E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Tσακωμός Χρηστίδου ‑ Καρατσιώλη: «Όχι αυτά σε εμένα, σε ποιον νομίζετε ότι μιλάτε;»

Δείτε τον διάλογο ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον δικηγόρο

Δημοσίευση 30/1/2022 | 20:55

Tσακωμός Χρηστίδου ‑ Καρατσιώλη: «Όχι αυτά σε εμένα, σε ποιον νομίζετε ότι μιλάτε;»

Eνταση επικράτησε στο πλατό του «Χαμογέλα και Πάλι» και συγκεκριμένα όταν ο Θάνος Καρατσιώλης, δικηγόρος του μάρτυρα που κατέθεσε για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη, βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή.

Ο δικηγόρος Θανάσης Καρατσιώλης παρενέβη on air λέγοντας πως δέχεται επιθέσεις από΄ το πρόσωπο το οποίο έφερε στο φως την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

«Όλα αυτά που αναφέρει το άτομο με το ψευδώνυμο «Μικρός Πριγκιπάκος» προς το πρόσωπό μου σε αναρτήσεις, με προσβάλουν. Πρόκειται περί αθλιοτήτων αυτά που αναφέρει αυτός ο άνθρωπος. Είναι εμπαθής και προσπαθεί να σπιλώσει υπολήψεις, μερικά πράγματα έχουν κάποιο όριο», ανέφερε αρχικά ο κ. Καρατσιώλης.

Για τις αναφορές στο όνομα του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, ο Θανάσης Καρατσιώλης απάντησε: « Δεν έχω χαρακτηρίσει κανέναν, δεν τον ξέρω τον κύριο. Δεν βγαίνει με το όνομά του, βγαίνει με ψευδώνυμο. Ποιός είναι αυτός ο ακτιβιστής; Δεν μίλησα προσωπικά για εκείνον, εκείνος ανέφερε το όνομά μου».

Ωστόσο, οι τόνοι ανέβηκαν όταν η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε στον δικηγόρο ότι και εκείνος έχει προσβάλει αρκετό κόσμο, με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η συζήτηση δεν άργησε να πάρει άλλη τροπή.

Ο Θάνος Καρατσιώλης αντέδρασε υπερβολικά και είπε στην παρουσιάστρια: «Τι εννοείτε; Ποιες αναρτήσεις; Σας παρακαλώ πολύ όχι αυτά σε εμένα. Εγώ δεν έχω προσβάλει κανένα επί προσωπικού. Μην λέτε ανακρίβειες. Είστε δημοσιογράφος και να προσέχετε τα λόγια σας. Κάνετε μεγάλο λάθος. Δεν έχω καμια ποινική καταδίκη εναντίον μου. Το προφίλ μου είναι τέλειο κι άρτιο… Οι αναρτήσεις μου που κολλάνε; Δεν κατάλαβα την επίθεση. Θα μου πείτε εμένα αν θα γράψω ένα χιουμοριστικό βίντεο στο Facebook; Σε ποιον νομίζετε ότι μιλάτε; Θα μου κάνετε επίθεση για τις αναρτήσεις μου; Είναι χιούμορ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα ζωή για το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο Φθιώτιδας – Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Tabloid 24.02.2026
Ποιος αγόρασε το ιστορικό εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Social 24.02.2026
«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Tabloid 24.02.2026
Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Media 24.02.2026
Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ για «Σέρρες»: «Με σταματούσαν και μου έλεγαν `σας ευχαριστούμε`»

Tabloid 24.02.2026
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά τις Σέρρες, τον σταματούσαν στον δρόμο άνθρωποι με βουρκωμένα μάτια και του έλεγαν «ευχαριστώ»

Απόστολος Γκλέτσος για Μπραντ Πιτ: Ήρθαμε στην Ύδρα μήπως τον βλέπαμε αλλά δεν τα καταφέραμε

Tabloid 24.02.2026
«Είναι μεγάλη διαφήμιση για τα νησιά μας, φοβερή και μπράβο που το καταφέραμε» τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο πασίγνωστος σταρ που είδε μια γυναίκα σε διαφήμιση και την ερωτεύτηκε σε 8 λεπτά – Είναι μαζί 50 χρόνια

Tabloid 24.02.2026
Η ιστορία αγάπης που άντεξε 50 χρόνια - Της τηλεφώνησε 11 φορές πριν του πει «ναι»

Παναγιώτης Τσακαλάκος για Akyla: Στην Eurovision τέτοιου είδους τραγούδια δεν έχουν νικήσει αλλά έχουν πάει καλά

Tabloid Χτες
τραγουδιστής που διαγωνίστηκε επίσης στον ελληνικό τελικό σχολίασε το νικητήριο κομμάτι με τίτλο «Ferto»

Ιωάννα Δεσύλλα για Μιχάλη Σηφάκη στο Survivor: Μου την έπεφτε ξεκάθαρα ενώ έχει σχέση έξω από το παιχνίδι

Tabloid Χτες
Μου έλεγε να ξαπλώσω δίπλα του και με ακουμπούσε, πρόσθεσε η παίκτρια του ριάλιτι

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δε μου αρέσει πάρα πολύ να παρακολουθούν τη δουλειά μου τα παιδιά μου

Tabloid Χτες
«Ο γιος μου είδε τον Γιάννη Μπέζοόταν κάναμε μια συναυλία και μου λέει ""υπάρχει στα αλήθεια;""»