LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

2022: Μαύρη χρονιά έρχεται – Οι 7 ανατριχιαστικές προβλέψεις του Νοστράδαμου

Θα πεθάνει ο Κιμ Γιονγκ Ουν και θα απέλθει τέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση;

Δημοσίευση 29/12/2021 | 14:36

2022: Μαύρη χρονιά έρχεται – Οι 7 ανατριχιαστικές προβλέψεις του Νοστράδαμου

Ο Νοστράδαμος, ο διάσημος Γάλλος (και) αστρολόγος έχει γράψει κάπου 6.338 προφητείες, μάλλον με σκοτεινή διάθεση και βαριά ψυχολογία και κάθε χρόνο κάποιοι μαζεύουν κάμποσες από αυτές, τις προσαρμόζουν στα δικά μας δεδομένα και τις παρουσιάζουν, περιμένοντας ανελλιπώς το τέλος του κόσμου.

Για τον χρόνο που μπαίνει σε λίγα 24ωρα λοιπόν, το βρετανικό σάιτ - ταμπλόιντ «The SUN» ερμήνευσε κατά το πνέυμα των ημερών κάποιες από τις προφητείες και μας τις παρουσίασε με την σχετικό μαύρο ένδυμα που επιτάσσει το «dress code» της εποχής, αλλά και το έρεβος που πάντα γοητεύει τον αναγνώστη.

Πάμε λοιπόν. Ή καλύτερα, πριν αρχινίσουμε τις ιστορίες του Νοστράδαμου, να επισημάνουμε ότι πολλές από τις προβλέψεις του, όπως η άνοδος στην εξουσία του Αδόλφου Χίτλερ, ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, η τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, η Γαλλική Επανάσταση και η εφεύρεση της ατομικής βόμβας έχουν ερμηνευθεί ως ακριβείς. Πώς; Ό,τι του φανεί του Τρελοστεφανή…

Επίσης ο Νοστράδαμος εικάζεται ότι έχει προβλέψει την πανδημία του κορονοϊού το 2020 (όχι που θα του ξέυεγε), σύμφωνα με τους φανατικούς μελετητές του. Σύμφωνα με το Yearly-Horoscope, πάνω από το 70% των προφητειών του έχουν εκπληρωθεί μέχρι στιγμής. Και που ‘σαι ακόμα… Πάρτε βαθιά ανάσα λοιπόν και βουτάμε στο 2022 με οξυγόνο τις προβλέψεις του Νοστράδαμου:

Κιμ Γιονγκ Ουν, τέλος!

Σύμφωνα με τους ερμηνευτές των προφητειών, ο Νοστράδαμος έχει προβλέψει τον θάνατο του Βορειοκορεάτη δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν για τη χρονιά που καταφθάνει. Στο 14ο τετράστιχο του Centuria IV, έγραψε: «Ο ξαφνικός θάνατος του πρώτου χαρακτήρα /Θα επιφέρει μια αλλαγή και μπορεί να τοποθετήσει έναν άλλο χαρακτήρα στο βασίλειο».

Οι πιστοί του Νοστράδαμου υποθέτουν ότι ο «ηγέτης» είναι ο Κιμ και βλέποντας τον να έχει χάσει κιλά σε συνάρτηση με τις διαδόσεις και φήμες για την υγεία του, είπαν: «Αυτός έγραψε κάσα»… Η αλήθεια είναι ότι Βορειοκορεάτης τύραννος δεν είχε εμφανιστεί για αρκετό καιρό μπροστά στο… κοινό του και όλοι ανησυχούν… Και συνεχίζουμε.

Σεισμός, λιμός και καταποντισμός…

Το τρίτο τετράστιχο του Centuria III του Νοστράδαμου λέγεται ότι προβλέπει έναν ισχυρό σεισμό στην Ιαπωνία, το 2022. Γράφει ο προφήτης: «Προς τη μεσαία ακραία επικράτεια / Στα βάθη της Ασίας θα πουν σεισμός». Λες και θα είναι η πρώτη φορά;

Ένας σεισμός μεγέθους 5,9 Ρίχτερ ταρακούνησε την ευρύτερη περιοχή του Καντό, τον Οκτώβριο του 2021. Οι ζημιές ήταν αρκετές και οι πλέον καταστροφικές που έπληξαν το Τόκιο από τον σεισμό και τους μετασεισμούς που κατέστρεψαν την περιοχή Τοχόκου στις 11 Μαρτίου 2011. Τώρα, το 2022 οι Γιαπωνέζοι θα έχουν χάσει τον ύπνο τους από τις ερμηνείες των προφητειών του Νοστράδαμου. Από τα γέλια; Εε, σοβαρότης!

