E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θρίλερ με το θάνατο της 32χρονης YouTuber «Μάβα Σου»

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το θάνατο της YouTuber «Μάβα Σου», μιας 32χρονης γυναίκας και μητέρας τεσσάρων παιδιών

Δημοσίευση 27/12/2021 | 08:11

Θρίλερ με το θάνατο της 32χρονης YouTuber «Μάβα Σου»

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το θάνατο της YouTuber «Μάβα Σου», μιας 32χρονης γυναίκας και μητέρας τεσσάρων παιδιών. Η υπόθεση συγκλονίζει τη Γαλλία.

Η 32χρονη ήταν γνωστή στη Γαλλία με το ψευδώνυμο «Μαβά Σου». Διατηρούσε κανάλι στο YouTube και ως YouTuber είχε γίνει στόχος έντονης κριτικής στο διαδίκτυο.

Η Μαβά Σου ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών και είχε γίνει γνωστή για τα βίντεο όπου κατέγραφε την οικογενειακή ζωή της, το «κανάλι» της για το μεταφυσικό σε συνεργασία με τον πρώην σύζυγό της αλλά και τη συμμετοχή της στο ριάλιτι σόου «Ανταλλάξαμε μαμάδες», σύμφωνα με την εφημερίδα Ouest France.

Την ημέρα του θανάτου της, κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συζύγου της και «κατ’ αγνώστων» για παρενόχληση, ανακοίνωσε ο δικηγόρος της.

«Είχε κατατεθεί μήνυση από την Μαεβά (Φροσάρ, το πραγματικό όνομά της) και τον νέο σύντροφό της για ηθική παρενόχληση και υποκίνηση αυτοκτονίας» σε βάρος του πρώην συζύγου της και κατ’ αγνώστων. Δυστυχώς, η μήνυση κατατέθηκε την ημέρα του θανάτου της», είπε ο Στεφάν Ζιουρανά, επιβεβαιώνοντας μια πληροφορία της εφημερίδας Vosges Matin.

Ο θάνατος της 32χρονη γυναίκας, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης έγινε γνωστός την Πέμπτη (23.12.2021) μέσα από τη σελίδα της στο Facebook και επιβεβαιώθηκε από την οικογένειά της που ζήτησε από τον κόσμο «να μη ζητήσει να μάθει περισσότερα». Τα αίτια του θανάτου δεν διευκρινίστηκαν.

Σύμφωνα με τον Ζιουρανά, η «Μαβά Σου», που είχε 151.000 συνδρομητές στο YouTube, 38.000 ακολούθους στο Facebook και 90.000 στο Instagram, είχε καταθέσει πέντε μηνύσεις απευθείας στο αστυνομικό τμήμα από τον Μάιο του 2020, λόγω των «επιθέσεων» που δεχόταν, όμως «δεν οδήγησαν πουθενά».


«Σήμερα, εμένα μου μοιάζει σαν ανθρωποκτονία των μοντέρνων καιρών. Μπορείτε να σκοτώσετε κάποιον με κάποια λόγια, με ψευδείς πληροφορίες και με παρενόχληση», πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι η μήνυση δεν θα αποσυρθεί, δεδομένου ότι υπάρχει και δεύτερος ενάγων, ο σύντροφος της «Μαβά Σου».

«Πρέπει οπωσδήποτε να αντιδράσουν οι αρχές, να αλλάξει ο νόμος, να δοθούν τα μέσα στις υπηρεσίες να ταυτοποιούν τους παρενοχλητές, οι οποίοι είναι θρασύδειλοι, γράφουν κρυμμένοι πίσω από την οθόνη τους και αισθάνονται πανίσχυροι, ο φόβος πρέπει να αλλάξει στρατόπεδο», πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συναγερμός στις γαλλικές αρχές: Ανδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε επιβάτη που κοιμόταν μέσα στο τρένο

Κόσμος 05.01.2026
Το θύμα υπέστη ελαφρά τραύματα στο μάγουλο και τα χέρια

Καρυστιανού για το FIR Αθηνών: «Τέμπη» και στον αέρα;

Ελλάδα 05.01.2026
«Ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας, να αξιώσουμε σεβασμό και να κατακτήσουμε το όραμα ενός πραγματικού Κράτους Δικαίου» γράφει στην ανάρτησή της

Ντουμπάι: Η Ουκρανή που ξυλοκοπήθηκε σε πάρτι Porta Potty ξαναπερπατάει ‑ «Ένιωσα σαν σπασμένη κούκλα»

Κόσμος 05.01.2026
Η πολύμηνη αποκατάστασή της περιελάμβανε τουλάχιστον 10 χειρουργικές επεμβάσεις, τα έξοδα των οποίων ανέλαβε το Ντουμπάι, ενώ κανείς δεν έχει κατηγορηθεί

Τα 148 λεπτά που οδήγησαν στη σύλληψη του Μαδούρο – Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός της επιχείρησης

Κόσμος 05.01.2026
Υπήρχε και ανθρώπινη πηγή εντός της βενεζουελανικής κυβέρνησης

Τραγωδία για ζευγάρι Ελλήνων στον Παναμά: Νεκρή η σύζυγος ‑ Σε κρίσιμη κατάσταση ο άνδρας

Κόσμος 05.01.2026
Τραγωδία για γνωστό ζευγάρι νομικών από την Κεφαλονιά κατά τη διάρκεια διακοπών στον Παναμά

Τελεσίγραφο Κυβέρνησης: Την Tετάρτη θα εξειδικεύσουμε τα μέτρα για τους αγρότες

Ελλάδα 05.01.2026
Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το χθεσινό μπλακ άουτ στα αεροδρόμια, αλλά και για τη Βενεζουέλα

Κρήτη: Έκρηξη σε καυστήρα σπιτιού στην Ανώπολη Χερσονήσου – Νεκρός 34χρονος

Ελλάδα 05.01.2026
Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Τι αλλάζει στην ετήσια άδεια το 2026

Οικονομία 05.01.2026
Πώς θα χορηγούνται οι άδειες στους εργαζόμενους το νέο έτος.

FIR Αθηνών: Εισαγγελική παρέμβαση για το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια

Ελλάδα 05.01.2026
Προκαταρκτική εξέταση για επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία αεροσκαφών – Ανέλαβε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ανατροπές στη φορολογία φέρνει το 2026 για ελεύθερους επαγγελματίες

Οικονομία 05.01.2026
Η φετινή χρονιά αναμένεται να φέρει «φουσκωμένα» εκκαθαριστικά για περίπου 400.000 ελεύθερους επαγγελματίες