E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πώς θα γίνεις γρήγορα και εύκολα διάσημος

Τα 8 βήματα που θα σου δείξουν το δρόμο της δόξας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/2/2022 | 00:28

Πώς θα γίνεις γρήγορα και εύκολα διάσημος
@Lightboxx / Twenty20

Αρκετοί είναι εκείνοι που ονειρεύονται να βρεθούν υπό το φως των προβολέων. Επιζητούν την επιβεβαίωση, την αγάπη και τον θαυμασμό των ξένων αλλά κυρίως θέλουν να νιώσουν ότι είναι σημαντικοί.

Κάποιοι τα έχουν καταφέρει, ορισμένοι πάλι προσπαθούν ατελέσφορα με νύχια και με δόντια. Εμείς μαζέψαμε τους τρόπους που μπορείς να γίνεις διάσημος, άμεσα, άκοπα και σίγουρα.

Συμμετοχή σε ριάλιτι

Κάποιοι το παραδέχονται, ενώ άλλοι βροντοφωνάζουν την αντίθεσή τους, αλλά είναι βέβαιο πως οι περισσότεροι παίκτες ριάλιτι, έχουν δηλώσει συμμετοχή για να αποκτήσουν φήμη και followers. Είναι μια σχετικά εύκολα διαδικασία που δεν απαιτεί ιδιαίτερα ταλέντα, ενώ μαζί με την δόξα αποφέρει και αρκετά χρήματα.

Το να βρεθείς τη σωστή στιγμή στο κατάλληλο μέρος

Εντάξει, αυτό είναι λίγο δύσκολο να επιτευχθεί, καθώς δεν περιλαμβάνει σκόπιμη συμβολή στην κατάσταση, απλά πρέπει σκέτη τύχη. Όμως, το να είσαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή και να πράττεις ορθά είναι ένας πραγματικά καλός τρόπος για να γίνεις διάσημος.

Να μπεις στο βιβλίο Guinness

Ας το παραδεχτούμε, ξεφυλλίζοντας ένα βιβλίο παγκόσμιων ρεκόρ βλέπει κανείς συνήθως τις πιο περίεργες και εντελώς άσκοπες πράξεις. Αυτή η μοναδικότητα είναι όμως που δίνει και την φήμη.

Σε ορισμένες περιπτώσεις δεν χρειάζεται καν να σπάσεις το ρεκόρ, η προσπάθεια θα σε πάει προς τα φώτα της δημοσιότητας. Ένας διαγωνιζόμενος στο δημοφιλές σόου ταλέντων «Britain’s got talent» έγινε διάσημος, ιδιαίτερα στο YouTube, επειδή δεν κατάφερε να φάει τόσες σοκολάτες σε ένα λεπτό.

Κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων

Αυτή είναι μια απλή ιδέα. Βρείτε ένα κομμάτι που σας αρέσει ακουστικά αλλά δεν είναι πολύ γνωστό και αντιγράψτε το. Για παράδειγμα, η Naomi Shemer, ήταν μια διάσημη Ισραηλινή τραγουδοποιός που κατηγορήθηκε για λογοκλοπή στο πιο διάσημο τραγούδι της «Jerusalem of Gold» από ένα ισραηλινό νανούρισμα. Αν και πολλοί υπέθεσαν ότι αντέγραψε το τραγούδι της (το οποίο πιθανότατα πρόσθεσε στη φήμη της), δεν το ομολόγησε ποτέ μέχρι το 2004 στο νεκροκρέβατό της.

Φιλανθρωπία

Το να δωρίσετε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό ή ακόμα και λίγες ώρες από το χρόνο σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βγείτε στην πρώτη σελίδα τουλάχιστον της τοπικής σας εφημερίδας. Για παράδειγμα, η Heather Mills δεν έχει κάνει τίποτα άλλο παρά μόνο εθελοντική εργασία και είναι διάσημη σε όλη τη Βρετανία.

Δημόσιες σχέσεις

Αυτό έχει το θετικό ότι όπως και στο τηλεοπτικό ριάλιτι, δεν απαιτεί κανένα ταλέντο, εκτός ίσως από καλή εμφάνιση. Ένα καλό παράδειγμα κάποιου που έχει απλά συγγένεια με ένα διάσημο πρόσωπο είναι η Πάρις Χίλτον… ωραία. «Μην περιμένεις να γίνεις διάσημος, βγες ραντεβού για να γίνεις διάσημος».

Δημιούργησε κάτι

Φυσικά ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να σκεφτεί κάθε μέρα κάτι εφευρετικό, έξυπνο και αναγκαίο για τους υπολοίπους. Οι περισσότερες εφευρέσεις φαίνεται να έχουν ήδη γίνει. Ωστόσο, μια εφεύρεση που θα έχει απήχηση μπορεί σίγουρα να σας κάνει διάσημο. Προσπαθήστε να κοιτάξετε γύρω σας και να δείτε προβλήματα στον κόσμο που θα μπορούσαν να διορθωθούν, υπάρχει ήδη κάτι που θα μπορούσε να βελτιωθεί;

Το πραγματικό ταλέντο

Ο πιο αξιοπρεπής, άξιος και κερδοφόρος τρόπος για να φτάσεις στη φήμη είναι απλώς να είσαι ταλαντούχος. Αν μπορείς να τραγουδήσεις, τότε τραγούδα. Αν μπορείς να δράσεις, τότε δράσε. Αν μπορείς να κάνεις οτιδήποτε με ταλέντο, κάνε το και κάνε το καλά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φεστιβάλ Καννών: Οι πιο καλοντυμένες της βραδιάς

Style 15.05.2024
Best dressed σε ένα από τα ωραιότερα μέρη

Τα 2 νέα μαγαζιά για να απολαύσεις το brunch σου στην Αθήνα

Eat + Drink 15.05.2024
Για να ξεκινήσεις όμορφα την ημέρα σου!

Bikini Ready: Τι έρχεται φέτος στις τάσεις των μαγιό

Style Χτες
Το 2024, ο κόσμος των μαγιό είναι έτοιμος για μια συναρπαστική εξέλιξη

Τροφές που είναι ασπίδα προστασίας για τα νεφρά μας

Body+Mind Χτες
Δείτε γιατί πρέπει να τα εντάξουμε στη διατροφή μας

Tripadvisor: Οι 25 καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη για το 2024 ‑ Τέσσερις ελληνικές στη λίστα

Ταξίδια Προχτές
Τη λίστα του με τις 25 καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη για το 2024, έδωσε στη δημοσιότητα το Tripadvisor