E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ράδιο Αρβύλα: Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την απάντηση του Χρήστου Κιούση για τα κρούσματα

Δείτε τι συνέβη

Δημοσίευση 30/12/2021 | 11:46

Ράδιο Αρβύλα: Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την απάντηση του Χρήστου Κιούση για τα κρούσματα

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε στο Twitter κατά του Χρήστου Κιούση, του συμπαρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα, όταν θέλησε να σχολιάσει τον αριθμό ρεκόρ των 21.567 κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα και να απαντήσει σε έναν άλλο χρήστη για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Κιούσης έγραψε στο Twitter: «Όταν έλεγε για το ”τελευταίο μίλι” μήπως εννοούσε ”το πράσινο μίλι;”. 21.657 #κρούσματα». Προφανώς αναφερόταν σε ένα σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν έλεγε στις 9 Φεβρουαρίου πως «βρισκόμαστε στο τελευταίο μίλι προς την ελευθερία», ανακοινώνοντας τα μέτρα που είχαν ληφθεί τότε.

Ωστόσο, ένας χρήστης του Twitter, συνέδεσε τον αριθμό των κρουσμάτων με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, γράφοντας: «Το 21.657# κρούσματα τι είναι; Τα βίντεο του κολλητού σας στο διαδίκτυο;», με τον Χρήστο Κιούση να του απαντάει: «ο αριθμός αναμονής σου για #ΜΕΘ».

Πολλοί σχολιαστές αντέδρασαν, εκλαμβάνοντας τον σχολιασμό του συμπαρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα ως… κατάρα, με τον ίδιο να τοποθετείται μετέπειτα για το σχόλιο του: «Αγαπητοί σχολιαστές. Το παρακάτω δεν είναι ευχή όπως βόλεψε να γράψετε αλλά η ωμή πραγματικότητα του success story: Το Τελευταίο Μίλι. Κατά τα λοιπά γράφω επωνύμως χωρίς να διαθέτω βουλευτική ή άλλη ασυλία! Καλή Πρωτοχρονιά, μείνετε μακριά από τις αχρείαστες ΜΕΘ. Εμβολιαστείτε!».

Παρόλα αυτά, τα σχόλια των χρηστών του Twitter, δεν κόπασαν:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Brooklyn Beckham μπλόκαρε τους γονείς του στο Instagram: Τι συνέβη (πάλι)

Tabloid 30.12.2025
Η ιστορία πίσω από την ένταση στην οικογένεια

Μια Gen Z πριγκίπισσα: Ποια είναι η Πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας

Celebrity Stories 30.12.2025
Ένα σύγχρονο βασιλικό πρότυπο

Μπριζίτ Μπαρντό: Τι θα γίνει με την περιουσία της ‑ Πού θα ταφεί

Tabloid Χτες
Παρά τη διαχρονική της φήμη, η οικονομική της κατάσταση δεν αποτυπώνει μια «κολοσσιαία» περιουσία, καθώς η ίδια απέρριψε πολλές προσοδοφόρες προτάσεις μετά την αποχώρησή της από τον κινηματογράφο

Κηδεία Σύλβας Ακρίτα: Βαθιά θλίψη στην κηδεία της ‑ Ο Κώστας και ο Παύλος Αρζόγλου στο πλευρό της Έλενας Ακρίτα

Tabloid Χτες
Ποιοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία της μητέρας της Έλενας Ακρίτα

«Δεν κατέθεσε κανένα ποσό στον τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1», είπε ο Λιάγκας για τον Μαζωνάκη

TV Buzz Χτες
«Για να αποκατασταθεί η αλήθεια», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Καινούργιου σε Συνατσάκη: «Γιατί το κάνεις τώρα που διανύω τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου;»

TV Buzz Χτες
Την δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου