E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αιμίλιος Χειλάκης: Αν πήγαινα να δω τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν θα το έλεγα

«Είναι πολύ εύκολο να αποδεικνύεις τη θέση σου με το μίσος»

Δημοσίευση 29/12/2021 | 14:47

Αιμίλιος Χειλάκης: Αν πήγαινα να δω τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν θα το έλεγα
@aimilios_chilakis_official / Instagram

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για πολλά στο Mega Καλημέρα και τον Θανάση Πάτρα. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον σάλο που δημιουργήθηκε όταν δήλωσε σε συνέντευξή του ότι θα ήθελε να επισκεφτεί τον Δημήτρη Λιγνάδη στη φυλακή.

«Άνθρωποι που διαφωνούν με μένα λένε να μην πάρουν τον Χειλάκη. Έχεις ακούσει τους Θεματοφύλακες του Συντάγματος; Ε, υπάρχουν οι Θεματοφύλακες Αξιών, είναι ότι πιο χυδαίο, ακόμα και από τα χειρότερα εγκλήματα. Αυτός που ζητάει διαπόμπευση των εγκληματιών είναι σχεδόν το ίδιο εγκληματίας.

Κάποιος Θεματοφύλακας Αξιών απαίτησε να μην δουλέψω γιατί διαφωνούσε μαζί μου. Είναι πολύ εύκολο να αποδεικνύεις τη θέση σου με το μίσος. Αυτός που έχει εγκληματιστεί πρέπει να τιμωρηθεί. Όχι, δεν μίλαγα υπέρ του Λιγνάδη, μίλαγα υπέρ του αισθήματος που έχουν όλοι απέναντι σε έναν που πίστεψαν και έχουν προδοθεί» είπε χαρακτηριστικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως δεν επισκέφθηκε τον Δημήτρη Λιγνάδη στη φυλακή, αλλά ακόμα και αν πήγαινε δεν θα το έλεγε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από πρώην ζευγάρι… σε σωτήρες ο ένας της καριέρας του άλλου – Κανείς δεν το περίμενε

Celebrity Stories 02.01.2026
Μια σχέση που τελείωσε, αλλά άνοιξε δρόμους στο Hollywood

Τι είναι το «food noise» και γιατί η Oprah Winfrey λέει ότι της άλλαξε τη ζωή

Tabloid 02.01.2026
Η έννοια που εξηγεί γιατί το φαγητό δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό μας

Σάκης Τανιμανίδης: Πήρε ‑κατά λάθος‑ από την κόρη του την καλύτερη ευχή για το 2026

Celebrity Stories Χτες
Η ανάρτησή του από τον εξωτικό προορισμό που απολαμβάνουν τις διακοπές τους