E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρειδερίκος Χόντος: Πέθανε στα 40 του ο γιος του ιδρυτή των Hondos Center

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Δημοσίευση 24/12/2021 | 13:28

Φρειδερίκος Χόντος: Πέθανε στα 40 του ο γιος του ιδρυτή των Hondos Center
@facebook.com/HondosCenterOfficial

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 40 ετών άφησε μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο Φρειδερίκος Χόντος, γιος του Αργύρη Χόντου, εκ των ιδρυτών των πολυκαταστημάτων Hondos Center.

Δεύτερης γενιάς επιχειρηματίας, ο Φρειδερίκος Χόντος, ασχολήθηκε με τις οικογενειακές επιχειρήσεις και τα Hondos Center και συμμετείχε ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του ομίλου Χόντος.

Ο πατέρας του Φρειδερίκου, Αργύρης μαζί με τα αδέλφια του Γιάννη, Νίκο, Γιώργο και Κώστα, ίδρυσαν τον όμιλο Χόντος και κατάφεραν να κάνουν το όνομά τους συνώνυμο με τον «κόσμο της ομορφιάς», ιδρύοντας τα Hondos Center.

Την επιχειρηματική τους δραστηριότητα ξεκίνησε το 1967, όταν κατέβηκαν από τον τόπο καταγωγής τους τα Άγραφα Ευρυτανίας, για να αναζητήσουν μία καλύτερη τύχη.

Αν και αρχικά ξεκίνησαν ως πλασιέ, ωστόσο το επιχειρηματικό τους δαιμόνιο, τους έστρεψε πολύ γρήγορα στο εμπόριο, στο οποίο δραστηριοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, καθώς δημιούργησαν ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων που διευρύνθηκε πέραν των προϊόντων ομορφιάς και σε άλλες κατηγορίες, όπως ένδυσης, υπόδησης, είδη σπιτιού, αξεσουάρ και κοσμήματα.

Το 2004, ο ένας εκ των αδελφών, ο Γιώργος Χόντος ακολούθησε αυτόνομη πορεία, ωστόσο, την «ιστορία» στο χώρο των καλλυντικών και της λιανικής ξεκίνησαν να «γράφουν» όλοι μαζί, καταφέρνοντας να περάσουν στο υποσυνείδητο των Ελλήνων καταναλωτών, το σλόγκαν, «του κόσμου τα καλλυντικά, πάντα πιο φθηνά!».

Τον περασμένο Ιούνιο από καρκίνο είχε πεθάνει και ο Γιάννης Χόντος, του οποίου η διάγνωση, όπως και του ανιψιού του Φρειδερίκου, δεν στάθηκε ικανή να ανατρέψει την αγάπη τους για τη ζωή και τη δημιουργία.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι, ότι όλα τα αδέρφια Χόντου αγαπούν τον τόπο τους, τα Άγραφα Ευρυτανίας, έχοντας μάλιστα συνειδητή επιλογή να δίνουν προτεραιότητα σε προσλήψεις ατόμων με καταγωγή από τα μέρη τους. Πέραν της προσφοράς τους στο επιχειρείν και την οικονομία, η οικογένεια Χόντου διακρίνεται και για το κοινωνικό της έργο, για το οποίο όλοι οι συντοπίτες τους μιλούν με θαυμασμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανοίγουν τάφους σε οικόπεδα στον Λίβανο για τους νεκρούς τους

Κόσμος 04.04.2026
Δραματικές εικόνες από τον Λίβανο καθώς μετατρέπουν οικόπεδα με σκουπίδια σε αυτοσχέδια νεκροταφεία

Απίστευτο: Σκύλος επιτέθηκε σε αυτοκίνητο και το… έφαγε, δείτε φωτογραφίες

Ελλάδα 04.04.2026
Το όχημα εμφανίζεται με κατεστραμμένα πλαστικά μέρη και σκισμένες λαμαρίνες

Καιρός Πάσχα ‑ Κολυδάς: Δύο μοντέλα συγκρούονται

Καιρός 04.04.2026
Αβέβαιος ακόμα ο καιρός του Πάσχα - Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά για τη Μεγάλη Εβδομάδα

NBA: Μεγάλο πλήγμα στους Λέικερς με Ντόντσιτς – Εκτός επ’ αόριστον ο Σλοβένος «σταρ»

Αθλητικά Νέα 04.04.2026
Μεγάλη απώλεια για τους Λέικερς, καθώς ο Λούκα Ντόντσιτς τραυματίστηκε στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και η συμμετοχή του στα playoffs παραμένει αμφίβολη.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Είμαι υγιής, το να μου λένε να μην παίξω είναι προσβολή»

Αθλητικά Νέα 04.04.2026
«Είμαι υγιής. Δεν μου αρέσει όταν με αναγκάζουν να κάνω πράγματα αντίθετα με τη φύση μου. Είμαι παίκτης. Πληρώνομαι για να παίζω», λέει χαρακτηριστικά

Περιστέρι: Πυροβολισμοί σε γήπεδο δίπλα από ανήλικους

Ελλάδα 04.04.2026
Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο της Χρυσούπολης Περιστερίου

Ιράν: Επικήρυξε με 60.000 ευρώ τον αγνοούμενο Αμερικανό πιλότο

Κόσμος 04.04.2026
Το Ιράν δίνει 60.000 ευρώ σε όποιον συλλάβει ζωντανό τον πιλότο και τον παραδώσει στις ιρανικές δυνάμεις

Το διαδίκτυο μας «καταπίνει»: Περνάμε 44 χρόνια μπροστά από τις οθόνες και πέντε χρόνια μόνο σε feeds, notifications και scrolling

Tech + Science 04.04.2026
Περνάμε πέντε φορές περισσότερο χρόνο στα social media απ` ό,τι σε πραγματικές κοινωνικές επαφές - Τι δείχνει μελέτη της Bank of America