ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο νέος έρωτας της Ναταλίας Γερμανού

Πληροφορίες τη θέλουν ζευγάρι με 25χρονο ηθοποιό

 
Δημοσίευση 10/8/2013 | 00:00
Ο νέος έρωτας της Ναταλίας Γερμανού

Ένας γνωστός 25χρονος ηθοποιός φαίνεται πως είναι ο νέος άνδρας στη ζωή της Ναταλίας Γερμανού.

Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει όσα ακούγονται ωστόσο η εφημερίδα «Espresso» σε ρεπορτάζ της αναφέρει πως η Γερμανού είναι ζευγάρι με τον Μάνο Ιωάννου, τον νεαρό ηθοποιό που γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές «Βασιλιάδες» και «Κλεμμένα Όνειρα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μία έξοδος στην Αλεξανδρούπολη τους πρόδωσε. Η παρουσιάστρια ακολούθησε το θίασο της παράστασης «¶νδρες έτοιμοι για όλα», στην οποία παίζει και ο Ιωάννου και η παρέα βγήκε ένα βράδυ σε νυχτερινό κέντρο της Αλεξανδρούπολης, αποτελούμενη από τους ηθοποιούς της παράστασης και τη Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός κάθισαν δίπλα δίπλα και, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα, όλο το βράδυ έδειχναν να έχουν έρθει πολύ κοντά και να μην το κρύβουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