E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοφία Μουτίδου: «Πολλοί από το #metoo δεν έχουν βγει στη φόρα, δεν μιλάει κανείς»

Τι είπε η ηθοποιός για τα «unfollow» που έχουν γίνει της μόδας τελευταία και πώς τα αντιμετωπίζει εκείνη

Δημοσίευση 27/1/2022 | 13:10

Σοφία Μουτίδου: «Πολλοί από το #metoo δεν έχουν βγει στη φόρα, δεν μιλάει κανείς»

Η Σοφία Μουτίδου η γνωστή ηθοποιός και YouTuber πιστή στο ραντεβού της με τους διαδικτυακούς της φίλους ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube ένα βίντεο που με τίτλο «Ανθρωποφαγία. Η νέα τάση».

Η ηθοποιός ξεκινώντας να μιλάει προς το κοινό της ξεκαθάρισε ότι τα λεγόμενά της θα ενοχλήσουν πολλά άτομα πιθανότατα να «αποχωρήσουν» από το κανάλι της.

Επηρεασμένη από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών αναφέρθηκε στο πώς στη σημερινή εποχή οι άνθρωποι μέσω του διαδικτύου «τρώμε» την σάρκα του άλλου προκειμένου να τον εκδικηθούμε ενώ μίλησε και το cancel culture.

Σε άλλο σημείο της αφήγησής της η Σοφία Μουτίδου αναφέρθηκε και στη δική της εμπειρία, όταν πολλοί την «ακύρωσαν» λόγω ενός αστείου που έκανε για τον ομοφυλοφιλικό έρωτα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα unfollow που τις τελευταίες μέρες πέφτουν βροχή λέγοντας πως αν και πολλοί της είπαν ότι έπρεπε να κάνει unfollow τον Λιγνάδη μετά τις εξελίξεις του ελληνικού #MeToo η ίδια δεν το έκανε, ενώ σύμφωνα με την ίδια ποτέ δεν έκανε unfollow κάποιον ή κάποια. Αντιθέτως, επέλεξε απλώς να μην τον/την παρακολουθεί.

Μιλώντας για το cancel culture η ηθοποιός αναφέρθηκε σε γενικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία και την αντιμετώπιση από τον περίγυρο, ενώ κάλεσε το κοινό της να ασχοληθεί περισσότερο με αυτά τα ζητήματα και να αφήσει την «ακύρωση» για την δικαιοσύνη.

Τέλος άφησε αιχμές για ηθοποιούς που εμπλέκονται στο ελληνικό #MeToo, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά τους, καθώς κανένα θύμα δεν τους έχει καταγγείλει.

«Αυτή τη στιγμή πολλοί από το #MeToo δεν έχουν βγει στη φόρα. Απ’ τον κύκλο μας ξέρουμε ποιοι είναι. Δεν μιλάει κανείς. Και δε μιλάει κανείς, γιατί δεν έχει χτυπηθεί κάποιος. Αν μία γυναίκα γυρίσει και πει είναι και ο τάδε που μας γ** χρόνια, όλοι αυτοί που τον καλούν τον τάδε τώρα στις εκπομπές τους θα στραφούν εναντίον του», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα ζωή για το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο Φθιώτιδας – Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Tabloid 24.02.2026
Ποιος αγόρασε το ιστορικό εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Social 24.02.2026
«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Tabloid 24.02.2026
Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Media 24.02.2026
Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ για «Σέρρες»: «Με σταματούσαν και μου έλεγαν `σας ευχαριστούμε`»

Tabloid 24.02.2026
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά τις Σέρρες, τον σταματούσαν στον δρόμο άνθρωποι με βουρκωμένα μάτια και του έλεγαν «ευχαριστώ»

Απόστολος Γκλέτσος για Μπραντ Πιτ: Ήρθαμε στην Ύδρα μήπως τον βλέπαμε αλλά δεν τα καταφέραμε

Tabloid 24.02.2026
«Είναι μεγάλη διαφήμιση για τα νησιά μας, φοβερή και μπράβο που το καταφέραμε» τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο πασίγνωστος σταρ που είδε μια γυναίκα σε διαφήμιση και την ερωτεύτηκε σε 8 λεπτά – Είναι μαζί 50 χρόνια

Tabloid 24.02.2026
Η ιστορία αγάπης που άντεξε 50 χρόνια - Της τηλεφώνησε 11 φορές πριν του πει «ναι»

Παναγιώτης Τσακαλάκος για Akyla: Στην Eurovision τέτοιου είδους τραγούδια δεν έχουν νικήσει αλλά έχουν πάει καλά

Tabloid Χτες
τραγουδιστής που διαγωνίστηκε επίσης στον ελληνικό τελικό σχολίασε το νικητήριο κομμάτι με τίτλο «Ferto»

Ιωάννα Δεσύλλα για Μιχάλη Σηφάκη στο Survivor: Μου την έπεφτε ξεκάθαρα ενώ έχει σχέση έξω από το παιχνίδι

Tabloid Χτες
Μου έλεγε να ξαπλώσω δίπλα του και με ακουμπούσε, πρόσθεσε η παίκτρια του ριάλιτι

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δε μου αρέσει πάρα πολύ να παρακολουθούν τη δουλειά μου τα παιδιά μου

Tabloid Χτες
«Ο γιος μου είδε τον Γιάννη Μπέζοόταν κάναμε μια συναυλία και μου λέει ""υπάρχει στα αλήθεια;""»