E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα Μαλέσκου για την ένταση με τον Τάσο Χαλκιά: Γιατί να νιώσω άσχημα;

Ο Γιώργος Λιάγκας συμβούλευσε την παρουσιάστρια «ως παλιότερος»

Δημοσίευση 28/12/2021 | 20:38

Ιωάννα Μαλέσκου για την ένταση με τον Τάσο Χαλκιά: Γιατί να νιώσω άσχημα;

Ένταση επικράτησε στο πλατό της εκπομπής «Love It» το πρωί της Δευτέρας  ανάμεσα στον Τάσο Χαλκιά και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Αφορμή της έντασης στάθηκε το γεγονός πως ο ηθοποιός περίμενε πολύ ώρα στα παρασκήνια να έρθει η σειρά του για να βγει στον «αέρα» της εκπομπής του ΣΚΑΪ, κάτι που τον εκνεύρισε καθώς θεώρησε πως ο χρόνος που απέμεινε δεν έφτανε για να μιλήσει για τα επαγγελματικά του βήματα. Οι απαντήσεις της Ιωάννας Μαλέσκου στον Τάσο Χαλκιά αλλά και του ηθοποιού στην παρουσιάστρια, σχολιάστηκαν στις πρωινές εκπομπές.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου και θέλησε να αποσπάσει ένα σχόλιο από την παρουσιάστρια για το περιστατικό με τον Τάσο Χαλκιά. Η Ιωάννα Μαλέσκου προσπάθησε να αποφύγει το οποιοδήποτε σχόλιο και τόνισε πως βιάζεται.

«Ποια ένταση; Κρινόμαστε όλοι από τον κόσμο. Αυτό θα πω εγώ και θα στείλω όλη μου την αγάπη. Όχι γιατί να νιώσω άσχημα; Δεν έχω λόγο να καλέσω κάποιον που μόλις ήρθε στην εκπομπή» ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου και στη συνέχεια μπήκε στο αμάξι της.

Ο Γιώργος Λιάγκας συμβούλευσε την Ιωάννα Μαλέσκου, «ως παλιότερος»
Στο τέλος της προβολής των σχετικών αποσπασμάτων, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να συμβουλεύσει την Ιωάννα Μαλέσκου, «ως παλιότερος» στην συγκεκριμένη δουλειά.

«Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα της Μαλέσκου -και θα μιλήσω πρώτη φορά γι’ αυτήν την κοπέλα- ενώ είναι μια όμορφη κοπέλα και έχει ένα ταλέντο αδιαμφισβήτητα, δεν είναι ειλικρινής ως προς τον εαυτό της. Δηλαδή, πάντα, επειδή της έχουν πει να προσέχει, έχει βάλει έναν μανδύα γύρω της και απαντάει ψεύτικα. ‘Όλο αυτό το θεατρικό που έγινε με τον Μπάκα ήταν ψεύτικο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Βγάλε την αλήθεια σου ρε παιδί μου. Με αγάπη το λέω επειδή είμαι παλαιότερος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Ανταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του 2025: Ποιοι συμπληρώνουν τη δεκάδα στη λίστα Forbes

Tabloid 14.03.2026
Τα κέρδη του ηθοποιού ήταν αισθητά χαμηλότερα από εκείνα του περσινού πρωταθλητή, Ντουέιν Τζόνσον

Η Δούκισσα Νομικού απάντησε στις πιο συχνές αναζητήσεις στο ίντερνετ για εκείνη: «Συγγνώμη νούμερο ένα είναι η ηλικία μου;»

Tabloid 14.03.2026
«Δεν ξέρουν ότι είμαι 25; Έλα Χριστέ και Παναγιά», είπε με χιούμορ το μοντέλο

Οι φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και μετά τη γέννα

Social 14.03.2026
Κάθε ατέλεια είναι απόδειξη ότι έζησα, ότι μεγάλωσα, έγραψε στην ανάρτησή της η Instagrammer

«Σκληραίνει» ο ανταγωνισμός τα Σαββατοκύριακα – Τι έρχεται στη βραδινή ζώνη

Media 14.03.2026
Τα κανάλια επιστρατεύουν τα δυνατά τους χαρτιά και ο ανταγωνισμός «φουντώνει»

Αυτό που οι ηθοποιοί δεν μπορούν ποτέ να κάνουν κατά τη διάρκεια μιας γυμνής σκηνής

Σινεμά 14.03.2026
Tι αναφέρει το Screen Actors Guild και η Αμερικανική Ομοσπονδία Καλλιτεχνών Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου

Χρήστος Δάντης: Διακόπτει τις εμφανίσεις του

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής ενημέρωσε πως η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να επιστρέψει στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται

Αρης Σοϊλέδης – Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο πρώην ποδοσφαιριστής

Tabloid Χτες
Δεν αποκάλυψε τον λόγο που τον οδήγησε στα επείγοντα

Kόρινθος: Πολίτης με νταλκά μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο και... τραγουδούσε Καζαντζίδη!

Παράξενα Χτες
Έκπληκτοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου, όταν πολίτης μπήκε στην αίθουσα και άρχισε να τραγουδά.