E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η καταγγελία του Νίκου Βέρτη στη Διώξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος

Τι συνέβη;

Δημοσίευση 24/12/2021 | 15:55

Η καταγγελία του Νίκου Βέρτη στη Διώξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος
@nvertis / Instagram

Ο Νίκος Βέρτης έκανε καταγγελία για τις διαφημίσεις – απάτες που εμφανίζουν πως διάσημοι επενδύουν σε διάφορες «εταιρείες» με συγκεκριμένο τρόπο και βγάζουν χρήματα, προκειμένου να παρακινήσουν τον κόσμο να κάνει το ίδιο και να του αρπάξουν τα χρήματα.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρει: «Αγαπητοί φίλοι είμαστε υποχρεωμένοι, ηθικά κυρίως, αφού κινδυνεύετε να πέσετε θύματα απάτης να σας ενημερώσουμε πώς διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με δήθεν ευκαιρίες να βγάλετε χρήματα, συνοδευόμενα από την ψευδέστατη αναφορά πως δήθεν ο κύριος Βέρτης έβγαλε πολλά λεφτά, εκατομμύρια συγκεκριμένα, από τέτοιου είδους επενδύσεις ή και bitcoin, ενώ είχε υποτίθεται πτωχεύσει από άλλες επενδύσεις, είναι παντελώς ψευδή και συνιστούν Απάτη.

Χρησιμοποιούν μάλιστα, ψεύτικες μακέτες λογότυπα και φτιάχνουν δήθεν συνεντεύξεις από γνωστές σοβαρές εφημερίδες ή sites για να πείσουν για την σοβαρότητα του άρθρου… Επίσης, ψευδή και προϊόν απάτης είναι και διάφορα sites που χρησιμοποιούν εμπορικά ονόματα ή πρόσωπα που αποτελούν πρότυπα ηθικής, μεταξύ των οποίων και το όνομα του κυρίου Βέρτη, με σκοπό να αποσπάσουν δήθεν δανεικά χρήματα κλπ. Γενικά προσοχή σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, μην δώσετε κάπου λεφτά.

Τα επίσημα Site μας είναι γνωστά με το γαλάζιο τικ. (verified badge). Τέλος,αξίζει να σημειωθεί πως έχει γίνει καταγγελία στο σώμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Λυπούμαστε πολύ και ελπίζουμε να βοηθήσαμε στην αποτροπή της εξαπάτησης σας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Τα «γαλλικά» και οι χειρονομίες στη σκηνή – «Θα σε γ@@@@ω μετά»

Social 30.01.2026
Το βίντεο ανέβηκε στο TikTok, και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral

Πεπ Γκουαρδιόλα: «Έχουμε αφήσει μόνα τα παιδιά στη Γάζα»

Social 30.01.2026
Ο τεχνικός της Σίτι εμφανίστηκε με κεφίγια σε εκδήλωση στη Βαρκελώνη και εξαπέλυσε «πυρά» κατά των ισχυρών

H φωτογραφία της Σοφία Βεργκάρα με μαύρο μπικίνι από τα παλιά

Social 30.01.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα ακόμα σέξι στιγμιότυπο από το παρελθόν

Τηλεθέαση: «Το σόι σου» έβαλε τα γυαλιά σε όλους

TV Buzz 30.01.2026
Η ευχάριστη νότα στη βραδινή ζώνη και οι τηλεθεατές δεν χάνουν επεισόδιο

Αντωνία Καλλιμούκου: Θυμάστε τη συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη; Τι κάνει σήμερα

Tabloid 30.01.2026
Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα

Παντρεύτηκε ο επιχειρηματίας Νάσος Παπαργυρόπουλος με 27χρονη Κολομβιανή

Tabloid 30.01.2026
Ο επιχειρηματίας υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Σουζάνα Λόπεζ Βελάσκεζ

Χρήστος Κούτρας για το πολύνεκρο δυστύχημα στη Ρουμανία: «Χάθηκαν 7 νέα παιδιά, καλό θα είναι να το βουλώνουμε καμιά φορά»

TV Buzz 30.01.2026
«Ξεχωρίστε την ομάδα, ξεχωρίστε τα πάντα, κρατήστε και ας κρατήσουμε όλοι μας ότι χάθηκαν εφτά νέα παιδιά»

Φαίη Ξυλά: «Έβαζα καπέλο και παρακολουθούσα τον γιο μου για να δω πού θα πάει»

Tabloid 30.01.2026
«Θα με ακούσει τώρα, αυτό να κοπεί, δεν πρέπει να το δει το παιδί μου», είπε με χιούμορ η ηθοποιός

Τζώρτζογλου: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο χωρισμού – «Είναι 35 χρονών και θέλει να κάνει παιδί»

Tabloid 30.01.2026
Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε στο Bungiorno και μίλησε πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα χωρισμού του από την Σοφία Μαριόλα

Χαρά Παππά: «Έχω ένα πρόβλημα με τα μάτια μου και ορθοστατική ταχυκαρδία»

Tabloid 30.01.2026
Σε εκδήλωση γνωστής εταιρείας καλλυντικών βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 29 Ιανουαρίου η Χαρά Παππά