E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αργυρούπολη ‑ Μαρτυρία: «Έσβηνε τσιγάρα στο πρόσωπό της, την είχε μαχαιρώσει»

Τι λέει η συγγενής της άτυχης πρώην συντρόφου του 46χρονου

Δημοσίευση 18/1/2022 | 19:45

Αργυρούπολη ‑ Μαρτυρία: «Έσβηνε τσιγάρα στο πρόσωπό της, την είχε μαχαιρώσει»

Σοκάρει η μαρτυρία συγγενή της πρώην συντρόφου του 46χρονου από την Αργυρούπολη που ξυλοκόπησε βάναυσα την σύντροφό του. «Την κράταγε σε μια καρέκλα και την έδερνε και τσιγάρα της είχε σβήσει στο πρόσωπο. Δεν είναι για να ξαναβγεί ποτέ έξω. Εγώ αυτό λέω» επισήμανε συγγενής της πρώην κοπέλας του δράστη.

Όπως περιγράφει στο «Live News» ο συγγενής της κοπέλας που τώρα ζει στην Ολλανδία η πρώην σύντροφος του 46χρονου είχε περάσει μαρτυρικές στιγμές στα χέρια του. «Την έδειρε πάρα πολύ άσχημα, με μπουνιές παντού στο πρόσωπο. Είχε μελανιές σε όλο της το σώμα, και είχε και δύο μαχαιριές. Μία στο μπούτι της και μια στο μπράτσο της» συγκλονίζει.

Το περιστατικό είχε γίνει πριν από 4 χρόνια σε μεγάλη πόλη της επαρχίας. Η κοπέλα τότε παρά τα τραύματά της κατάφερε να ξεφύγει.

«Δεν κατάλαβα τι έκανε αυτός και κατάφερε και έφυγε τρέχοντας από το σπίτι. Είχε κρυφτεί για μερικές ώρες αυτός την έψαχνε. Φαινόταν ότι την έψαχνε με φακούς μέχρι που ξημέρωσε και είδε κάποιους περαστικούς να περνάνε και ζήτησε βοήθεια και την πήγανε στο τμήμα» υπογράμμισε συγγενής της πρώην κοπέλας του 46χρονου.

«Η μητέρα του έχει δώσει πάρα πολλά χρήματα για να κλείσουν στόματα»
Πρόσωπα που τον γνώριζαν μιλούν για έναν άνθρωπο γεμάτο κακία που μεγάλωσε σε ένα άσχημο οικογενειακό περιβάλλον.

«Ήταν σε ένα σπίτι με πολλά προβλήματα. Οι συμπεριφορές του ήταν πάντα περίεργες. Ήταν ένα παιδί με προβλήματα από μικρός. Τον ξέρω από τότε που γεννήθηκε ουσιαστικά. Μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν πάρα πολύ κακός. Είχε μέσα του κακία. Ψευτοτσαμπουκάς. Λυμένο το ζωνάρι του για φασαρία» δηλώνει προπονητής judo.

Στο κοντινό του περιβάλλον μάλιστα γνώριζαν τι άνθρωπος ήταν αλλά και τι περνούσαν οι κοπέλες που συναναστρέφονταν μαζί του.

«Είχε στείλει στο νοσοκομείο ακόμα και την πρώτη του γυναίκα. Είχε συλληφθεί, η μητέρα του έχει δώσει πάρα πολλά χρήματα για να κλείσουν στόματα ωστόσο η συμπεριφορά του δεν άλλαξε ποτέ. Δεν μπορεί να θεωρηθεί άνθρωπος» επεσήμανε ο προπονητής judo.

Ο 46χρονος που ομολόγησε τον αποτρόπαιο ξυλοδαρμό όταν παραδόθηκε στις αρχές έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Στο μεταξύ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 40χρονη γυναίκα στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» με τον δήμαρχο Αργυρούπολης Ελληνικού να κάνει έκκληση για αίμα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λύγισε η Χριστίνα Βίδου στη συγκλονιστική εξομολόγηση της καλεσμένης της: «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες στη θέση μου»

Tabloid 03.05.2024
Καμία άλλη επισήμανε, με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του αδικοχαμένου Αδαμάντιου με την Χριστίνα Βίδου να την σφίγγει στην αγκαλιά της.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Καβγάς εκτός ορίων με τον σύντροφό της ‑ Τραυματίστηκε και ούρλιαζε στους διαδρόμους ξενοδοχείου

Tabloid 03.05.2024
Η μητέρα μου είναι μπλεγμένη σε αυτό, γράφει η τραγουδίστρια στο Instagram

Επικός πιτσιρικάς «ξενέρωσε» με τις διακοπές μόλις θυμήθηκε το σχολείο ‑ «Μου έφυγε η όρεξη τώρα»

Παράξενα 03.05.2024
Πριν καν φτάσει στο νησί για τον εορτασμό του Πάσχα... απογοητεύτηκε ένας πιτσιρικάς στο λιμάνι του Πειραιά μόλις συνειδητοποίησε πως σε μία εβδομάδα ξαναρχίζει το σχολείο.

Αποθέωση για τον Ολυμπιακό από τα ΜΜΕ της Ευρώπης

Media 03.05.2024
Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πανηγυρίσουν τεράστια νίκη με το τελικό 4-2 επί της Αστον Βίλα και να αποκτήσουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό του Conference League

Μαρία Μπακοδήμου: Έχω δεχτεί σeξουαλική παρενόχληση όταν ήμουν ανήλικη

Tabloid Χτες
Το είπα στη μαμά μου πριν από λίγα χρόνια, αποκάλυψε η παρουσιάστρια