E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέγκυ Ζήνα: «Δε θέλω η κόρη μου να γίνει τραγουδίστρια»

«Είναι ένας χώρος που χρειάζεται γερό στομάχι»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/12/2021 | 20:55

Πέγκυ Ζήνα: «Δε θέλω η κόρη μου να γίνει τραγουδίστρια»

Στο «Πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (21/12) η Πέγκυ Ζήνα. Μάλιστα, οι παρουσιαστές της είχαν ετοιμάσει μία ευχάριστη έκπληξη! Η Ρούλα Κορομηλά συνδέθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή και αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά με την Πέγκυ.

Για την πολυαγαπημένη της κόρη, Ηλέκτρα, ανέφερε: «Δεν θα ήθελα η Ηλέκτρα να γίνει τραγουδίστρια, γιατί είναι ένας χώρος αρκετά ανταγωνιστικός. Είναι ένας χώρος που πρέπει να έχεις γερό στομάχι για να αντέξεις. Είναι ένας χώρος που πρέπει μόνιμα να αποδεικνύεις ότι κάτι είσαι».

«Είμαι ένας μαζεμένος άνθρωπος γενικά. Είμαι χαρούμενος άνθρωπος. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Αλικάκι. Είμαι η ψυχή της παρέας» σημείωσε για τον χαρακτήρα της η ταλαντούχα τραγουδίστρια.

Για τον Ηλία Ψινάκη, με τον οποίο κάνει πολλή παρέα, υποστήριξε: «Ο Ηλίας είναι τόσο πολύ αυτό που βλέπεις. Δεν έχει αλλάξει ποτέ και δεν μπαίνει σε καλούπια. Αυτό απελευθερώνει κι εμένα».

Η Πέγκυ Ζήνα, μιλώντας για τους καλλιτέχνες συναδέλφους της που θαυμάζει, αποκάλυψε πως έχει ζηλέψει πάρα πολύ τα τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη. «Οι γύρω-γύρω μου είπαν αρκετές φορές πως δεν είναι καλό που έλεγα τραγούδια άλλων συναδέλφων, γιατί είναι σαν να μην έχω δικά μου ή τους κάνω διαφήμιση, ενώ εγώ αντιμετωπίζω τα τραγούδια σαν θεατρικά έργα» εξομολογήθηκε. Παράλληλα, εκμυστηρεύτηκε: «Θεωρώ την Άννα Βίσση την μεγαλύτερη ποπ σταρ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χριστίνα Μπόμπα για Σάκη Τανιμανίδη: «Στην αρχή της σχέσης μας εκείνος κυρίως ήθελε παιδιά»

Tabloid 23.11.2025
Η γνωστή Influencer μίλησε για τις δίδυμες κόρες της και τη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη, αφότου έγιναν γονείς

Ιωάννα Τούνη: Ο γιος της «λιώνει» στην αγκαλιά της – «Το ασφαλές του μέρος»

Tabloid 23.11.2025
Μαμά και γιος σε ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο!

Κλέλια Ανδριολάτου: «Σ` ευχαριστώ που δε με ρωτάς για την Έλενα Χριστοπούλου»

Tabloid 23.11.2025
Η αντίδραση της Κλέλιας Ανδριολάτου στα λεγόμενα της Ναταλίας Γερμανού για την Έλενα Χριστοπούλου

Ειρήνη Σκλήβα: 29 χρόνια μετά τον τίτλο της «Μις Κόσμος» ‑ Η ζωή της και οι σπάνιες φωτογραφίες

Tabloid 23.11.2025
Η Ειρήνη Σκλήβα είναι η μοναδική Ελληνίδα που κέρδισε τον εν λόγω τίτλο

Θυμάσαι τις Las Ketchup; Δες τες 22 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του Asereje

Tabloid 23.11.2025
Οι αδερφές Lucia, Pilar και Lola έχουν αλλάξει πολύ