E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Ο Κοψιάλης περνάει εφιαλτικές μέρες, θα έπρεπε να ντρέπεστε»

Νέο ξέσπασμα από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δημοσίευση 23/1/2022 | 10:46

«Ο Κοψιάλης περνάει εφιαλτικές μέρες, θα έπρεπε να ντρέπεστε»

Σε ένα νέο ξέσπασμα προχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, θέλοντας να δείξει την αγανάκτησή της για την επίθεση που δέχεται ο Αλέξανδρος Κοψιάλης από το κοινό και να σταθεί στο πλευρό του.

Η γνωστή influencer ανάρτησε μία σειρά από βίντεο, όπου τοποθετήθηκε σχετικά με το «κίνημα» #cancel_Kopsialis στο Twitter και δήλωσε ανοιχτά την στήριξή της τόσο στον YouTuber/influencer, όσο και στην οικογένειά του.

«Μέρες τρώγομαι για ένα παιδί και μία οικογένεια που περνάει πραγματικά εφιαλτικές ημέρες και δεν το αξίζει. Όσο με παρακολουθείτε καιρό γνωρίζετε αν έχω ενσυναίσθηση και αν λέω ψέματα. Ξέρετε πως αν κάποιος χρειάζεται βοήθεια, θα τρέξω και πέρα από την οικογένειά μου. Δεν είχα χρόνο να μιλήσω γιατί ήταν έτοιμοι να διασωληνώσουν τη γιαγιά μου. Παλέψαμε με τον θάνατο. Ακόμα κι αν δεν άντεχα, έπρεπε να βρω χρόνο να μιλήσω, γιατί νιώθω ότι σπιλώνεται το όνομα και η προσωπικότητα ενός ανθρώπου που δεν έχει κάνει τίποτα», είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν με νοιάζει κανένας Φιντιρίκος και δεν θέλω να έχω σχέση με καμία Coca-Cola. Αυτό που γίνεται εις βάρος του Αλέξανδρου Κοψιάλη είναι ανήθικο και κανείς δεν έψαξε από που ξεκινάει. Εξαιτίας ενός ανθρώπου που έχει αστείρευτο μίσος για τους influencers. Τον γνωρίζω από τα πρώτα του βήματα τον Αλέξανδρο. Ένα παιδί που δεν είχε τίποτα και δούλευε στο μεροκάματο και όταν απέκτησε αρκετά δεν τα κράτησε για την πάρτη του. Συντηρεί σπίτια και φροντίζει παιδιά που κανείς δεν γνωρίζει. Δεν θα έπαιρνα ποτέ θέση να καλύψω κάποιον που έχει κάνει κακό. Εγώ πρώτη θα σταυρώσω τους βιαστές. αλλά απαγορεύεται να κατηγορείτε ένα παιδί που έχει κάνει τόσα πράγματα».

Σε βίντεο, που ανάρτησε αργότερα την ίδια μέρα, με δάκρυα στα μάτια «ξέσπασε» και εκδήλωσε την αγανάκτησή της για τα σχόλια που δέχεται τόσο ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, όσο και η σύντροφός του, Σοφία Φυρού. Αφορμή ένα βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος και έκανε γνωστές τις «κατάρες» που δέχεται από το κοινό για το παιδί του.

«Λέτε ότι δεν κάνω τίποτα στην ζωή μου κι ότι δεν έχω προβλήματα. Δείτε που είμαι. Και μου λέτε τι είναι ο Κοψιάλης και τον υποστηρίζω; Αλλά ξέρω την αλήθεια. Θα έπρεπε να ντρέπεστε με αυτό που κάνατε, αυτοί που του το κάνατε. Ο Θεός εδώ είναι και βλέπει. Ξεφτίλες! Ντροπή σας να εύχεστε για το παιδάκι του τέτοια πράγματα. Ντροπή! Και κάτι τελευταίο θα πω, γιατί με τρώει μέρες. Όλοι οι influencers κάνατε μόκο, όταν σας έκανε μάγκες, repost κάνατε, ντροπή σας!», είπε με δάκρυα στα μάτια.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έτσι θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι στον τελικό της Eurovision

Eurovision 29.04.2024
Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι στην πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Γιάννης Τσιμιτσέλης για την Αθηνά Οικονομάκου: Δεν περίμενα το διαζύγιο

Tabloid 29.04.2024
Οι δύο ηθοποιοί είναι συμπρωταγωνιστές σε τηλεοπτική σειρά

Παρενέβη ο Νίκος Κοκλώνης για τον Ηλία Ψινάκη: «Μας έφερε όλους σε πάρα πολύ άσχημη θέση»

TV Buzz 29.04.2024
Μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 επέλεξε ο Νίκος Κοκλώνης να τοποθετηθεί

Στηβ Ντούζος: Νοσηλεύεται τρεις εβδομάδες

Tabloid 29.04.2024
Όσα δήλωσε ο ηθοποιός για την κατάσταση της υγείας του

Χείμαρρος η Καινούργιου για τον Μικρούτσικο: «Είμαι σε σοκ»

TV Buzz 29.04.2024
«Ακόμα και στο σκηνικό που αφορούσε τη Φαίη Σκορδά, ο Ανδρέας δεν καταλάβαινε αυτό που ήθελα να πω και με έφερε εκτός εαυτού»

Τι θα δούμε στα κανάλια την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα: Ιστορικές ταινίες και φινάλε σειράς

Πάσχα 29.04.2024
Στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας τα κανάλια τροποποιούν το πρόγραμμα τους

Στο νοσοκομείο ο Λάκης ο Λαζόπουλος

Tabloid 29.04.2024
Η κατάσταση της υγείας του

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η ανάρτησή της για την κόντρα Ηλία Ψινάκη και Κατερίνα Λιόλιου

Tabloid 29.04.2024
Η ηθοποιός τάχθηκε υπέρ της τραγουδίστριας στο θέμα με τον μάνατζερ

Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» ‑ Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία

Social Χτες
Η τελευταία ανάρτηση του Justin Bieber στο Instagram έφερε ανησυχία στους θαυμαστές του καθώς η εύθραυστη εικόνα του προκάλεσε πολλά ερωτηματικά

«Ο Καρβέλας μου είχε πει την επόμενη φορά να πάω χωρίς άρωμα και έφυγα ‑ Tον διαχειρίστηκα γλυκά»

TV Buzz Χτες
Στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου και στη Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε συνέντευξη η Έφη Σαρρή το μεσημέρι της Κυριακής 28/4.