E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βιασμός 24χρονης: «Να μιλήσει όποια γυναίκα έζησε τέτοιο περιστατικό»

Έκκληση από τη Γεωργία

Δημοσίευση 21/1/2022 | 12:07

Βιασμός 24χρονης: «Να μιλήσει όποια γυναίκα έζησε τέτοιο περιστατικό»

«Κάνω έκκληση στις γυναίκες που έχουν ζήσει τέτοιο περιστατικό να βγουν και να μιλήσουν ώστε να μπορέσουμε να σταματήσουμε τέτοιου είδους καταστάσεις» είπε η 24χρονη Γεωργία που κατήγγειλε τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν μεταβεί, συνοδεία του δικηγόρου της, στο Δικαστικό Μέγαρο.

Η Γεωργία καταθέτει σήμερα για 4η φορά ενώ έχουν κληθεί επίσης η 17χρονη φίλης της, ο εργοδότης της και ένας φίλος του.

Νωρίτερα κατά την είσοδό της στο αστυνομικό τμήμα η κοπέλα δήλωσε «Η αγάπη που έχω λάβει είναι απίστευτη, με έχει συγκινήσει πάρα πολύ, ελπίζω να βρω το δίκιο μου. Σας ευχαριστώ» δήλωσε η κοπέλα στους δημοσιογράφους που την περίμεναν.

Η 24χρονη βρίσκεται εκ νέου, ενώπιον της 5ης ανακρίτριας, παρουσία ψυχολόγου, και θα κληθεί να δώσει διευκρινίσεις για όσα είχε αναφέρει στις προηγούμενες τρεις καταθέσεις της (δύο στην αστυνομία και μία στην ανακρίτρια), προκειμένου να «φωτιστούν» πτυχές της υπόθεσης. Η πρώτη κατάθεση στην ανακρίτρια είχε γίνει πριν από μία ακριβώς εβδομάδα, όταν η 24χρονη κατήγγειλε δύο ακόμη άτομα, πλην του 27χρονου -που κατέστη ήδη κατηγορούμενος και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους- αναγνωρίζοντας τον έναν εξ αυτών.

Βιασμός 24χρονης: Καταθέτουν άλλα τρία άτομα

Εκτός από την 24χρονη, την πόρτα της ανακρίτριας είναι προγραμματισμένο να περάσουν τρία ακόμη άτομα από το περιβάλλον της. Συγκεκριμένα πρόκειται για τη 17χρονη φίλη της, με την οποία πήγαν μαζί στο ρεβεγιόν αλλά εκείνη έφυγε μαζί με μία άλλη γυναίκα, τον εργοδότη της κι έναν φίλο του. Οι δύο τελευταίοι ήταν αυτοί που τη συνάντησαν πρώτοι το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

Η κατάθεσή της 17χρονης θεωρείται κομβικής σημασίας καθώς στην πρώτη της «επίσκεψη» στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου, είχε καταθέσει ότι η Γεωργία της είπε πως «αποφάσισε να γυρίσει στο πάρτι». Από την άλλη, ο εργοδότης της 24χρονης ήταν ο άνθρωπος στον οποίο τηλεφώνησε, όταν ξύπνησε στη σουίτα και στον οποίο είπε ότι νιώθει πως «κάτι κακό έχει συμβεί».

Βιασμός 24χρονης: Τι είχε καταγγείλει στις αρχές

Υπενθυμίζεται οτι σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει στις αρχές η 24χρονη, το βράδυ εκείνο είχε προσκληθεί σε πάρτι από έναν φίλο της που τον γνώριζε ως μετρ σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης που σύχναζε και ο οποίος όπως φαίνεται διοργανώνει ή συμμετέχει στην διοργάνωση τέτοιου είδους πάρτι πριβέ.

Η κοπέλα είχε πάει εκεί μετά από την αρχική της έξοδο σε καφετέρια με μια 17χρονη φίλη της, ανέβηκε στην σουίτα που γινόταν το πάρτι και κάποια στιγμή ένιωσε αδιαθεσία και αποφάσισαν να φύγουν. Καθώς στο μεταξύ δεν αισθανόταν καλά και δεν έβρισκε το αυτοκίνητό της, την κάλεσε πίσω στο τηλέφωνο ο ίδιος "φίλος" της και της είπε να επιστρέψει και πως θα την βοηθούσε εκείνος.

Με την σειρά της η κοπέλα επέστρεψε μόνη και αδυνατώντας να κάνει οτιδήποτε άλλο, έκλεισε στο ξενοδοχείο ένα δωμάτιο με σκοπό να διανυκτερεύσει εκεί λόγω της κατάστασής της.

Στο ασανσέρ συνάντησε τρεις νεαρούς που συμμετείχαν στο πάρτι, την οδήγησαν σε ένα άλλο δωμάτιο και όχι στο δικό της όπως επίμονα τους ζητούσε να την βοηθήσουν και εκεί έχασε τις αισθήσεις της. Το πρωί ξύπνησε στο δωμάτιο αυτό, ανακαλύπτοντας πως είχε πέσει θύμα βιασμού ενώ θυμόταν την σκηνή που ένας εκ των εμπλεκομένων βρέθηκε πάνω της.

