E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι περιέχουν οι υπολογιστές του

Έρευνα στο σπίτι του

Δημοσίευση 22/12/2021 | 17:55

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι περιέχουν οι υπολογιστές του

Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να μπουν στα σπίτια του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής LIVE NEWS του MEGA, οι Αρχές θα ανοίξουν τους υπολογιστές και τα κινητά του πρώην παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, «η Αστυνομία θα μπει στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Θεσσαλονίκη και την Αλόννησο, για να κατάσχει και να αρχίσει την έρευνα στους υπολογιστές και τα κινητά του τηλέφωνα, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιο είναι το εύρος των αναρτήσεών του στο διαδίκτυο με ταινίες ερωτικού περιεχομένου από ιδιωτικές στιγμές».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος «ήταν υπό παρακολούθηση τις τελευταίες δύο ημέρες, για να μην υπάρξει κάποιο σχέδιο διαφυγής του και, μάλιστα, υπήρχε και σχέδιο σύλληψής του μέσα στο σπίτι του, αλλά τελικά κινήθηκε η διαδικασία παράδοσής του».

Τα στοιχεία για τη δράση του Παναγιωτόπουλου προκαλούν σοκ, καθώς όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, «έχει προκύψει ότι, πέρα από την καταγγελία της 28χρονης – η οποία κατήγγειλε ότι εντόπισε και εκείνη δύο αναρτήσεις στο διαδίκτυο και έχει βρει κι ορισμένες άλλες, μη ενεργές, σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου του εξωτερικού – η αστυνομία ψάχνει να βρει στοιχεία, καθώς φαίνεται πως σε όλες τις σχέσεις που είχε ο Παναγιωτόπουλος το τελευταίο διάστημα, γυρνούσε βίντεο και τα αναρτούσε. Υπάρχουν αναρτήσεις του σε τέσσερα ξένα ιστολόγια, πιθανόν να είναι δεκάδες, ξεκίνησαν με τις δύο κοπέλες και είναι μεγάλο το εύρος των αναρτήσεων, γι’ αυτό και η αστυνομία ψάχνει στα σπίτια και στα ψηφιακά του αρχεία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλβανία: Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Βουλή για την πρώτη Al υπουργό

Κόσμος 18.09.2025
Η ένταση κλιμακώθηκε, καθώς βουλευτές της αντιπολίτευσης χτυπούσαν τα έδρανα

Κάρπαθος: Ηλεκτροπληξία υπέστη ανήλικος σε επιβατικό πλοίο ‑ Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ελλάδα 18.09.2025
Ηλεκτροπληξία για παιδί που άγγιξε προβολέα πλοίου στην Κάρπαθο.

Συναγερμός για την αρπαγή 5χρονου από την Αθήνα

Ελλάδα 18.09.2025
Το παιδί το άρπαξε η μητέρα του και εξαφανίσθηκαν - Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Η Τουρκία απειλεί την Κύπρο: «Οι εξοπλισμοί από το Ισραήλ ενέχουν επικίνδυνες συνέπειες»

Ελλάδα 18.09.2025
Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Anadolu, το τουρκικό υπουργείο Αμυνας δήλωσε ότι «η Αγκυρα παρακολουθεί στενά τις αναφορές για προμήθεια αντιαεροπορικού συστήματος από το Ισραήλ στην Ελληνοκυπριακή Διοίκηση».

Βίντεο‑ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα 18.09.2025
Η στιγμή που ο 29χρονος μοτοσικλετιστής συγκρούεται με την νταλίκα

Η γερμανική κυβέρνηση μοιράζει χρήματα που δεν έχει, παραδέχεται ο Μερτς

Κόσμος 18.09.2025
Κρίσιμη η μεταρρύθμιση των συντάξεων

Σπάει ρεκόρ η τιμή του καφέ – Πιο ακριβός με delivery

Οικονομία 18.09.2025
Οι τιμές του καφέ παρουσιάζουν συνεχείς ανατιμήσεις

Θρίλερ στα Σπάτα με επιδειξία: Επιτέθηκε σε μητέρες με παιδιά

Ελλάδα 18.09.2025
Πανικός σε κεντρικά σημεία της περιοχής για άνδρα κυκλοφορούσε γυμνός και παρενοχλούσε γυναίκες με παιδιά

Της έκλεψαν το φαγητό στο γραφείο και έγινε χαμός: Το σημείωμα που άφησε έγινε viral

Κόσμος 18.09.2025
Μια 33χρονη υπάλληλος βρήκε το γεύμα της κλεμμένο και άφησε σημείωμα που έγινε viral. Η ιστορία της δίχασε το Reddit και ξεσήκωσε χιλιάδες σχόλια