E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Χριστούγεννα στο κρατητήριο

Περίμενε να πέσει στα «μαλακά»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/12/2021 | 20:53

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Χριστούγεννα στο κρατητήριο

Στο κρατητήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης περνάει τα φετινά Χριστούγεννα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος αναμένεται τη Δευτέρα να απολογηθεί στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην παρουσιαστής έχει «παγώσει» με την τροπή που πήρε υπόθεση καθώς ο ίδιος περίμενε να πέσει στα «μαλακά». Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται αντιμέτωπος ακόμη και με ποινή δεκαετούς κάθειρξης μετά την ποινική δίωξη που του άσκησε την Πέμπτη ο εισαγγελέας για το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σeξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, σε βαθμό κακουργήματος.

Τον «καίει» ο κωδικός

Ο παρουσιαστής στην προανακριτική του απολογία σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι είχε κατεβάσει τα επίμαχα βίντεο, τα οποία κάποιος άγνωστος ανάρτησε εκ νέου.

«Δεν τα ανέβασα εγώ. Δεν ξέρω ποιος τα ανέβασε ξανά τα βίντεο. Εγώ τα έχω αποσύρει από το διαδίκτυο εδώ και τρία χρόνια» φέρεται να είπε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κωδικό όνομα που χρησιμοπούσε για ν' ανεβάζει τα βίντεο, περιέχει την ηλικία του, γεγονός που ενδέχεται να καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Παναγιωτόπουλος είναι πλέον αντιμέτωπος ακόμα και με το ενδεχόμενο δεκαετούς κάθειρξης.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του και αναγνωρίζει ότι πρόκειται για τεράστιο λάθος, ωστόσο ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αναδημοσιεύσεις των βίντεο.

Όπως δήλωσε στο protothema.gr ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος μίας εκ των γυναικών που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο ισχυρισμός του παρουσιαστή για το χρόνο που κατέβηκαν τα βίντεο δεν ευσταθεί ενώ κάλεσε όποια γυναίκα έχει στην κατοχή της παρόμοιο υλικό να προβεί σε καταγγελία.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Λύτρα:

«Επειδή τα αντανακλαστικά των αρχών λειτούργησαν γρήγορα, όποια κοπέλα έχει δει ή γνωρίζει ότι υπάρχει βίντεο δικό της στο διαδίκτυο να πάει και να κάνει καταγγελία. Ο ισχυρισμός ότι δήθεν κατέβασε τα βίντεο δεν ισχύει γιατί τα βίντεο είναι ακόμα ανεβασμένα από το προφίλ του.

Όπως είχαμε προβλέψει, ο εισαγγελέας άσκησε στον κατηγορούμενο δίωξη σε βαθμό κακουργήματος καθώς ήταν στην αρμοδιότητά του να κρίνει την πράξη του με βάση την παράγραφο 4 του νόμου. Μένει να δούμε αν θα διατάχθει η προφυλάκισή του».

Αμήχανος και αδυνατισμένος

Η πρώτη του φωτογραφία από τα κρατητήρια ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σε αυτήν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εμφανίζεται να κοιτάζει μάλλον αμήχανα τον φωτογραφικό φακό. Είναι εμφανώς αδυνατισμένος, ενώ φοράει ένα μαύρο t-shirt και ένα στρατιωτικό, τύπου cargo παντελόνι.

Τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

Μέχρι τότε, ωστόσο, δεν αποκλείεται να καταθέσουν σε βάρος του ακόμη δύο κοπέλες, οι οποίες φέρονται να έχουν αναγνωρίσει τον εαυτό τους σε «ροζ» βίντεο που είχε αναρτήσει στο Διαδίκτυο ο γνωστός παρουσιαστής. Πρόκειται για δύο γυναίκες οι οποίες φέρονται να έχουν αναγνωρίσει τον εαυτό τους σε «ροζ» βίντεο που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο ο γνωστός παρουσιαστής.

Στην κατάθεσή του στον εισαγγελέα, πάντως, ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε πως έβγαζε χρήματα από βίντεο που τραβούσε με πρωταγωνίστριες τις καταγγέλλουσες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα 07.02.2026
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος 07.02.2026
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα 07.02.2026
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα 07.02.2026
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα 07.02.2026
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα 07.02.2026
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα 07.02.2026
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα 07.02.2026
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.