E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Κοντομηνάς: «Λύγισε» ο Δήμος Βερύκιος

«Ήταν από το 2019 στο νοσοκομείο»

Δημοσίευση 10/3/2022 | 12:36

Δημήτρης Κοντομηνάς: «Λύγισε» ο Δήμος Βερύκιος

«Λύγισε» ο Δήμος Βερύκιος μιλώντας για το θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά, επί σειρά ετών φίλου και συνεργάτη του. Με βουρκωμένα μάτια, ο Δήμος Βερύκιος μίλησε στο Happy Day για τον χαμό του επιχειρηματία.

«Ζωή σαν παραμύθι, Happy Day. Έτσι ήταν. Αν υπάρχει αυτή η πρωινή παρέα για 9 χρόνια και εύχομαι να προχωρήσει, οφείλεται σε αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος δεν υπάρχει στη ζωή από τις 2 σήμερα τα ξημερώματα. Αν σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει αυτός ο σταθμός, οφείλεται στη διορατικότητα, στο πείσμα, στο επιχειρηματικό μυαλό αυτού του ανθρώπου που βλέπετε στους δέκτες σας» είπε αρχικά ο Δήμος Βερύκιος.

«Παρά τις αντιξοότητες, παρά τις αναποδιές, δεν τον εγκατέλειψε τον Alpha, δεν τον έκλεισε, δεν πέταξε στον δρόμο 500 και πλέον εργαζόμενους. Κατάφερε στη δύση της ζωής του να τον δώσει σε σίγουρα χέρα. Τον Alpha ο Δημήτρης Κοντομηνάς τον παρέδωσε στα χέρια εκείνα που πριν από 40 χρόνια έβαλαν την μεγάλη υπογραφή στο πρώτο ομαδικό συμβόλαιο ασφάλισης διυλιστηρίου την εταιρία του την Interamerican και έτσι απογειώθηκε. Ήταν καρμικό, το καταλάβαινε. Μου είπε: “Όπως ξεκίνησα, έτσι θα τελειώσω”» συνέχισε.

«Ταλαιπωρήθηκε. Από τον Σεπτέμβριο του 2019 ήταν στο νοσοκομείο και από τότε δεν βγήκε ποτέ. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε» αποκάλυψε συγκινημένος ο Δήμος Βερύκιος και ανέφερε στη συνέχεια: «Κλείνει ένα κεφάλαιο της επιχειρηματικής ζωής μιας περιόδου. Περισσότερα για τον Δημήτρη Κοντομηνά θα τα γράψω. Μόνο ένα θέλω να πω, όποιος έχει συνεργαστεί, έχει ευεργετηθεί από τον Δημήτρη Κοντομηνά και δεν συγκινείται για τον Δημήτρη Κοντομηνά είναι άνθρωπος με αισθήματα μη ανθρώπινα».

«Εγώ αισθάνομαι τυχερός γιατί εισέπραξα όχι σπίτια και υλικά πλούτη, δεν ήμουν στα λεγόμενα Κοντομηνέϊκα. Γιατί ο Δημήτρης Κοντομηνάς δεν άφησε κανέναν συνεργάτη του χωρίς κεραμίδι. Τα σκόρπαγε» είπε στη συνέχεια.

«Ήταν τα τελευταία 2,5 χρόνια στο νοσοκομείο και δεν είχε ποιότητα ζωής. Ζούσε σε πολύ δύσκολες συνθήκες και οι άνθρωποι του μέσα τους ήλπιζαν κάπου να ξεκουραστεί και να τελειώσει το μαρτύριο» είπε από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ξεκαθαρίζει: «Ήταν θέμα του οργανισμού μου και όχι αποτέλεσμα κάποιας απαγορευμένης ουσίας»

Tabloid 19.05.2024
Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη παραχώρησε ο Θοδωρής Ζαγοράκης

3 παράξενες θεωρίες συνωμοσίας για την Taylor Swift

Stories 19.05.2024
Η μια πιο παράξενη από την άλλη

Δέσποινα Βανδή: «Ένιωθα ότι παθαίνω καρδιά. Πήγα στο νοσοκομείο ...»

Tabloid Χτες
Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν για το After Dark που παρουσιάζει στο Open ο Θέμης Γεωργαντάς και έδωσε μία σπάνια συνέντευξη

Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά»

TV Buzz Χτες
Τι είπε για τη δουλειά της

Κώστας Τσουρός κατά Γιώργου Λιάγκα: «Είναι πολύ φθηνό να βάζεις την κλειδαρότρυπα πάνω στο κρεβάτι ενός ανθρώπου»

TV Buzz Χτες
«Πραγματικά το θεωρώ άκαιρο, ειδικά όταν το πλασάρεις ότι το λέω για πρώτη φορά, που σημαίνει ότι το λες σαν λες κάτι αποκλειστικό»

Νίκος Μάνεσης – Αιχμηρό σχόλιο για τη Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι: «Εκτεθήκαμε, αν νυστάζεις, πήγαινε στο ξενοδοχείο»

TV Buzz Χτες
«Οι χορευτές της δήλωσαν Τούρκοι. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ό,τι θέλεις αλλά να πας να χορέψεις με την Τουρκία»

Περικλής Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας δίνουν όγκο»

TV Buzz Χτες
Σχολίασε για την εμφάνιση της τραγουδίστριας στον Β` Ημιτελικό της Eurovision