E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Netflix: Πώς «έχασε» αντικείμενα αξίας 480.000 ευρώ από δύο γνωστές παραγωγές

Οι επιτήδειοι είχαν μελετήσει εξαιρετικά το σχέδιό τους, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να διαφύγουν δύο φορές

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/3/2022 | 19:09

Netflix: Πώς «έχασε» αντικείμενα αξίας 480.000 ευρώ από δύο γνωστές παραγωγές

Θα μπορούσαν να είναι ιστορίες από το σενάριο κάποιας από τις σειρές που προβάλλει το Netflix, όμως πρόκειται για πραγματικά περιστατικά.

Κάποιοι φαίνεται πως έχουν βάλει στο μάτι τις παραγωγές του Netflix το τελευταίο διάστημα, κλέβοντας από τη streaming πλατφόρμα αντικείμενα συνολικής αξίας σχεδόν μισού εκατομμυρίου ευρώ. Μάλιστα, οι επιτήδειοι είχαν μελετήσει εξαιρετικά το σχέδιό τους, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να διαφύγουν δύο φορές σαν φαντομάδες.

Το πρώτο «χτύπημα» έγινε στα γυρίσματα του The Crown στα τέλη του Φλεβάρη. Την ώρα που οι άνθρωποι της παραγωγής βρίσκονταν στο Γιoρκσάιρ της Αγγλίας, προκειμένου να γυρίσουν μία σκηνή, κάποιοι κατάφεραν να ανοίξουν τρία αμάξια, που ήταν παρκαρισμένα λίγα μέτρα πιο δίπλα. Βέβαια, οι ληστές ήξεραν ότι μέσα στα αυτοκίνητα υπήρχαν αντικείμενα αξίας 180.000 ευρώ, τα οποία και πήραν μαζί τους.

Λίγο αργότερα, το Netflix έβγαλε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν, ζητώντας μάλιστα από τον κόσμο, σε περίπτωση που εντοπίσει τα κλοπιμαία, να τα φέρει πίσω. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πλατφόρμας, ανάμεσα στα αντικείμενα που εκλάπησαν, βρισκόταν ένα αντίγραφο από ένα αυγό Fabergé, καθώς επίσης και ασημένια, αλλά και χρυσά κηροπήγια.

Κι ενώ οι υπεύθυνοι του Netflix πίστεψαν ότι κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί στις παραγωγές της πλατφόρμας, ήρθε μια νέα ληστεία, αυτή τη φορά στα γυρίσματα του Lupin, για να φέρει τα πάνω κάτω. Μπορεί o Arsène Lupin να θεωρείται μετρ των ληστειών, ωστόσο κατάφερε να την πατήσει από είκοσι κουκουλοφόρους, οι οποίοι εισέβαλαν σε γύρισμα στο Παρίσι, κρατώντας στα χέρια τους πυροτεχνήματα.

Οι άνθρωποι της παραγωγής, χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι, τους είδαν να κλέβουν εξοπλισμό και αντικείμενα συνολικής αξίας 300.000 ευρώ, με τον πρωταγωνιστή της σειράς, Ομάρ Σι, να παίρνει «μαθήματα» για το ρόλο του ως Lupin. Κάπως έτσι, το Netflix αναγκάστηκε μέσα σε λίγες ημέρες να βγάλει και δεύτερη ανακοίνωση για απώλεια αντικειμένων από το σετ του, με τη συνολική ζημιά αυτή τη στιγμή να φτάνει το μισό εκατομμύριο ευρώ από τις δύο παραγωγές.

Και οι δύο ληστείες, πάντως, ερευνώνται από την αστυνομία, η οποία προσπαθεί να βρει μια σύνδεση, προκειμένου να την οδηγήσει στην εξιχνίαση του αληθινού μυστηρίου του Netflix.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 μουσικοί που πέθαναν μέσα στο 2025 και δεν το πήραμε χαμπάρι

Μουσική 11.07.2025
Χωρίς την προσοχή που πιθανώς τους άξιζε

Ακύρωση της εμφάνισης του Morrissey

Μουσική Χτες
Supergrass & The Damned, με δωρεάν είσοδο για όλους τους κατόχους εισιτηρίων του Release Athens 2025

Όταν ο θρυλικός Morrissey έρχεται στο Release Athens, δεν μπορείς να μην είσαι εκεί

Μουσική Χτες
Τετάρτη 16 Ιουλίου 2025 στην Πλατεία Νερού, σε μια συναυλία που αναμένεται ιστορική

Netflix: Πλάνα από Αθήνα, Δελφούς και Παξούς στο παγκόσμιο promo της Ελλάδας

TV Σειρές Προχτές
Με στιγμιότυπα από σειρές και ταινίες που γυρίστηκαν στη χώρα

Umbrellas: Το μικρού μήκους animation που πρέπει να δείτε μαζί με τα παιδιά σας

Σινεμά Προχτές
Η ιστορία εκτυλίσσεται σε μια φανταστική χώρα όπου η βροχή δεν σταματά ποτέ

Το Release Athens 2025 υποδέχεται την Kylie Minogue

Μουσική Προχτές
Η πιο επιτυχημένη καλλιτέχνιδα όλων των εποχών στην Αυστραλία έρχεται στην Ελλάδα!

Και το Adolescence πάει φέτος Release Athens 2025

Φεστιβάλ 07.07.2025
Η σειρά και η καλλιτέχνης που την ενώνει με το Release Athens

Το Μπέρμιγχαμ λύγισε για τον Ozzy, έκλαιγαν οι φανς ‑ «Δεν έχετε ιδέα πώς νιώθω...»

Μουσική 06.07.2025
Ένα φινάλε γεμάτο συγκίνηση και δέος - «Σπουδαίος αποχαιρετισμός στη μπάντα που τα ξεκίνησε όλα»

Οι μόλις 3 άνθρωποι που αρνήθηκαν το βραβείο Όσκαρ

Σινεμά 06.07.2025
Από το πιο ήρεμο στο πιο επεισοδιακό