E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Θετικός σε κορωνοϊό, μπήκε σε καραντίνα

ΝΔ: «Άθλιος πόλεμος λάσπης» του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση 29/12/2021 | 19:26

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Θετικός σε κορωνοϊό, μπήκε σε καραντίνα

Ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος διαγνώστηκε θετικός σε κορωνοϊό και μπήκε σε καραντίνα ανέφερε η ΝΔ η οποία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για «άθλιο πόλεμο λάσπης κατά του πρωθυπουργού».

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της διαψεύδει διαδικτυακές αναρτήσεις που ισχυρίζονται ότι ο γιος του πρωθυπουργού παρότι θετικός πήγ εκδρομή παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα και κάνει λόγο για fake news «με τις ευλογίες του κ.Τσίπρα».

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

"Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, είτε φανερά είτε υπόγεια, χρησιμοποιώντας troll του διαδικτύου και φιλικά του μέσα και ιστοσελίδες, τον άθλιο πόλεμο λάσπης προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, και προσθέτει: "Στην αρχή ήταν στο στόχαστρο μόνο ο ίδιος. Στη συνέχεια προστέθηκε και η σύζυγος του. Μετά ήρθε η σειρά των παιδιών του. Αυτή τη φορά τα ψέματα αφορούν τον γιό του Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και δήθεν πήγε εκδρομή, παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα. Κι αυτό όταν από την πρώτη στιγμή της θετικής διάγνωσης μπήκε σε καραντίνα κι έμεινε στο δωμάτιό του, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, και φυσικά δεν πήγε καμία εκδρομή. Παράλληλα με το υβρεολόγιο στις επίσημες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τα υπόγεια της Κουμουνδούρου κάνουν υπερωρίες στην παραγωγή λάσπης και fake news κι όλα αυτά με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα φυσικά».

Απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:

«Πρώτα απ´ όλα ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον γιο του κ. Μητσοτάκη. Σε ό,τι αφορά στην ανακοίνωση πανικού που εκδόθηκε από τη ΝΔ, αυτή είναι ανάξια σχολιασμού.

Η κυβέρνηση αφού έχει κάνει μπάχαλο μια ολόκληρη χώρα, τώρα αναζητά φανταστικούς εχθρούς σε μια προσπάθεια να θυματοποιηθεί κι από πάνω.

Ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται ότι έχει πολλά νεύρα με τον Αλέξη Τσίπρα που τον ανάγκασε να διακόψει τις διακοπές του και να ασχοληθεί με την πανδημία. Κουράγιο.

Είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει ενημερωθεί  ήδη για τα πρώτα τριήμερα του 2022 προκειμένου να καλύψει γρήγορα αυτό το κενό…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα κυβερνήσουν τη Βενεζουέλα ‑ Θα κάνουμε και δεύτερη επίθεση αν χρειαστεί

Κόσμος 03.01.2026
Ο Τραμπ έδειξε τις προθέσεις του μετά τη σύλληψη του Μαδούρου - Οι απειλές για νέο χτύπημα

Φωτογραφία του Νικολάς Μαδούρο μετά τη σύλληψή του έδωσε στη δημοσιότητα o Τραμπ

Κόσμος 03.01.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του προέδρου της Βενεζουέλας

Χωρίς φράγκο στις γιορτές χιλιάδες εποχικοί – Μπάχαλο με τις προπληρωμένες κάρτες

Οικονομία 03.01.2026
Στον «άσο» έμειναν χιλιάδες εποχικοί εργαζόμενοι

«Βαθιά σοκαρισμένη» η Κίνα: «Η ενέργεια των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα παραβιάζει το διεθνές δίκαιο»

Κόσμος 03.01.2026
«Η Κίνα είναι βαθιά σοκαρισμένη και καταδικάζει έντονα τη χρήση βίας από τις ΗΠΑ εναντίον μιας κυρίαρχης χώρας και τη χρήση βίας εναντίον του προέδρου μιας χώρας»

Η αντίδραση της Ρωσίας στις εξελίξεις στη Βενεζουέλα

Κόσμος 03.01.2026
Η Βενεζουέλα είναι ο κύριος σύμμαχος της Ρωσίας στη Λατινική Αμερική, αν και η Μόσχα δεν προσφέρει βοήθεια στο Καράκας

«Φραστική ενόχληση» ελληνικού εμπορικού από τουρκικό πολεμικό στο Αιγαίο

Ελλάδα 03.01.2026
Το τουρκικό πολεμικό πλοίο προέβη σε «αναγνώριση» του ελληνικού εμπορικού, το οποίο πλέει επί ημέρες στην περιοχή

Πώς εντόπισαν οι ΗΠΑ τον Μαδούρο: Η πηγή της CIA στην Κυβέρνηση της Βενεζουέλας και τα 50 εκατομμύρια της επικήρυξης

Κόσμος 03.01.2026
Η επιτήρηση γινόταν μέσω στόλου μη επανδρωμένων, χαμηλής παρατηρησιμότητας drones, τα οποία εξασφάλιζαν σχεδόν συνεχή κάλυψη πάνω από τη Βενεζουέλα

Νέες δηλώσεις Τραμπ: Παρακολουθούσα την επιχείρηση σε πραγματικό χρόνο

Κόσμος 03.01.2026
Επανήλθε με περισσότερες λεπτομέρειες ο Αμερικανός πρόεδρος

Ο Νικολάς Μαδούρο συνελήφθη ενώ κοιμόταν ‑ Τον έσυραν με τη σύζυγό από το κρεβάτι

Κόσμος 03.01.2026
Στο φως λεπτομέρειες από την αμερικανική επιχείρηση σύλληψης του ζεύγους Μαδούρο