Όταν η κοπέλα συνέθεσε τις εικόνες που είδε στο δωμάτιο όταν ξύπνησε, τα ευρήματα κλπ. και αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί σε βάρος της και προχώρησε σε σχετική καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Εν αναμονή των "κρίσιμων" εξετάσεων

Την ίδια ώρα οι τοξικολογικές εξετάσεις της νεαρής έχουν σταλεί στην Ελβετία. Ο λόγος που εστάλησαν οι εξετάσεις από τη χώρα μας σε εξειδικευμένο εργαστήριο της Ελβετίας οφείλεται στον εξοπλισμό που κατέχει το εν λόγω εργαστήριο, ο οποίος είναι σαφώς πιο σύγχρονος από τον απαρχαιωμένο του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ.

Μάλιστα, σημειώνεται ότι υπάρχουν καινούργια φάρμακα, τα οποία μπορεί να ανιχνεύει ο εξοπλισμός άλλων ευρωπαϊκών εργαστηρίων, αλλά όχι του ΑΠΘ, και για αυτόν τον λόγο οι υπεύθυνοι επέλεξαν να σταλούν στην Ελβετία, ώστε να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κύπρος: Χειροπέδες σε 44χρονο που βίασε επανειλημμένα την πεθερά του ‑ Τι είπε στον εισαγγελέα

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Υπό κράτηση 44χρονος στη Λεμεσό μετά από καταγγελία της πεθεράς του για σeξουαλική κακοποίηση και επαναλαμβανόμενη παρενόχληση.

Επίθεση σε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ στα Ζωνιανά: Έσπασαν το όχημα και άρπαξαν εξοπλισμό, «μας περικύκλωσαν με κατσούνες»

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Το συνεργείο είχε πάει στην περιοχή για να αντικαταστήσει μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας

«Κατά συρροή νύφη» για να παίζει στα καζίνο του Λας Βέγκας: Τουλάχιστον 14 γάμοι ‑ αστραπή

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Σύμφωνα με την κατάθεσή της στην αστυνομία «θα μπορούσε να βγάλει έως και 20.000 δολάρια από έναν γάμο»

Αγριος ξυλοδαρμός 17χρονης από τον σύντροφό της στη Ρόδο για 5,5 ώρες

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
«Αν θέλει σφαλιάρα κανείς για να συνέλθει, είναι οκ να του τη ρίξεις»

Η παμπ στη Μπανγκόκ που έγινε παγίδα θανάτου: Τι κρύβεται πίσω από την τραγωδία με τους 30 νεκρούς

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Παράνομες κατασκευές, εύφλεκτα υλικά και άδεια εστιατορίου αντί διασκέδασης αποκαλύπτονται ως τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς στη Μπανγκόκ.

Βγήκε για SUP στη Λήμνο και γύρισε με πρόστιμο 250 ευρώ: Τι πρέπει να θυμάστε πριν ανεβείτε στη σανίδα

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Πρόστιμο 250 ευρώ επιβλήθηκε χθες το μεσημέρι σε αναβάτη στην παραλία του Αη Γιάννη στη Λήμνο, επειδή δεν φορούσε το υποχρεωτικό ατομικό σωσίβιο.

Αφησε τον υπολογιστή ανοιχτό για 309 ώρες και ζήτησε υπερωρίες ‑ Τι αποφάσισε το δικαστήριο

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε την αξίωση εργαζόμενης για 309 ώρες υπερωριακής απασχόλησης εξ αποστάσεως, κρίνοντας ότι η ενεργή σύνδεση υπολογιστή δεν αποδεικνύει πραγματική εργασία.

Προφυλακίστηκαν ο 29χρονος και η 26χρονη για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Η 26χρονη όσο και ο 29χρονος φέρεται ότι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και οποιαδήποτε συμμετοχή στην πράξη κάνοντας λόγο για σκευωρία των αρχών και επικαλέστηκαν το δικαίωμα της σιωπής

Γιατί το αναμμένο αυτοκίνητο σε κλειστό γκαράζ μπορεί να αποβεί μοιραίο ‑ Tι πρέπει να γνωρίζετε

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Το τραγικό περιστατικό στον Πειραιά με δύο νεκρούς επαναφέρει στο προσκήνιο τους κινδύνους του μονοξειδίου του άνθρακα και τις απλές συνήθειες που μπορούν να σώσουν ζωές.

Αποχωρεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, παραμένει ως ανεξάρτητος στη Βουλή

Ελλάδα 14.07.2026
Ο βουλευτής Αχαΐας γνωστοποίησε την απόφασή του με επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής

Περιοδείες σε όλη την Ελλάδα ξεκινά η Καρυστιανού για να ανακόψει την πτώση του κόμματός της στις δημοσκοπήσεις

Πολιτική 14.07.2026
Από την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα ξεκινά η πρόεδρος της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» έναν κύκλο επισκέψεων, με στόχο τη συμμετοχή σε πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις και τη συνάντηση με στελέχη και μέλη του κινήματος

Θρίλερ με 20 τόνους Έμενταλ: Το τυρί εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ανάμεσα στη Βαυαρία και τη Γαλλία

Κόσμος 14.07.2026
Αναπάντητο παραμένει το μυστήριο με τους 20 τόνους Έμενταλ αξίας άνω των 80.000 ευρώ που χάθηκαν στο δρόμο προς τη Γαλλία