E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βασιλόπιτες στην Αθήνα: Βρήκαμε τα μέρη με τις πιο εντυπωσιακές για φέτος!

Εντυπωσιακές, διαφορετικές και σίγουρα νόστιμες!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ Δημοσίευση 28/12/2021 | 17:31

Βασιλόπιτες στην Αθήνα: Βρήκαμε τα μέρη με τις πιο εντυπωσιακές για φέτος!

Βασιλόπιτα! Το σύμβολο της Πρωτοχρονιάς και το κέικ που περιμένουν όλοι με ανυπομονησία για να μάθουν αν θα είναι η τυχερή τους χρονιά! Η στιγμή που κόβεται ενωτίων όλων μετά από ένα γιορτινό γεύμα είναι μια στιγμή που είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την πρώτη μέρα του χρόνου και πάντα μας φέρνει τις καλύτερες μνήμες!

Και μπορεί να μην ξέρουμε αν θα είναι η τυχερή σας χρονιά (το ευχόμαστε για όλους) όμως μπορούμε να σας πούμε που θα βρείτε τις πιο εντυπωσιακές και ταυτόχρονα νόστιμες βασιλόπιτες στην Αθήνα! Ζαχαροπλαστέια και φούρνοι που βάζουν όλο το μεράκι του για να πετύχουν ένα αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάζει εσάς και τους καλεσμένους σας!

Mokpo 

Στη γειτονιά του Χαλανδρίου το Mokpo φτιάχνει δημιουργικά cakes που εντυπωσιάζουν τους πάντες μέσα και έξω! Τούρτες και γλυκά για όλες τις περιστάσεις και σε άριστη ποιότητα που αντιλαμβάνεσαι με το που βάλεις το κουτάλι σου, σε ένα από τα λαχταριστά κομμάτια τους! Στο ίδιο στυλ και οι φετινές βασιλόπιτες! Χρωματιστές, αισιόδοξες με ένα δικό τους χαρακτήρα και με καταπληκτική γεύση. 

Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου B 8, Χαλάνδρι 

Fresh Patisserie

Σε 14 σημεία σε όλη την Αττική, τα ζαχαροπλαστεία Fresh όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έχουν πολύ όμορφες γιορτινές προτάσεις σε βασιλόπιτες. Βασιλόπιτα αμυγδάλου με 0% ζάχαρη ή βασιλόπιτα πολίτικη με ξύσμα πορτοκαλιού και μαστίχα; Οι επιλογές είναι αρκετές και η εξυπηρέτηση πάντα άριστη. Στα Fresh επίσης, θα βρείτε και ένα σωρό ακόμα υποδειγματικά γλυκά για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας! 


Bon Bon Fait Maison

Θα μπορούσε άνετα να είναι σε ένα από γραφικά δρομάκια του Παρισιού και να εντυπωσιάζει τους περαστικούς με τη βιτρίνα του. Το ζαχαροπλαστείο του Κρίτωνα Πουλή με τα φημισμένα Canele και τις αφράτες νουγκατίνες έχει και εντυπωσιακές βασιλόπιτες όπως αυτή εδώ της παρακάτω φωτογραφίας, διακοσμημένη με τραγανές μαρέγκες, Αν λοιπόν, θέλετε να κάνετε εντύπωση στο τέλος ενός γιορτινού δείπνου, αυτή εδώ η βασιλόπιτα ταιριάζει απόλυτα με την περίσταση οπτικά και έχει απίθανη γεύση και υπέροχα αρώματα!


Πετράκη 30, Αθήνα


Cap Cap

H αγάπη του Cap Cap για τα παραμυθένια γλυκά είναι γνωστή και κάπως έτσι είναι κάθε χρόνο και οι βασιλόπιτες που φτιάχνει! Παραμυθένιες με μυρωδιές από ανθόνερο και πικραμύγδαλο και με γεύση που τους κερδίζει όλους! Δε θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από τη λίστα μας με τις πιο εντυπωσιακές βασιλόπιτες της Αθήνας. 

