E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Προκλητικός ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν ανέβασα κανένα βίντεο, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος

«Ουδέποτε προσπάθησε να εγκαταλείψει την πόλη ή την κατοικία του»

Δημοσίευση 22/12/2021 | 19:31

Προκλητικός ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν ανέβασα κανένα βίντεο, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος

Σχεδόν δύο ώρες κράτησε η κατ' οίκον έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου παρουσία και του ίδιου.

Στο στόχαστρο έχουν μπει κινητά και ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Ωστόσο, πήρε και πάλι τον δρόμο για τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, εκεί όπου κρατειται καθως αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δεν έχει καταθέσει μέχρι αυτή την ώρα στις Αρχές.

Ωστόσο, έχει συζητήσει με τους αστυνομικούς και σε αυτά τα λίγα που έχουν πει, αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας πως δεν έχει ανεβάσει εκείνος κανένα βίντεο και μάλιστα, υποστήριξε πως «δεν καταλαβαίνει γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος» για κάτι που δεν έχει κάνει εκείνος.

Συνήγορος Παναγιωτόπουλου: Είναι μετανιωμένος

Σύμφωνα με τον συνήγορό του πάντως, ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, δηλώνει «μετανιωμένος» για τα όσα έκανε.

«Για να προφυλακιστεί ο εντολέας μου, θα πρέπει να κατηγορηθεί για κακούργημα και να περάσει από ανάκριση. Αυτό ακόμα δεν φαίνεται να υπάρχει ως ενδεχόμενο. Αυτό που πρέπει να επισημανθεί και είναι η θέση μας ως τώρα, είναι πως ο κ. Παναγιωτόπουλος έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι έχει μετανιώσει για ό,τι έχει συμβεί.», είπε στο iefimerida.gr, o δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γεώργιος Δακουράς.

«Ήταν από την πρώτη στιγμή στη διάθεση της Αστυνομίας και των Αρχών, ουδέποτε προσπάθησε να εγκαταλείψει την πόλη ή την κατοικία του και από εκεί και πέρα θα αντιμετωπίσει όποια κατηγορία αποδειχτεί ότι τον αφορά. Προφανώς είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, έχει ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις που έχει κάνει και από σήμερα αντιμετωπίζει και μια καινούργια κατηγορία, που δεν ξέρουμε ποια ακριβώς είναι», επισήμανε για την ψυχολογική κατάσταση του πελάτη του.

Όσον αφορά τα βίντεο που φέρονται να είναι ακόμη στο διαδίκτυο επισήμανε ότι: «Δεν έχουμε λάβει γνώση, υπάρχει μια προκαταρκτική εξέταση και μια προανάκριση σε εξέλιξη, για την ακρίβεια μια προκαταρκτική εξέταση και η σημερινή διαδικασία του Αυτοφώρου. Είναι λεπτή αυτή η διαδικασία και για τα άτομα τα όποια έχουν υποστεί ό,τι έχουν υποστεί».

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε λίγο πριν από τις 16:00, σήμερα Τετάρτη (22/12), στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» εκκρεμούσε το αυτόφωρο, που ενεργοποιήθηκε χθες βράδυ, αφότου νεαρή γυναίκα, πρώην σύντροφός του, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, καθώς εντόπισε και δικά της βίντεο με προσωπικές της στιγμές αναρτημένα στο Διαδίκτυο.

Όπως εξήγησε ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος ενός εκ των θυμάτων, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, με σκοπό να παραπεμφθεί στο αρμόδιο Αυτόφωρο Δικαστήριο Πλημμελημάτων.

Οι κινήσεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου τις επόμενες ημέρες

«Θα τον παραπέμψει στο αρμόδιο Αυτόφωρο, αν κρίνει, που αυτό νομίζω ότι θα συμβεί αύριο, Δικαστήριο Πλημμελημάτων. Δηλαδή θα είναι πλημμέλημα διότι δεν προλαβαίνει η Αστυνομία να τον παραπέμψει για κακούργημα γιατί δεν υπάρχουν κάποια στοιχεία», ανέφερε ο κ. Λύτρας στο «Live News» στο Mega.

Όσο αφορά για το πώς θα κινηθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος τις επόμενες ημέρες, ο κ. Λύτρας εκτίμησε πως ο παρουσιαστής «θα ζητήσει 3ημερη αναβολή της δίκης για να φτιάξει την απολογία του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαχαίρωσαν για δεύτερη χρονιά τον Αγιο Βασίλη στον Ασπρόπυργο

Ελλάδα 18.12.2025
«Είχαν πρόβλημα με τον Αγιο» δηλώνει ο εστιάτορας

Τέμπη: Απολογήθηκε για το «μπάζωμα» στα Τέμπη ο Χρήστος Τριαντόπουλος

Ελλάδα 18.12.2025
Έκλεισε ο κύκλος των απολογιών για την υπόθεση

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στην Πάτρα ‑ Εργάτης έπεσε από στέγη

Ελλάδα 18.12.2025
Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που εκτελούσε εργασίες σε κτίριο

Οσβάλντο Νέτο: Αγριος τσακωμός του ποδοσφαιριστή έξω από μπαρ της Ταϊλάνδης

Κόσμος 18.12.2025
Τον πήραν στο κυνήγι οι υπάλληλοι ζητώντας τον λογαριασμό - Επιτέθηκε σε ηλικιωμένο τουρίστα

ΟΠΕΚΕΠΕ: Προφυλακιστέος ο 54χρονος λογιστής από τα Γιαννιτσά

Ελλάδα 18.12.2025
Στη φυλακή οδηγείται ο λογιστής για την υπόθεση με τις παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις

Φρεγάτα Belharra «Κίμων»: Παραδίδεται στο Πολεμικό Ναυτικό η πρώτη ελληνική φρεγάτα FDI

Ελλάδα 18.12.2025
Δείτε ζωντανή εικόνα από την τελετή ονοματοδοσίας και ύψωσης της ελληνικής σημαίας

Δώρο Χριστουγέννων 2025: Λήγει αύριο η προθεσμία για την πληρωμή του ‑ Πώς να το υπολογίσετε

Οικονομία 18.12.2025
Τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση που δε λάβετε το δώρο Χριστουγέννων

Παρατείνεται έως τον Απρίλιο του 2026 η πληρωμή ενοικίων μόνον μέσω τράπεζας – Νέες απαλλαγές ΕΝΦΙΑ

Ελλάδα 18.12.2025
Η ρύθμιση αφορά στο σύνολο των μισθώσεων και δίνει επιπλέον χρόνο προσαρμογής σε ιδιοκτήτες και ενοικιαστές