Ο πόλεμος επιστρέφει στην Ευρώπη

Μία από τις προφητείες του Νοστράδαμου για την επόμενη χρονιά αφορά το Παρίσι, σύμφωνα με κάποιες ερμηνείες. Η γαλλική πρωτεύουσα θα βρεθεί υπό πολιορκία - υποδηλώνοντας έναν πόλεμο στην Ευρώπη. Μάλλον τις γαλλικές εκλογές έχει «δει» ο Νοστράδαμος.

Τα γραφόμενα που αναφέρονται σε αυτό λένε: «Σε όλη τη μεγάλη Πόλη/Θα υπάρχουν στρατιώτες που θα στεγάζονται σε χωράφια και πόλεις»… Άρες μάρες κουκουνάρες δηλαδή, αλλά... Χαοτικές σκηνές έχουν καταγραφεί ήδη στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας φέτος, εν μέσω ταραχών για τα μέτρα που στοχεύουν στον περιορισμό του Covid. Και φυσικά το Παρίσι - μην ξεχνάμε - δέχτηκε την επίθεση το 2015 από τρομοκράτες του ISIS που σκοτώθηκαν 130 άνθρωποι και ο Νοστράδαμος είχε άλλα στο κεφάλι του. Τότε, το 2015 ήταν η πιο πολύνεκρη επίθεση στη Γαλλία από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Κι εφέτος ο Νοστράδαμος την Πόλη του Φωτός θέλει να σκοτεινιάσει κι η Παναγία των Παρισίων να βάλει το χέρι της…

Οι μετανάστες πολλαπλασιάζονται

Ο Νοστράδαμος έχει γράψει: «Το αίμα και η πείνα μεγαλύτερη συμφορά. Επτά φορές ξεβρασμένος στη θαλάσσια παραλία/Απέραντη πείνα, τόπος λαβωμένος, αιχμαλωσία»… Αυτό έχει ερμηνευτεί ότι οι πόλεμοι και οι ένοπλες συγκρούσεις στον κόσμο πιθανότατα θα αυξήσουν την πείνα. Έεελα τώρα; Ως εκ τούτου, θα αυξηθούν οι μεταναστευτικές ροές. Ποιος είσαι, ο Νοστράδαμος;

Και οι ειδικοί πιστεύουν ότι όταν ο Νοστράδαμος αναφέρεται στις παραλίες, προβλέπει ότι θα φτάσουν επτά φορές περισσότεροι μετανάστες στις παραλίες της Ευρώπης από ότι έφταναν μέχρι τώρα.

Η μετανάστευση συνεχίζει να είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για την Ευρώπη και δεν χρειαζόταν ο Νοστράδαμος για να μας κάνει να ανησυχούμε και το 2022.

Ευρώ είπατε; Ξεχάστε το!

Για κάποιους, τα γραπτά του Νοστράδαμου προβλέπουν επίσης την πτώση της Ευρωπαϊκής Ένωσης - η οποία έχει υποστεί πλήγμα σοβαρό από τότε που το Ηνωμένο Βασίλειο μάζεψε τις στερλίνες του και αποχώρησε. Γράφει ο Γάλλος προφήτης: «Οι ιεροί ναοί που έχουν ρωμαϊκό στιλ / Θα πέσουν τα θεμέλια…».

Οι ερμηνευτές επισημαίνουν ότι θέλει να πει ο… ποιητής πως η Συνθήκη της Ρώμης, που επικυρώθηκε το 1957, ίδρυσε ουσιαστικά την Ένωση. Σύμφωνα τώρα με τον Νοστράδαμο το Brexit ήταν μόνο η αρχή και ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση θα καταρρεύσει το 2022. Εδώ να πούμε πως σαν να μην έχει άδικο ο Γάλλος αστρολόγος. Ήδη η Πολωνία θα μπορούσε να είναι η πρώτη χώρα που θα ακολουθήσει το Ηνωμένο Βασίλειο εκτός Ε.Ε μετά μια διαμάχη μεταξύ Βαρσοβίας και Βρυξελλών.

Ας προσέχουν οι δεινόσαυροι…

Το 2021 υπήρχε μια… ιδιαίτερα σοβαρή πρόβλεψη ήταν ότι κάποιο είδος αστεροειδούς θα χτυπούσε τη Γη. «Φωτιά βλέπω ότι από τον ουρανό θα πέσει», έγραψε ο αστρολόγος.

