E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ράδιο Αρβύλα: Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την απάντηση του Χρήστου Κιούση για τα κρούσματα

Δείτε τι συνέβη

Δημοσίευση 30/12/2021 | 11:46

Ράδιο Αρβύλα: Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την απάντηση του Χρήστου Κιούση για τα κρούσματα

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε στο Twitter κατά του Χρήστου Κιούση, του συμπαρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα, όταν θέλησε να σχολιάσει τον αριθμό ρεκόρ των 21.567 κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα και να απαντήσει σε έναν άλλο χρήστη για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Κιούσης έγραψε στο Twitter: «Όταν έλεγε για το ”τελευταίο μίλι” μήπως εννοούσε ”το πράσινο μίλι;”. 21.657 #κρούσματα». Προφανώς αναφερόταν σε ένα σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν έλεγε στις 9 Φεβρουαρίου πως «βρισκόμαστε στο τελευταίο μίλι προς την ελευθερία», ανακοινώνοντας τα μέτρα που είχαν ληφθεί τότε.

Ωστόσο, ένας χρήστης του Twitter, συνέδεσε τον αριθμό των κρουσμάτων με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, γράφοντας: «Το 21.657# κρούσματα τι είναι; Τα βίντεο του κολλητού σας στο διαδίκτυο;», με τον Χρήστο Κιούση να του απαντάει: «ο αριθμός αναμονής σου για #ΜΕΘ».

Πολλοί σχολιαστές αντέδρασαν, εκλαμβάνοντας τον σχολιασμό του συμπαρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα ως… κατάρα, με τον ίδιο να τοποθετείται μετέπειτα για το σχόλιο του: «Αγαπητοί σχολιαστές. Το παρακάτω δεν είναι ευχή όπως βόλεψε να γράψετε αλλά η ωμή πραγματικότητα του success story: Το Τελευταίο Μίλι. Κατά τα λοιπά γράφω επωνύμως χωρίς να διαθέτω βουλευτική ή άλλη ασυλία! Καλή Πρωτοχρονιά, μείνετε μακριά από τις αχρείαστες ΜΕΘ. Εμβολιαστείτε!».

Παρόλα αυτά, τα σχόλια των χρηστών του Twitter, δεν κόπασαν:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρια Καλύβα: Το δημόσιο «άδειασμα» στον Γιώργο Λιάγκα και η ατάκα που έγινε αμέσως viral

TV Buzz 22.06.2026
Η δημοσιογράφος μίλησε ανοιχτά για την αποχώρηση Κατσαρίδη από το «Πρωινό» και δεν άφησε τον Λιάγκα αναπάντητο.

Σκοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Buongiorno: «Δεν άντεξα να δω το βίντεο, δεν ήθελα να το δω»

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η Φαίη Σκορδά αρνήθηκε να προβάλει το σοκαριστικό βίντεο στο «Buongiorno», εξομολογούμενη ότι δεν άντεξε να το δει ούτε η ίδια.

Η Κάιλι Τζένερ φοράει μαύρο αθλητικό σετ και απολαμβάνει καλοκαιρινές στιγμές ξεκούρασης σε πολυτελές γιοτ

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Στο φόντο διακρίνονται όργανα γυμναστικής, δείχνοντας πως δεν αφήνει την άσκηση ούτε στις διακοπές

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Λιάγκα: Αυτό που έκανε ήταν μπούρδα

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο παρουσιαστής απάντησε δημόσια στον Λιάγκα, χαρακτηρίζοντας ως «μπούρδα» τη συμπεριφορά του μετά την τηλεφωνική τους επικοινωνία στο «Πρωινό».

Ανατροπές στον ΑΝΤ1: Η Σία Κοσιώνη έρχεται, ο Νίκος Χατζηνικολάου φεύγει από το κεντρικό δελτίο

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η Σία Κοσιώνη ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να κατευθύνεται σε επιτελικό ρόλο;

Τάσος Δούσης: «Κύριε Μητσοτάκη, ο σνομπισμός θα σας ρίξει από την εξουσία – Έρχεται εκλογικό σοκ»

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο Τάσος Δούσης πραγματοποίησε μια εκτενή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προκειμένου να σχολιάσει τα τρέχοντα κοινωνικά και οικονομικά δεδομένα

YFSF: Έκανε την κριτική επιτροπή να κλάψει ‑ Η απίστευτη μεταμόρφωση σε Amy Winehouse

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η Αφροδίτη Χατζημηνά κέρδισε για τρίτη φορά στο YFSF, με τη μεταμόρφωσή της σε Amy Winehouse να φέρνει δάκρυα στα μάτια της Κατερίνας Παπουτσάκη.

Έκανε το πιο επίπονο πείραμα του καλοκαιριού για να δείξει τι συμβαίνει χωρίς σωστή αντηλιακή προστασία

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Μέσα στον καύσωνα, ένας YouTuber έβαλε σε δοκιμασία όλα τα SPF και το αποτέλεσμα είναι αποκαλυπτικό

Στην Κεφαλονιά ο Μάικλ Τζόρνταν, διακοπές στο Φισκάρδο με τη σύζυγό του Ιβέτ Πριέτο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ επέλεξε το εμβληματικό εστιατόριο της Τασίας για το γεύμα τους

Καινούργιου: H τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε για τη Γιορτή του Πατέρα

Social Χτες
Η παρουσιάστρια τίμησε τον Παναγιώτη Κουτσουμπή με μια ανάρτηση γεμάτη αγάπη, λίγους μόλις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους.