμετάλλευσης των γυναικών. «Αν είναι σημαντικό για εσένα, αυτό είναι εντάξει. Μα τα τελευταία χρόνια δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ειλικρινά, το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι το πώς δείχνω. Δεν κάνω τίποτα. Δεν πλένω καν το πρόσωπό μου. Μία ή δύο φορές τον μήνα σκέφτομαι ότι ίσως πρέπει να βάλω κάτι αλλά το ξεχνάω αμέσως. Μια φορά είναι καλά, έτσι; Απλώς δεν δίνω την ενέργειά μου σε αυτό τώρα πια».

Πλέον η Cameron Diaz έχει αποσυρθεί από την υποκριτική και έχει αφιερωθεί στην οικογένεια της και τις αγαπημένες της δραστηριότητες όπως η μαγειρική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Joan Baez με χειροπέδες: Η συλλήψη‑σύμβολο που συγκλόνισε την Αμερική

Celebrity Stories 26.08.2025
Από το Βιετνάμ μέχρι το Occupy Wall Street, η Joan Baez απέδειξε πως η μουσική και ο ακτιβισμός μπορούν να βαδίσουν μαζί

Κεταμίνη, swinging, εφηβικές εγκυμοσύνες και απιστίες: To reality show των σύγχρονων Μορμόνων TikTokers

Celebrity Stories 26.08.2025
«Αμαρτωλοί χωρίς αμφιβολία»: τα πιο καυτά μυστικά της Μορμονικής κοινότητας

Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Tabloid Χτες
Kατήγγειλαν ότι ενώ έτρωγαν σε γνωστό εστιατόριο στο λιμάνι της Χίου, ο ιδιοκτήτης τις υποχρέωσε να σηκωθούν από το τραπέζι τους για να εξυπηρετήσει τον διάσημο Τούρκο - Τι απαντά ο Ατζούν.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η οικογένειά του παίρνει θέση με νέα επιστολή – «Δεν εμπλέκεται η Βάσω στον εγκλεισμό του»

Tabloid Χτες
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης εισήχθη «εν αγνοία του» στο Δρομοκαΐτειο στις 14 Αυγούστου.

Λαμίν Γιαμάλ και Νίκι Νικόλ: Η φωτογραφία που φούντωσε τα σενάρια για σχέση

Tabloid Χτες
Ο νεαρός αστέρας της Μπαρτσελόνα ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία δίπλα στη γνωστή Αργεντίνα τραγουδίστρια, με αφορμή τα 25α γενέθλιά της, ενισχύοντας έτσι τις φήμες περί σχέσης

Δείτε πώς είναι σήμερα η Μπάρμπαρα Έντεν από το «Η Τζίνι και το τζίνι»

Social Χτες
Οι ευχές που δέχτηκε η Χολιγουντιανή ηθοποιός στα social media

Το σχόλιο του Καραμουρατίδη μετά την ανάρτηση του Βουλαρίνου για τη Μποφίλιου

Tabloid Χτες
Η ανάρτησή του μετά τα σχόλια του Μάνου Βουλαρίνου για τη Νατάσα Μποφίλιου και τη φωτογραφία από τη Φολέγανδρο.

Διονυσία Κουκίου για τις πλαστικές επεμβάσεις: Θα κάνω ό,τι υπάρχει για να μην δείχνω μεγάλη

Tabloid Χτες
Το «My Style Rocks» ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου, σχολίασε η πρώην παίκτρια

Σε σοκ η Μελίνα Νικολαΐδη λέει αντίο στην Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: «Το αγγελάκι μου»

Tabloid Χτες
Η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη αποχαιρετά συγκλονισμένη τη σύντροφο του πατέρα της.

Όλγα Μιχαλοπούλου: «Με το τελευταίο δημοσίευμα για την προσωπική μου ζωή στην αρχή ξεκαρδίστηκα»

Tabloid Χτες
«Δεν είναι ωραίο πατώντας το όνομα ενός ανθρώπου να συνδέεται με τέτοια δημοσιεύματα», δήλωσε η Όλγα Μιχαλοπούλου