E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρειδερίκος Χόντος: Πέθανε στα 40 του ο γιος του ιδρυτή των Hondos Center

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Δημοσίευση 24/12/2021 | 13:28

Φρειδερίκος Χόντος: Πέθανε στα 40 του ο γιος του ιδρυτή των Hondos Center
@facebook.com/HondosCenterOfficial

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 40 ετών άφησε μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο Φρειδερίκος Χόντος, γιος του Αργύρη Χόντου, εκ των ιδρυτών των πολυκαταστημάτων Hondos Center.

Δεύτερης γενιάς επιχειρηματίας, ο Φρειδερίκος Χόντος, ασχολήθηκε με τις οικογενειακές επιχειρήσεις και τα Hondos Center και συμμετείχε ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του ομίλου Χόντος.

Ο πατέρας του Φρειδερίκου, Αργύρης μαζί με τα αδέλφια του Γιάννη, Νίκο, Γιώργο και Κώστα, ίδρυσαν τον όμιλο Χόντος και κατάφεραν να κάνουν το όνομά τους συνώνυμο με τον «κόσμο της ομορφιάς», ιδρύοντας τα Hondos Center.

Την επιχειρηματική τους δραστηριότητα ξεκίνησε το 1967, όταν κατέβηκαν από τον τόπο καταγωγής τους τα Άγραφα Ευρυτανίας, για να αναζητήσουν μία καλύτερη τύχη.

Αν και αρχικά ξεκίνησαν ως πλασιέ, ωστόσο το επιχειρηματικό τους δαιμόνιο, τους έστρεψε πολύ γρήγορα στο εμπόριο, στο οποίο δραστηριοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, καθώς δημιούργησαν ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων που διευρύνθηκε πέραν των προϊόντων ομορφιάς και σε άλλες κατηγορίες, όπως ένδυσης, υπόδησης, είδη σπιτιού, αξεσουάρ και κοσμήματα.

Το 2004, ο ένας εκ των αδελφών, ο Γιώργος Χόντος ακολούθησε αυτόνομη πορεία, ωστόσο, την «ιστορία» στο χώρο των καλλυντικών και της λιανικής ξεκίνησαν να «γράφουν» όλοι μαζί, καταφέρνοντας να περάσουν στο υποσυνείδητο των Ελλήνων καταναλωτών, το σλόγκαν, «του κόσμου τα καλλυντικά, πάντα πιο φθηνά!».

Τον περασμένο Ιούνιο από καρκίνο είχε πεθάνει και ο Γιάννης Χόντος, του οποίου η διάγνωση, όπως και του ανιψιού του Φρειδερίκου, δεν στάθηκε ικανή να ανατρέψει την αγάπη τους για τη ζωή και τη δημιουργία.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι, ότι όλα τα αδέρφια Χόντου αγαπούν τον τόπο τους, τα Άγραφα Ευρυτανίας, έχοντας μάλιστα συνειδητή επιλογή να δίνουν προτεραιότητα σε προσλήψεις ατόμων με καταγωγή από τα μέρη τους. Πέραν της προσφοράς τους στο επιχειρείν και την οικονομία, η οικογένεια Χόντου διακρίνεται και για το κοινωνικό της έργο, για το οποίο όλοι οι συντοπίτες τους μιλούν με θαυμασμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Ποιες περιοχές θα πληγούν περισσότερο και πότε θα υποχωρήσει

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το φαινόμενο αναμένεται να κορυφωθεί την Τρίτη 21 και Τετάρτη 22 Ιουλίου, με τις μεγαλύτερες επιβαρύνσεις στη δυτική και νότια Ελλάδα.

Ρόδος: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 19χρονου ΕΠΟΠ ‑ «Ήρθαμε, όμως εσύ έλειπες»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η οικογένεια του 19χρονου έφτασε στο νησί για το ταξίδι που σχεδίαζαν να κάνουν όλοι μαζί, πριν από τη μοιραία στρατιωτική εκπαίδευση

Καιρός: Μπουρίνι απόψε στη Βόρεια Ελλάδα – Στο «στόχαστρο» και η Θεσσαλονίκη

Καιρός Χτες
Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για σύντομο αλλά τοπικά έντονο πέρασμα καταιγίδων με απότομη ενίσχυση ανέμων και αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα.

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Ελλάδα Χτες
Η φωτιά εκδηλώθηκε στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Καλλιγά – Αγνωστο αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Πρόστιμο 550 εκατ. ευρώ στην AliExpress από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για παράνομα προϊόντα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Κομισιόν διαπίστωσε ότι η πλατφόρμα απέτυχε να εντοπίσει και να αφαιρέσει έγκαιρα παράνομα, μη ασφαλή και απομιμητικά προϊόντα από τη διάθεσή της.

Ryanair: Τι αποκάλυψε ο CEO για το ατύχημα με το σπασμένο παράθυρο στην πτήση από Θεσσαλονίκη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Μάικλ Ο`Λίρι δήλωσε ότι τα αρχικά ευρήματα παραπέμπουν σε «ζημιά από ξένο αντικείμενο» στον κινητήρα κατά την απογείωση από τη Θεσσαλονίκη.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 71χρονη που παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο

Ελλάδα Χτες
Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή - ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη.

Πέθανε ο Κέβιν Κίγκαν: Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου σε ηλικία 75 ετών

E-Daily 3.Left Χτες
Ο δις νικητής της Χρυσής Μπάλας είχε αποκαλύψει τον Ιούνιο ότι έπασχε από καρκίνο σταδίου 4.

Διανομέας φαγητού κέρδισε ένα από τα σημαντικότερα λογοτεχνικά βραβεία της Κίνας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 56χρονος Ουάνγκ Τζιμπίνγκ έγραφε ποιήματα σε χαρτάκια ανάμεσα στις παραδόσεις και κέρδισε το Λογοτεχνικό Βραβείο Λου Σιν με τη συλλογή «Low Flight».

ΑΑΔΕ: Δήλωνε άστεγη και έμενε σε βίλα 280 τ.μ. με πισίνα!

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τρεις συλλήψεις από τους ελεγκτές του ΔΕΟΣ - εντοπίστηκαν εικονικά τιμολόγια και συναλλαγές άνω των 40 εκατ. ευρώ.

Guardian: Τι κινδύνους κρύβει για τη Μεσσηνία η «Οδύσσεια» του Νόλαν;

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η κινηματογραφική αίγλη που απέκτησε η Μεσσηνία, αφού επιλέχθηκε για τα γυρίσματα της νέας «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν, έφερε τη Βοϊδοκοιλιά στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος

Νέοι αυστηροί κανόνες για τα πατίνια: Ποιοι δεν θα μπορούν πλέον να τα οδηγούν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση περιορίζει τη χρήση ηλεκτρικών πατινιών