Πανόρμου 26, Αθήνα


Αφοι Ασημακόπουλοι

Εμφανισιακά είναι κάτι που έχεις ξαναδεί και θα ξαναδείς όμως γευστικά είναι πραγματικά εντυπωσιακή! Αφράτη, μαστιχωτή με τέλεια υφή και γεύση. Η γνωστή πια βασιλόπιτα που βρίσκεις στο συγκεκριμένο μαγαζί πολλές δεκαετίες τώρα και για πολλές ακόμα ευχόμαστε! 

Χαρ. Τρικούπη 82, Αθήνα


Couel 

Στο ίδιο μοτίβο και αυτό το ιστορικό μαγαζί που στέκει στο ίδιο σημείο από το 1974. Η Πολίτικη βασιλόπιτα του, με μαχλέπι και μαστίχα που κάνει τον ουρανίσκο να ταξιδεύει σε μοσχομυριστά μέρη, είναι μια βασιλόπιτα που κάθε χρόνο μας εντυπωσιάζει. Ελάτε νωρίς, γιατί εδώ τα προϊόντα εξαντλούνται γρήγορα! 

Ασκληπιού 109, Αθήνα

Nouvelle 

Για εσένα που θέλεις τη βασιλόπιτα cake με τη ζάχαρη άχνη να παριστάνει το χιόνι και με τα διάφορα σχέδια από πάνω της, τότε θα έρθεις εδώ! Σε αυτό το -επίσης ιστορικό- ζαχαροπλαστείο του Παλαιού Φαλήρου, που από το 1982 έχει ψήσει χιλιάδες βασιλόπιτες και έχει χαρίσει απεριόριστες γλυκές και χαρούμενες στιγμές με τα φλουριά του! Εδώ είναι η δικιά σου βασιλόπιτα! 

Λεωφ. Αμφιθέας 168, Παλαιό Φάληρο

Φύσις

Στο αγαπημένο μας και new age ζαχαροπλαστείο Φύσις θα βρεις βασιλόπιτα vegan, χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και με επικάλυψη από αρωματική κρέμα βανίλιας. Μια προσεγμένη και καλά μελετημένη βασιλόπιτα λοιπόν που αξίζει να έχει χώρο στο τραπέζι σας! 

Λεωφ. Μεσογείων 450, Αγ. Παρασκευή 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτή η παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ είναι τέλεια για την άνοιξη

Style 02.05.2024
Αλλωστε, η ζωή είναι πολύ μικρή για βαρετά νύχια!

Η βιταμίνη που σβήνει τα σημάδια της γήρανσης

Body+Mind 02.05.2024
Νέα έρευνα αλλάζει τα δεδομένα

Xάσε 5 κιλά μέχρι το καλοκαίρι με αυτή την εύκολη διατροφή

Body+Mind Χτες
Μια αποτελεσματική μέθοδος, η υιοθέτηση ενός ισορροπημένου σχεδίου διατροφής χωρίς υπερβολές

Aυτό το παντελόνι χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το πιο δροσερό ανοιξιάτικο στυλ

Style Χτες
Αυτό είναι το μοναδικό παντελόνι που θα χρειαστείς την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι!

Σε αυτά τα coffee shops θα βρεις το καλύτερο χαρμάνι καφέ

Eat + Drink Χτες
5 μέρη για τέλειο καφέ στην Αθήνα!

Οι καλύτερες και χειρότερες συνήθειες για την υγεία των ματιών

Body+Mind Προχτές
Αυτό που κάνουμε καθημερινά επηρεάζει την όρασή μας

Καλεσμένη σε γάμο: Oι χρυσοί κανόνες στο ντύσιμο

Style Προχτές
Πέρα από το αυτονόητο, πως δεν φοράς λευκά

3 θεραπευτικές χρήσεις που έχει το μέλι

Body+Mind Προχτές
Δεν είναι χρήσιμο μόνο ως τροφή

Πού ακριβώς μας βοηθούν οι μάσκες ύπνου;

Body+Mind Προχτές
Έχετε σκεφτεί ποτέ να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα ματιών ως μέρος της νυχτερινής σας ρουτίνας;