Η Γη, όντως είχε σχεδόν χάσει από τα τηλεσκόπια της τον αστεροειδή 2021GW4 φέτος, αν και δεν θεωρήθηκε υπερβολική απειλή από τη NASA και δεν ταίριαζε ακριβώς στη δραματική πρόβλεψη του αστρολόγου. Για το 2022 η πρόβλεψη είναι ανοιχτή και ο μόνος αστεροειδής – κομήτης που απείλησε τον πλανήτη μας ήταν εκείνος του Λεονάρντο ντι Κάπριο στην εξαιρετική ταινία «Don't look up»…

Τα κομπιούτερ μας εξουσιάζουν..

Ανάμεσα στις προβλέψεις του Νοστράδαμου για την επόμενη χρονιά είναι και η άνοδος της τεχνητής νοημοσύνης, που θα μας εξουσιάζε... Έγραψε: «Το φεγγάρι στην πλήρη νύχτα πάνω από το ψηλό βουνό/Ο νέος σοφός με μοναχικό εγκέφαλο το βλέπει: Από τους μαθητές του που προσκαλούνται να είναι αθάνατοι, Μάτια στο νότο. Τα χέρια στους κόλπους, τα σώματα στη φωτιά».

Καθώς η σύγχρονη τεχνητή νοημοσύνη γίνεται πιο προηγμένη κάθε χρόνο, αυτή η προειδοποίηση για τους «αθάνατους μαθητές» αποκτά ένα πολύ πραγματικό νόημα.

Κι όταν μάλιστα έχει πιει και ένα δυο τσιπουράκια ερμηνεύεις τον Νοστράδαμο όπως τον βλέπεις με τα μάτια της ψυχής της λουσμένης στο οινόπνευμα. Άντε λοιπόν να περιμένουμε τι από όλα αυτά θα επαληθευτεί μέχρι να τελειώσει η πανδημία, να βγούμε δίχως μάσκες τρόμου στους δρόμους ξανά και να πούμε με περισσή αφέλεια: Το είχε προβλέψει ο Παΐσιος, εε συγγνώμη ο Νοστράδαμος.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Κόλαφος» ο Ξιαρχό για την απόπειρα αυτοκτονίας του: «Πήρα 40 χάπια, ήμουν λιπόθυμος για ώρες ..»

ΝΕΑ 13.04.2024
«Ξύπνησα και λέω θα πάω να πέσω από τις γραμμές του τρένου, θα πάω να πηδήξω στο τρένο που ήταν εκεί κοντά», είπε ο χορογράφος

Βαρύ πένθος για τον Παύλο Σταματόπουλο ‑ Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου

Ελληνική τηλεόραση 13.04.2024
Δείτε το βίντεο με όσα είπε

Ο Νεϊμάρ είναι εθισμένος στο πόκερ: Έπαιζε στο διαδίκτυο ακόμα και στη γιορτή της κόρης του

Tabloid Χτες
Η κόρη του έκλεισε 6 μήνες ζωής και ο Νεϊμάρ το γιόρτασε παίζοντας πόκερ

Γιάννης Ξανθόπουλος: Πήρα 50 τηλέφωνα την οικογένεια του 19χρονου που σκοτώθηκε, δεν απαντάνε, λέει ο πατέρας του

Tabloid Χτες
Ο πατέρας του τραγουδιστή που ενεπλάκη στο θανατηφόρο ατύχημα είπε ότι ο γιος του δεν είναι καλά και συμβουλεύεται ψυχολόγο και πνευματικό

Σεφερλής ‑ Λαμπάτος: Με κλάματα η τηλεοπτική συνάντησή τους μετά τη δικαστική διαμάχη τους

Tabloid Χτες
Αισθάνομαι ότι έκανα καλό σε έναν άνθρωπο που το είχε ανάγκη, είπε βουρκωμένος ο Μάρκος Σεφερλής που τον προσέλαβε στην παράστασή του

Νέα εκπομπή για το Γρηγόρη Αρναούτογλου: 20 χρόνια μετά

Media Χτες
Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον παρουσιαστή στο αεροδρόμιο, λίγο πριν αναχωρήσει για την Κρήτη

Απολύθηκε το κορίτσι του «Σκορπιός είναι για σένα ΠΑΜ!» ‑ «Την έδιωξα, έκανε το μαγαζί άνω κάτω»

Tabloid Χτες
«Με αναγνωρίζει ο κόσμος στο δρόμο. Μου μιλούν, με χαιρετούν», αναφέρει η Μαρίνα από το μπαρ «Σκορπιός»

Jennifer Aniston: Πώς καταφέρνει να έχει πάντα τόσο υπέροχα μαλλιά;

Style Χτες
Τα μαλλιά της ήταν πάντα hair goals για όλες μας!