E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Θεματοφύλακες» στην Αχαΐα καλούσαν σε πραξικόπημα

Επικεφαλής ναύαρχος εν αποστρατεία

Δημοσίευση 29/12/2021 | 16:14

«Θεματοφύλακες» στην Αχαΐα καλούσαν σε πραξικόπημα

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος» στην Πάτρα έφτασαν σε σημείο να καλούν σε ένοπλη εγρήγορση. Ως αρχηγός της ομάδας φέρεται ένας ναύαρχος εν αποστρατεία.

Οι αυτοαποκαλούμενοι «Θεματοφύλακες» έχουν βρει πεδίο δράσης στην άρνηση του κορονοϊού, των μέτρων και του εμβολίου και δεν διστάζουν να καλούν σε ένοπλη εγρήγορση. Η είδηση, την οποία αποκάλυψε η ΕΡΤ, είναι συγκλονιστική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης, ομάδες των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» στέλνουν έγγραφα που ονομάζουν «ιερές δηλώσεις», μέσω των οποίων αναφέρουν ότι θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους, ενώ απειλούν ακόμα και με εκτελέσεις!!!!

Ο τελευταίος πολιτικός που απειλήθηκε ήταν ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, στις 10 Δεκεμβρίου. Το… «έγγραφο» που τον απειλεί, παρελήφθη από αντιδήμαρχο που το πρωτοκόλλησε, ενώ ενήμερες είναι οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές.

Οι διαθέσεις των αρνητών «Θεματοφυλάκων» είχαν διαφανεί στην Πάτρα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν εκατοντάδες άτομα συγκεντρώνονταν κάθε Τετάρτη ή Κυριακή απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου, στην αρχή ανοργάνωτα και ασύντακτα.

Το πεδίο όμως άνοιγε διάπλατα για τη δράση ακροδεξιών στοιχείων και ομάδων.

Αρνητές της Πάτρας ζητούσαν πραξικόπημα

Στις 16 Ιουλίου, σε μια τέτοια συγκέντρωση, έπεφταν οι… μάσκες για τους πραγματικούς υποκινητές, που υποδαυλίζουν το αυτοαποκαλούμενο κίνημα των αρνητών του εμβολίου για αλλότριους σκοπούς, αποκαλύπτει το pelop.gr.

Σε μια τέτοια συγκέντρωση διαμαρτυρίας, είχε εμφανιστεί ως κεντρικός ομιλητής, ένας ναύαρχος εν αποστρατεία, που φέρεται να κινείται στον χώρο του ΕΠΑΜ.

Επικαλούμενος τις γνωστές θεωρίες περί κατοχής της χώρας από αντισυνταγματικές κυβερνήσεις, έφτανε στο σημείο να ζητά την έγκριση ψηφίσματος δια βοής, με το οποίο καλούνταν οι δικαστικές αρχές της ώρας να εκδώσουν εντάλματα σύλληψης εναντίον βουλευτών αλλά και της Προέδρου της Δημοκρατίας για εσχάτη προδοσία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εντυπωσιακό gala κινεζικής πρωτοχρονιάς ‑ Ανθρωποειδή ρομπότ χορεύουν και κάνουν… κουνγκ φου ‑ Βίντεο

Κόσμος 17.02.2026
Τέσσερις νεοφυείς εταιρείες ρομποτικής παρουσίασαν τα ανθρωποειδή ρομπότ τους στο γκαλά, ένα τηλεοπτικό γεγονός με τεράστια απήχηση, που συχνά συγκρίνεται με το Super Bowl στις Ηνωμένες Πολιτείες

Βόλος: Πιστόλι κρότου εντοπίστηκε μέσα στη θάλασσα, λίγα μέτρα από την ακτή

Ελλάδα 17.02.2026
Το όπλο εντόπισε ιδιώτης στην περιοχή Σουτράλι Αγριάς

Κατέρρευσε κτίριο της στρατιωτικής αστυνομίας στην Αγία Πετρούπολη

Κόσμος 17.02.2026
Δύο νεκροί, αναφορές για έκρηξη και αγνοούμενους

Γραμματέας σχολείου στις ΗΠΑ έκανε σeξ με δύο μαθητές, την ξυλοκόπησε ο σύζυγός της όταν την έκανε τσακωτή

Κόσμος 17.02.2026
Η παντρεμένη γραμματέας με τον έναν εκ των μαθητών έκανε σeξ τουλάχιστον πέντε φορές πριν συλληφθεί

Τόνι Μπλερ: Από πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Senior Advisor στον όμιλο Antenna

Ελλάδα 17.02.2026
Η δήλωση του προέδρου του ομίλου, Θοδωρή Κυριακού, για τη συνεργασία τους

Δολοφονία στις φυλακές Δομοκού: «Δεν ήταν μπροστά ο Αλκέτ Ριζάι»

Ελλάδα 17.02.2026
Το βίντεο που εξετάζουν οι Αρχές

Πέθανε ο εμβληματικός αγωνιστής Jesse Jackson

Κόσμος 17.02.2026
Ήταν δύο φορές υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ

Με χειροκροτήματα και επευφημίες από εργαζόμενους η έξοδος του ιδιοκτήτη της «Βιολάντα» από τα δικαστήρια

Ελλάδα 17.02.2026
Οι συγκεντρωμένοι κινήθηκαν, μάλιστα, και προς το όχημα, προσπαθώντας να χαιρετίσουν τον εργοδότη τους