E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρειδερίκος Χόντος: Πέθανε στα 40 του ο γιος του ιδρυτή των Hondos Center

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Δημοσίευση 24/12/2021 | 13:28

Φρειδερίκος Χόντος: Πέθανε στα 40 του ο γιος του ιδρυτή των Hondos Center
@facebook.com/HondosCenterOfficial

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 40 ετών άφησε μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο Φρειδερίκος Χόντος, γιος του Αργύρη Χόντου, εκ των ιδρυτών των πολυκαταστημάτων Hondos Center.

Δεύτερης γενιάς επιχειρηματίας, ο Φρειδερίκος Χόντος, ασχολήθηκε με τις οικογενειακές επιχειρήσεις και τα Hondos Center και συμμετείχε ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του ομίλου Χόντος.

Ο πατέρας του Φρειδερίκου, Αργύρης μαζί με τα αδέλφια του Γιάννη, Νίκο, Γιώργο και Κώστα, ίδρυσαν τον όμιλο Χόντος και κατάφεραν να κάνουν το όνομά τους συνώνυμο με τον «κόσμο της ομορφιάς», ιδρύοντας τα Hondos Center.

Την επιχειρηματική τους δραστηριότητα ξεκίνησε το 1967, όταν κατέβηκαν από τον τόπο καταγωγής τους τα Άγραφα Ευρυτανίας, για να αναζητήσουν μία καλύτερη τύχη.

Αν και αρχικά ξεκίνησαν ως πλασιέ, ωστόσο το επιχειρηματικό τους δαιμόνιο, τους έστρεψε πολύ γρήγορα στο εμπόριο, στο οποίο δραστηριοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, καθώς δημιούργησαν ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων που διευρύνθηκε πέραν των προϊόντων ομορφιάς και σε άλλες κατηγορίες, όπως ένδυσης, υπόδησης, είδη σπιτιού, αξεσουάρ και κοσμήματα.

Το 2004, ο ένας εκ των αδελφών, ο Γιώργος Χόντος ακολούθησε αυτόνομη πορεία, ωστόσο, την «ιστορία» στο χώρο των καλλυντικών και της λιανικής ξεκίνησαν να «γράφουν» όλοι μαζί, καταφέρνοντας να περάσουν στο υποσυνείδητο των Ελλήνων καταναλωτών, το σλόγκαν, «του κόσμου τα καλλυντικά, πάντα πιο φθηνά!».

Τον περασμένο Ιούνιο από καρκίνο είχε πεθάνει και ο Γιάννης Χόντος, του οποίου η διάγνωση, όπως και του ανιψιού του Φρειδερίκου, δεν στάθηκε ικανή να ανατρέψει την αγάπη τους για τη ζωή και τη δημιουργία.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι, ότι όλα τα αδέρφια Χόντου αγαπούν τον τόπο τους, τα Άγραφα Ευρυτανίας, έχοντας μάλιστα συνειδητή επιλογή να δίνουν προτεραιότητα σε προσλήψεις ατόμων με καταγωγή από τα μέρη τους. Πέραν της προσφοράς τους στο επιχειρείν και την οικονομία, η οικογένεια Χόντου διακρίνεται και για το κοινωνικό της έργο, για το οποίο όλοι οι συντοπίτες τους μιλούν με θαυμασμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης

Ελλάδα 16.11.2025
Ο Δημήτρης Σταμάτης έδινε μάχη πολλά χρόνια με σοβαρή ασθένεια

Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Ο πρόεδρος της Ουκρανίας έφτασε στην Αθήνα

Ελλάδα 16.11.2025
Το μεσημέρι θα τον υποδεχτεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου

Ποιοι σταθμοί του Μετρό κλείνουν αύριο από τις 2 το μεσημέρι

Ελλάδα 16.11.2025
Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση

Παραγουανός τερματοφύλακας προκαλεί Βραζιλιάνο πριν το πέναλτι και εκείνος τον… γελοιοποιεί με εκτέλεση «Πανένκα»

Αθλητικά Νέα 16.11.2025
Μία από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές του Παγκοσμίου Κυπέλλου U17 εκτυλίχθηκε στη φάση των «32»

Πρώην αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής μέλος εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε μέσω τηλεφωνικών κλήσεων

Ελλάδα 16.11.2025
Είχε υποστηρικτικό ρόλο στο ξέπλυμα χρήματος μελών του κυκλώματος, στο οποίο μετείχε ο αδελφός της

Συναγερμός για το πιο σοβαρό ξέσπασμα γρίπης εδώ και δεκαετίες – Προβληματισμός και στην Ελλάδα

Ελλάδα 16.11.2025
Η γρίπη πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη και μπορεί να αποβεί θανατηφόρα όταν προσβάλλει τις πιο ευάλωτες ομάδες

Κλειστός ο Εθνικός Κήπος για δύο ημέρες έπειτα από εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

Ελλάδα 16.11.2025
Οι λόγοι για το κλείσιμο του χώρου δε διευκρινίζονται

Ταλαιπωρία για 95 επιβάτες: Ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία μετά τη Σίνδο

Ελλάδα Χτες
Στο σημείο μετέβη άμεσα εφεδρική μηχανή προκειμένου να αντικαταστήσει την μηχανή της ακινητοποιημένης αμαξοστοιχίας

Επίσκεψη Ζελένσκι υπό άκρα μυστικότητα: Τι θα ζητήσει ο Ουκρανός πρόεδρος από την Αθήνα;

Ελλάδα Χτες
Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και άκρα μυστικότητα επισκέπτεται αύριο Κυριακή την Αθήνα ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Προκλητικός ο Ερντογάν: Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ την «εθνική υπόθεση» της Κύπρου

Κόσμος Χτες
Θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την αλληλεγγύη μας με τον τουρκοκυπριακό λαό σε κάθε τομέα, γράφει ο Τούρκος πρόεδρος με αφορμή τη 42η επέτειο ανακήρυξης του ψευδοκράτους

Διαίρεση της Γάζας με Πράσινη και Κόκκινη ζώνη σχεδιάζουν οι ΗΠΑ ‑ Διεθνής ειρηνευτική δύναμη μαζί με τους IDF

Κόσμος Χτες
Τα αμερικανικά στρατιωτικά σχέδια, που επικαλείται ο Guardian, προβλέπουν μακροχρόνια διαίρεση της Γάζας, με διεθνείς δυνάμεις στα ανατολικά και περιορισμένη ανοικοδόμηση - Επισημαίνεται ωστόσο ότι το πλάνο αλλάζει συνεχώς