E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα Μαλέσκου για την ένταση με τον Τάσο Χαλκιά: Γιατί να νιώσω άσχημα;

Ο Γιώργος Λιάγκας συμβούλευσε την παρουσιάστρια «ως παλιότερος»

Δημοσίευση 28/12/2021 | 20:38

Ιωάννα Μαλέσκου για την ένταση με τον Τάσο Χαλκιά: Γιατί να νιώσω άσχημα;

Ένταση επικράτησε στο πλατό της εκπομπής «Love It» το πρωί της Δευτέρας  ανάμεσα στον Τάσο Χαλκιά και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Αφορμή της έντασης στάθηκε το γεγονός πως ο ηθοποιός περίμενε πολύ ώρα στα παρασκήνια να έρθει η σειρά του για να βγει στον «αέρα» της εκπομπής του ΣΚΑΪ, κάτι που τον εκνεύρισε καθώς θεώρησε πως ο χρόνος που απέμεινε δεν έφτανε για να μιλήσει για τα επαγγελματικά του βήματα. Οι απαντήσεις της Ιωάννας Μαλέσκου στον Τάσο Χαλκιά αλλά και του ηθοποιού στην παρουσιάστρια, σχολιάστηκαν στις πρωινές εκπομπές.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου και θέλησε να αποσπάσει ένα σχόλιο από την παρουσιάστρια για το περιστατικό με τον Τάσο Χαλκιά. Η Ιωάννα Μαλέσκου προσπάθησε να αποφύγει το οποιοδήποτε σχόλιο και τόνισε πως βιάζεται.

«Ποια ένταση; Κρινόμαστε όλοι από τον κόσμο. Αυτό θα πω εγώ και θα στείλω όλη μου την αγάπη. Όχι γιατί να νιώσω άσχημα; Δεν έχω λόγο να καλέσω κάποιον που μόλις ήρθε στην εκπομπή» ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου και στη συνέχεια μπήκε στο αμάξι της.

Ο Γιώργος Λιάγκας συμβούλευσε την Ιωάννα Μαλέσκου, «ως παλιότερος»
Στο τέλος της προβολής των σχετικών αποσπασμάτων, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να συμβουλεύσει την Ιωάννα Μαλέσκου, «ως παλιότερος» στην συγκεκριμένη δουλειά.

«Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα της Μαλέσκου -και θα μιλήσω πρώτη φορά γι’ αυτήν την κοπέλα- ενώ είναι μια όμορφη κοπέλα και έχει ένα ταλέντο αδιαμφισβήτητα, δεν είναι ειλικρινής ως προς τον εαυτό της. Δηλαδή, πάντα, επειδή της έχουν πει να προσέχει, έχει βάλει έναν μανδύα γύρω της και απαντάει ψεύτικα. ‘Όλο αυτό το θεατρικό που έγινε με τον Μπάκα ήταν ψεύτικο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Βγάλε την αλήθεια σου ρε παιδί μου. Με αγάπη το λέω επειδή είμαι παλαιότερος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Τα «γαλλικά» και οι χειρονομίες στη σκηνή – «Θα σε γ@@@@ω μετά»

Social 30.01.2026
Το βίντεο ανέβηκε στο TikTok, και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral

Πεπ Γκουαρδιόλα: «Έχουμε αφήσει μόνα τα παιδιά στη Γάζα»

Social 30.01.2026
Ο τεχνικός της Σίτι εμφανίστηκε με κεφίγια σε εκδήλωση στη Βαρκελώνη και εξαπέλυσε «πυρά» κατά των ισχυρών

H φωτογραφία της Σοφία Βεργκάρα με μαύρο μπικίνι από τα παλιά

Social 30.01.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα ακόμα σέξι στιγμιότυπο από το παρελθόν

Τηλεθέαση: «Το σόι σου» έβαλε τα γυαλιά σε όλους

TV Buzz 30.01.2026
Η ευχάριστη νότα στη βραδινή ζώνη και οι τηλεθεατές δεν χάνουν επεισόδιο

Αντωνία Καλλιμούκου: Θυμάστε τη συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη; Τι κάνει σήμερα

Tabloid 30.01.2026
Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα

Παντρεύτηκε ο επιχειρηματίας Νάσος Παπαργυρόπουλος με 27χρονη Κολομβιανή

Tabloid 30.01.2026
Ο επιχειρηματίας υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Σουζάνα Λόπεζ Βελάσκεζ

Χρήστος Κούτρας για το πολύνεκρο δυστύχημα στη Ρουμανία: «Χάθηκαν 7 νέα παιδιά, καλό θα είναι να το βουλώνουμε καμιά φορά»

TV Buzz 30.01.2026
«Ξεχωρίστε την ομάδα, ξεχωρίστε τα πάντα, κρατήστε και ας κρατήσουμε όλοι μας ότι χάθηκαν εφτά νέα παιδιά»

Φαίη Ξυλά: «Έβαζα καπέλο και παρακολουθούσα τον γιο μου για να δω πού θα πάει»

Tabloid 30.01.2026
«Θα με ακούσει τώρα, αυτό να κοπεί, δεν πρέπει να το δει το παιδί μου», είπε με χιούμορ η ηθοποιός

Τζώρτζογλου: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο χωρισμού – «Είναι 35 χρονών και θέλει να κάνει παιδί»

Tabloid 30.01.2026
Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε στο Bungiorno και μίλησε πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα χωρισμού του από την Σοφία Μαριόλα

Χαρά Παππά: «Έχω ένα πρόβλημα με τα μάτια μου και ορθοστατική ταχυκαρδία»

Tabloid 30.01.2026
Σε εκδήλωση γνωστής εταιρείας καλλυντικών βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 29 Ιανουαρίου η Χαρά Παππά