E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δόμνα Μιχαηλίδου για ορφανοτροφείο: Γυναίκες έβαζαν παιδιά 7 έως 11 ετών να συνευρεθούν

Η υφυπουργός Εργασίας έκανε γνωστή την υπόθεση μετά από επώνυμη επιστολή από τρία άτομα

Δημοσίευση 23/12/2021 | 11:19

Δόμνα Μιχαηλίδου για ορφανοτροφείο: Γυναίκες έβαζαν παιδιά 7 έως 11 ετών να συνευρεθούν

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη σeξουαλική κακοποίηση παιδιών σε ορφανοτροφείο της Αττικής. Σύμφωνα με τη Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, οι θύτες της σeξουαλικής κακοποιήσεις είναι γυναίκες που εργάζονται στο ίδρυμα.

Συγκεκριμένα, όπως είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου γυναίκες εργαζόμενες έβαζαν παιδιά ηλικίας 7 έως 11 ετών, που φιλοξενούνταν στο ορφανοτροφείο, να συνευρίσκονται εpωτικά. Η υφυπουργός Εργασίας έκανε γνωστή την υπόθεση μετά από επώνυμη επιστολή από τρία άτομα για τη συγκεκριμένη δομή για το αδίκημα της σeξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Οι γυναίκες παρακολουθούσαν τα μικρά αγοράκια σε εpωτικές περιπτύξεις και πλέον ελέγχεται αν τις κατέγραφαν και σε βίντεο.

Όπως αποκάλυψε, η κ. Μιχαηλίδου στην υπόθεση εμπλέκονται τουλάχιστον 4 μικρά παιδιά που φιλοξενούνταν στο ορφανοτροφείο, ενώ τα περισσότερα είχαν μεταφερθεί στο ορφανοτροφείο κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας που είχε κρίνει ως ακατάλληλο το οικογενειακό περιβάλλον τους.

Πλέον τα παιδιά έχουν απομακρυνθεί από τη δομή και παρακολουθούνται, ώστε να διαπιστωθεί το ψυχολογικό τραύμα που έχουν υποστεί, αλλά και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να καταθέσουν τα όσα έζησαν στο ορφανοτροφείο.

Η υφυπουργός αποκάλυψε πως στη δομή γίνεται πολυεπίπεδος έλεγχος, ενώ όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτό θα περάσουν από παιδοψυχιατρικές εξετάσεις.

Σημειώνεται πως η υφυπουργός αποκάλυψε πως σε βάρος του ορφανοτροφείου εκκρεμεί ήδη μια έρευνα, μετά από προηγούμενη μηνυτήρια αναφορά, καθώς είχε διαπιστωθεί πως φιλοξενούνταν σε αυτό πολλά περισσότερα παιδιά από όσα δηλώνονταν στις αρμόδιες Αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κυρανάκης: Για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ φταίνε τα μπλόκα και οι αγροτικές κινητοποιήσεις

Πολιτική 01.12.2025
Προκλητικές δηλώσεις από τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών εναντίον των δυναμικών αγροτικών κινητοποιήσεων που η κυβέρνηση αντιμετώπισε με αστυνομική βία.

«Φραπές»: Θα πάω στην Εξεταστική, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα – Θα τρέχουν πολλοί

Ελλάδα 01.12.2025
Ο Γιώργος Ξυλούρης ή «Φραπές», αφού έγινε «λαγός» στην Εξεταστική, τώρα απειλεί με «αποκαλύψεις» στις 11 Δεκεμβρίου - «Όλα νόμιμα» επιμένει για τα λαχεία ο Ανδρέας Στρατάκης ή «Χασάπης»

Χαλκιδική: Νεκρός 79χρονος που καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου

Ελλάδα 01.12.2025
Ο άτυχος άνδρας δε φαίνεται να ήταν επαγγελματίας υλοτόμος, αλλά να επιχείρησε να κόψει ξύλα για προσωπική χρήση

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας πλήττει την χώρα από Τετάρτη ‑ «Χαμηλό που μπορεί να είναι επικίνδυνο»

Καιρός 01.12.2025
Ποιες ημέρες θα επηρεαστεί από την κακοκαιρία και η Αττική

Θεσσαλονίκη: Έφτασε στην πόλη η Ολυμπιακή Φλόγα – Δείτε βίντεο

Ελλάδα 01.12.2025
Η διαδρομή που θα ακολουθήσει η Ολυμπιακή Φλόγα

Σάλος στη Νότια Κορέα: Χάκαραν χιλιάδες κάμερες ασφαλείας για υλικό «ερωτικής εκμετάλλευσης»

Κόσμος 01.12.2025
Περισσότερες από 120.000 κάμερες ασφαλείας (IP), που συνδέονται με το διαδίκτυο, έγιναν στόχος δραστών - Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα

Η Αθήνα αντιμετωπίζει τη χειρότερη λειψυδρία τριών δεκαετιών μετά τη μεγάλη μείωση αποθεμάτων νερού

Ελλάδα 01.12.2025
Σύμφωνα με τις νεότερες μετρήσεις, ο Μόρνος έχει χάσει περισσότερο από το 40% των αποθεμάτων του σε διάστημα δύο ετών!

Προσοχή! Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί στραγγιστό γιαούρτι που περιείχε ακατάλληλη ουσία

Ελλάδα 01.12.2025
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι

Έλληνες χόρεψαν συρτάκι στην Αγία Σοφία ‑ «Πρόκληση και προσβολή» βλέπουν οι Τούρκοι

Κόσμος 01.12.2025
Πολλά τουρκικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν αρχικά πως το βίντεο επρόκειτο για προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Αυτή είναι η καλύτερη χώρα στον κόσμο για αγορά εξοχικής κατοικίας

Κόσμος 01.12.2025
Έρευνα αποκάλυψε ποια χώρα προτιμούν οι Βρετανοί για την αγορά εξοχικής κατοικίας

Taste Atlas: Αυτό είναι το καλύτερο πιάτο στον κόσμο ‑ Φιναλίστ ένα ελληνικό

Ελλάδα 01.12.2025
Στην κατηγορία καλύτερη κουζίνα στον κόσμο πέρυσι η Ελλάδα κατέκτησε την κορυφή