E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έκλεισε η Ναταλία Γερμανού στον ΑΝΤ1! ‑ Τι λέει για τον Alpha

Ποια είναι τα νέα της τηλεοπτικά σχέδια;

Δημοσίευση 5/8/2013 | 00:00

Έκλεισε η Ναταλία Γερμανού στον ΑΝΤ1! ‑ Τι λέει για τον Alpha
Ant1

Ο κύβος ερρίφθη και μετά τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, και η Ναταλία Γερμανού πηγαίνει στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ύστερα από αρκετές συζητήσεις η παρουσιάστρια έκλεισε και επισήμως συμφωνία για να τη βλέπουμε από τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του σταθμού του Αμαρουσίου.

Η Ναταλία θα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και θα παρουσιάζει εβδομαδιαίο, βραδινό talk show, κάτι που δεν είχε κρύψει ότι το επιθυμεί πολύ.

Το επίσημο δελτίο τύπου αναμένεται να βγει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Τι λέει για τον Alpha

Η περσινή χρονιά ξεκίνησε στραβά με το… καλημέρα σας για το «Μες Στην Καλή Χαρά» και όσοι προληπτικοί πιστεύουν ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, επιβεβαιώθηκαν, αφού όλο και πιο συχνά ακούγαμε για εντάσεις στα πλατό της εκπομπής.

Παρόλ' αυτά, η Ναταλία Γερμανού, μιλώντας πρώτη φορά για την απόφασή της να αποχωρήσει από την εκπομπή, δεν κρατά κακία και δεν αφήνει κανένα υπονοούμενο.

«Ήταν ένα farewell, όπως λέμε "καλή αντάμωση". Ένα διαζύγιο κοινή συναινέσει. Αν και η λέξη "διαζύγιο" ηχεί κάπως άσχημα και δεν κάνει για την περίσταση, αφού ό,τι έγινε έγινε σε πολύ καλό κλίμα και δεν υπάρχει ούτε πικρία ανάμεσά μας, ούτε παρεξήγηση, ούτε θυμός. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αυτή η αποχώρηση, τουλάχιστον από τη μεριά μου, γιατί είμαι άνθρωπος που η λέξη αχαριστία δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό του», είπε η Ναταλία.

Και μάλλον η απόφασή της είχε ληφθεί εδώ και καιρό, αφού το κλίμα στην εκπομπή φέτος κάθε άλλο παρά αρμονικό ήταν.

«Δεν ήταν ξαφνικό ούτε για μένα, ούτε για το κανάλι. Για εμένα αυτή η εκπομπή ήταν το σημαντικότερο βήμα μου, ήταν η εκπομπή που με έκανε παρουσιάστρια. Το να κάνεις για πέντε χρόνια οκτώ ώρες ζωντανή εκπομπή κάθε εβδομάδα είναι κάτι που σε δυναμώνει και σου δίνει εμπειρία που την κουβαλάς για τα επόμενά σου βήματα. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στην τηλεόραση. Δε θα μπορούσα να αποχωρήσω με άλλο τρόπο από ένα κανάλι που επί επτά χρόνια με στηρίζει και μου έχει δώσει τόσα», είπε η παρουσιάστρια.

Ξεκαθάρισε μάλιστα πως ό,τι είχε να δώσει στο πρωινό το έδωσε και τώρα ετοιμάζεται για άλλα πράγματα.

«Αισθάνθηκα πως ό,τι είχα να δώσω σ' αυτήν την εκπομπή το έδωσα και θα ήταν άδικο και για την εκπομπή, αλλά και για μένα να προσπαθώ να δώσω κάτι παραπάνω, ενώ ένιωθα ότι ήθελα να προχωρήσω κάνοντας κάτι άλλο», είπε.

Πηγή: TV Έθνος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκίνησε ο Χρήστος Μάστορας για την Μαρινέλλα: «Έχω υπάρξει πιο κοντά απ` ότι νομίζετε στην ψυχή της»

Tabloid 02.04.2026
Για την απώλεια της Μαρινέλλας μίλησε ο Χρήστος Μάστορας σε εμφάνισή του στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Ιωάννα Τούνη: Η γιορτή μετά την καταδίκη ‑ H στήριξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Tabloid 02.04.2026
Οι πανηγυρισμοί, τα δάκρυα χαράς και η αποθέωση από χιλιάδες followers!

Η Lizzo έκανε πρώτη φορά σeξ στα 30 της: Περίμενε να κερδίσει το πρώτο της Grammy

Social Χτες
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε την παρθενία της το 2020, μετά τη νίκη της στα μουσικά βραβεία

Μαρινέλλα: Οι παρουσίες στην ταφή και στο τραπέζι που έγινε σπίτι της – «Όλα ήταν όπως θα ήθελε»

Tabloid Χτες
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι μετά την ταφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας

Viral βίντεο από την Κίνα: Κοριτσάκι «κρατά όμηρο» τον αδελφό της με πλαστικό όπλο για να πάρει καραμέλες

Social Χτες
Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό σχολίων

Ιωάννα Τούνη: «Ζητώ δικαίωση, θέλω να λάμψει η αλήθεια»

Tabloid Χτες
«Είναι οξύμωρο που είναι Πρωταπριλιά η ημέρα της απόφασης, εύχομαι ότι δεν θα υπάρξουν ψέμματα», πρόσθεσε η γνωστή influencer